УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 19

• 90 680
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
До каква възраст се разбира "дете"?Навършило 14,16 или 18?На 14 вече имат ЛК.За свиждането питам.
Преди 5 години слава Богу моите деца ги пуснаха с баща им,но аз бях в самостоятелна стая.
Има логика иначе да не се допускат до новородени.

# 631
Категорично най-слабото и некадърно звено на тази болница са PRите!  Mr. Green

Подкрепям с две ръце!!! ПР-ите, рецепция, не знам си още какви...толкова ядове съм брала заради тях. За болнични и епикризи ме лъгаха, караха ме да пътувам до Бургас няколко пъти, уж да ми ги дават, а те все не бяха готови. Накрая ми ги пращат с куриер и то за моя сметка....алоооо, не стига, че прясно оперирана ви идвам на крака няколко пъти, ами накрая и си плащам за удоволствието. И двата пъти, когато лежах там постъпиха така с мен. Колкото са им свестни докторите, толкова им е некадърна администрацията.

# 632
Влизам набързо да споделя радостта си с вас. Днес ни изписаха с малката. Благодарности на д-р Георгиоски  и на целия екип на родилно отделение, че помогнаха на моето чудо да се случи. Имат доста работа, но за миг не съм се почувствала пренебрегната. Акушерките се раздават на 110%, през цялото време помагаха със съвети. Макар че за втори път ставам майка, някои неща съм позабравила. Чувствам се малко неуверена в себе си, но ще свикна и ще се напаснем с малката душица. Относно посещенията, да малки деца не се допускат. Нашата кака не успя да се качи в родилно, но пък за сметка на това си беше на изписването до нас. Още веднъж благодарности на всички  Hug

# 633
  • Бургас
Честита рожба! Да ви е жива и здрава  Hug

# 634
Здравейте, може ли някой да каже обективното си мнение от преминало раждане в Дева Мария, било то нормално или секцио ...... как е протекло при вас , при нормално раждане, ако нямаш в листа заявено искане за епид. упойка , то това означава, че не ти слагат никакво обезболяващо , или ти вливат със системата определено количество болкоуспокояващо ?
Аз съм се водила при друг д-р на ЖК , който не е работил в Дева Мария, това означава ли че може да се възползвам от безплатното раждане без избор на екип разбира се .... ? Прочетох също , че се прави някакъв преглед преди раждането , а той кога се прави и какво преглеждат точно и как се сумира цената за него ?
Май са ми много въпросите, но нещо ми е в невидение.... ако някой знае, моля да драсне някой ред

# 635
Аз мога да изкажа Simple Smile раждах нормално с епидурална преди 4 месеца при др.Ирмов и ак.Каприева-и двамата са уникални. Нямах заявена упойка в заявлението, но когато стигнах нужното разкритие ме попитаха дали искам. От безплатното раждане може всеки да се възползва,можеш да прочетеш повече информация на сайта на Дева Мария,тъй като аз се следях при техен лекар и не съм много зопозната с по-късното записване, пък и бях с избор на лекар,защото държах на моя. Прегледа преди раждане се извършва непосредствено преди приемане и вклячва проверяване на разкритие,ехограф,тонове на бебето. Мисля,че беше 30лв.
Наистина имаха доста работа, когато родих, но всички до един-от лекари до санитари обръщаха внимание на родилките, а грижите за бебетата бяха много добри. Ако имаш още някакви конкретни въпроси може да питаш;) Успех!

# 636
Подписвам се под мнението на Monika08.

Eдно към едно! Родих преди 6 месеца с помощта на Ирмов и Каприева (страхотни). Аз си заявих упойка още на регистратура, но Ирмов каза, че не е трябвало, защото може и да не ме боли толкова (да бе, да  Laughing ) и чак ако се наложи да ми бият (биха ми мн ясно).  Mr. Green
Всичко мина бързо и безболезнено.
Доволна съм и от грижите полагани за бебето.

п.с. Бях с избор на екип. Държах да е моя лекар. (Пък и се паднах в смяна на Драгнева  Mr. Green ) Акушер и анестезиолог не съм избирала.

# 637
Момичета да попитам и аз - след като е безплатно раждането, но все пак си избираш лекар(разбирасе че бих искала наблюдаващия ме лекар на ЖК и той да ме изражда, няма значение дали секцио или нормално), колко като пари ви излезе цялото раждане?

# 638
При мен беше към 800 - 500 за избор на лекар, 200 епидурална упойка, 30 преглед преди раждане и мисля,че 40 преглед от анестезиолог. И някакви 5-6лв имаше допълнително за храна.

# 639
При мен беше към 800 - 500 за избор на лекар, 200 епидурална упойка, 30 преглед преди раждане и мисля,че 40 преглед от анестезиолог. И някакви 5-6лв имаше допълнително за храна.

Ти поръчва ли си доп.храна? И аз ги имах, а не съм поръчвала нищо.  Mr. Green

500 лекар + 200 упойка + 30 прегледа при приемането + 30 консултация анестезиолог (не знам кога са ми я правили  Mr. Green ) + 6 храна (не съм поръчвала нищо, но не ми се спореше) = 766 лв

# 640
  • Бургас
Освен Игнатов имате ли наблюдение над останалите анестезиолози?

# 641
При мен на смяна беше Милушев. Не усетих поставянето на упойката, може и да е било, защото на фона на контракциите всяка друга болка бледнееше  Laughing През цялото време докато бях в предродилна идваше да пита как съм, говорише ми разни весели неща, след като родих дойде в родилна, поздрави ме.. Много  е мил Simple Smile

# 642
  • град-държава
Секцио с избор на АГ+анестезиолог, присъствие на таткото+неограничен достъп, пълен неонатологичен скрининг -около 1500лв. Предполагам включва и прегледа при приемане, поръчвала съм храна и чай. Родих март месец.

# 643
  • Бургас
Аз родих август - нормално с епидурална + избор на лекар (д-р Ирмов).Общо платих 762 лв, като в цената влизат и преглед при приемане и консултация с анестезиолог. 2-та лв са за храна, която отказах след първия ден, защото така или иначе си поръчвах неща за хапване от кафенето. Анестезиологът, който на мен ми постави упойката беше д-р Минчев - златни ръце има, нищо не усетих и след това съм нямала проблеми  Wink

# 644
Странно ми става че сте плащали за храна, аз родих юли и не са ми искали пари за това.

Общи условия

Активация на акаунт