УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 19

• 90 665
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря за информацията  Wink

# 91
Естествено 3, секцио 5 дни. След като вече е безплатно раждането не отнемайте тази най- велика емоция на бащата ( естествено и ако той иска). Ще я помни до края на живота си,пък и е съпричастен. Струва само 150 лв,но е несравнимо.  Успех!

# 92
  • град-държава
Естествено 3, секцио 5 дни. След като вече е безплатно раждането не отнемайте тази най- велика емоция на бащата ( естествено и ако той иска). Ще я помни до края на живота си,пък и е съпричастен. Струва само 150 лв,но е несравнимо.  Успех!
Подкрепям напълно! Да посрещнете заедно детето си е именно велик момент.

# 93
Благодаря, момичета  bouquet

Акта за раждане може да се вземе и от центъра за административно обслужване на гърба на общината, срещу часовника. Няма значение в кой ЖК се водите  Peace

Взех го точно от  там. Те си го имат електронно и само го принтират. Много благодаря, супер удобно е там Simple Smile

# 94
Подкрепям напълно! Да посрещнете заедно детето си е именно велик момент.

И аз съм съгласна с мнението. Ако таткото иска нека бъде до мамата в този момент  Hug

# 95
Днес звъннах в МЦ Света София да запазя час за гинеколог и най-ранният като дата, който успяха да ми дадат беше за д-р Георгиоски. В четвъртък ще ходя, но тъй като не съм чувала за него преди реших да попитам тук, ако някоя е ходила при него и ако може да сподели впечатления ще съм благодарна.

# 96
Днес звъннах в МЦ Света София да запазя час за гинеколог и най-ранният като дата, който успяха да ми дадат беше за д-р Георгиоски. В четвъртък ще ходя, но тъй като не съм чувала за него преди реших да попитам тук, ако някоя е ходила при него и ако може да сподели впечатления ще съм благодарна.
Аз попаднах на него като бях веднъж на запис на тонове, не мога да споделя много. По първи впечатления е внимателен,прецизен и обяснява подробно.

# 97
Здравейте,
Някой може ли да ми каже, в Дева Мария може ли да се плаща с банкоматна карта или е задължително сумата да е кеш? Кога се плаща - при постъпване в болницата или при изписване?
Живот и здраве скоро ми предстои раждане, и чак сега се замислих. Иска ми се да изчистя детайлите предварително, за да не ми се налага в последния момент да правим гимнастики.
Звънях в болницата, но оттам не ми вдигнаха, сигурно са ангажирани. Та ако някоя раждала мама може да сподели междувременно, ще съм много благодарна.
Нали дават и времето да се разваля, а моята банка ми е далечко, та... да знам какво да правя.

# 98
  • Пловдив
Здравейте,
Някой може ли да ми каже, в Дева Мария може ли да се плаща с банкоматна карта или е задължително сумата да е кеш? Кога се плаща - при постъпване в болницата или при изписване?
Живот и здраве скоро ми предстои раждане, и чак сега се замислих. Иска ми се да изчистя детайлите предварително, за да не ми се налага в последния момент да правим гимнастики.
Звънях в болницата, но оттам не ми вдигнаха, сигурно са ангажирани. Та ако някоя раждала мама може да сподели междувременно, ще съм много благодарна.
Нали дават и времето да се разваля, а моята банка ми е далечко, та... да знам какво да правя.

Плаща се при изписване,  може да се ползва банкова карта, има POS терминали на касата.

# 99
Здравейте,

Плаща се при изписване,  може да се ползва банкова карта, има POS терминали на касата.
Супер, много благодаря! Спестих си едно ходене до банката и мъкнене на суми кеш!

# 100

Миналата седмица той ми води секциото. Прекрасен лекар е, много внимателен. Благодарение на д-р Георгиоски и д-р Давидова на бял свят се появи и втората ми дъщеря. Благодаря на всички от родилно и неонатология, които се грижиха за нас  bouquet

# 101
Честита радост, dobi_82  Hug Да ви е здрава принцеската и да има късмет в живота, а на теб бързо  възстановяване  bouquet

# 102
  • Бургас
dobi_82, честито! Да ви е много здрава и усмихната бебка  bouquet
tina_an,  не съм била на преглед при д-р Георгиоски, но докато лежах в патология той минаваше на визитациите заедно д-р Ирмов. Направи ми добро първо впечатление.

# 103
ще се запиша и аз да съм в новата тема Simple Smile

# 104
И аз се записвам  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт