УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 19

• 90 632
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Мъжът ми ходи до някакво кметство в Славейков, за да го вземе, но не знам къде точно се намира.
[/quote]

Благодаря! Ще ходя да проверя в понеделник там Simple Smile

# 76
Намира се около окръжна болница,по спомени в един блок.Точно там има едно погребална агенция,ориентирайте се по това.Не мога да се ориентирам точно,но мисля,че продължаваш пресечката преди да влезеш в болницата.Продължаваш направо и в ляво има една пресечка преди спортната зала.Няма как да го пропуснете в началото на улицата беше.Дано да съм помогнала,но със сигурност става въпрос за това което говорите.Една приятелка роди в окръжна и от там взе акта за раждане.  Peace

# 77
  • Пловдив
Намира се около окръжна болница,по спомени в един блок.Точно там има едно погребална агенция,ориентирайте се по това.Не мога да се ориентирам точно,но мисля,че продължаваш пресечката преди да влезеш в болницата.Продължаваш направо и в ляво има една пресечка преди спортната зала.Няма как да го пропуснете в началото на улицата беше.Дано да съм помогнала,но със сигурност става въпрос за това което говорите.Една приятелка роди в окръжна и от там взе акта за раждане.  Peace

Блокът е 47-ми, Кметство Изгрев си пише, аз родих във Ветрен и също оттам си го взех, но по това време живеех в Зорница.

# 78
Благодаря, момичета  bouquet

Акта за раждане може да се вземе и от центъра за административно обслужване на гърба на общината, срещу часовника. Няма значение в кой ЖК се водите  Peace

# 79
  • Пловдив

Акта за раждане може да се вземе и от центъра за административно обслужване на гърба на общината, срещу часовника. Няма значение в кой ЖК се водите  Peace

Това някаква новост ли е? Актът за раждане винаги  се е получавал в общината по адресна регистрация на майката до 14 дни след раждането. По принцип може да е готов и по-рано, но това е определеният срок. Вижда ми се странно да се променя този порядък, но знам ли..

# 80

Акта за раждане може да се вземе и от центъра за административно обслужване на гърба на общината, срещу часовника. Няма значение в кой ЖК се водите  Peace

Това някаква новост ли е? Актът за раждане винаги  се е получавал в общината по адресна регистрация на майката до 14 дни след раждането. По принцип може да е готов и по-рано, но това е определеният срок. Вижда ми се странно да се променя този порядък, но знам ли..

Нямам представа откога е, по лична карта аз се водя в Славейков, но си го взех от центъра преди 2-3дни. Като дата на издаване ми пише 27.04, тоест ден след раждането, така че съм можела да го взема и още тогава, предполагам.

# 81
  • Бургас
Момичета, при леко зацапване (кръв колкото точка направена с гумичката на молив) трябва ли да изпадам в паника и да бягам към болницата или щом сега (няколко часа по-късно) няма нищо да не се притеснявам и просто да си почивам повече.  newsm78

# 82
  • Бургас
Момичета, при леко зацапване (кръв колкото точка направена с гумичката на молив) трябва ли да изпадам в паника и да бягам към болницата или щом сега (няколко часа по-късно) няма нищо да не се притеснявам и просто да си почивам повече.  newsm78
Защо не звъннеш на гинеколога си?

# 83
  • Бургас
Мисля си, че няма нищо страшно и не ми се иска да го притеснявам. Усещам си бебка както обикновено, чувствам се добре като цяло. Ако се повтори, недай си Боже ще му звънна, но сутринта беше само точица, след това цял ден няма нищо. Предполагам даже и каква е причината  Embarassed

# 84
Здравейте, искам да попитам вече раждалите мами или някой, който се е интересувал и има информация - при приемане,в предродилна зала пускат ли придружител? Дали татковците могат да помагат поне в този етап Simple Smile Благодаря предварително

# 85
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам вече раждалите мами или някой, който се е интересувал и има информация - при приемане,в предродилна зала пускат ли придружител? Дали татковците могат да помагат поне в този етап Simple Smile Благодаря предварително

Пускат придружител срещу заплащане, таткото може да присъства от начало до край на раждането.

# 86
Аз не искам да присъства на раждането, питам за предродилното ?

# 87
  • Пловдив
Аз не искам да присъства на раждането, питам за предродилното ?

И аз писах, че пускат придружител срещу заплащане и има възможност да присъства  и на раждането.В предродилна не виждам какво може да помага таткото, там се прави запис тонове, слага се катетър / за секцио родилките/,  системи- ако се налага, пишат се документи..

# 88
Ясно, добре, благодаря. Първо раждане ми е, но четох, че най-много часове прекарваш в предродилна и ти дават да се разхождаш и какво ли не, докато не достигнеш необходимото разкритие. За това и се надявах да ги пускат там Simple Smile А 3 нощувки ли беше престоя след раждане?

# 89
  • град-държава
Пускат в предродилна, но е срещу заплащане, независимо дали придружителят ще влезе и в родилна/операционна. Услугата се отнася за всеки етап от раждането.
Естествено раждане май са 3-5 дни, зависи от състоянието.

Общи условия

Активация на акаунт