УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 19

• 90 715
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Да правим сондиране на спомени - мисля е излишно...Simple Smile
Да го кажем така - към днешна дата, 05.12 - не се допускат деца на 4 етаж. Повече не знам какво да добавя, за да поясня и онагледя гореописаното.

п.п. Отдавна да бях се отказала "да пояснявам и да онагледявам", ако не бяха всички тези разплакани и тъжни по-големи батковци и каки, на които ежедневно отговарям "защо не може да видя нашето бебе????". Немалък брой от тези сладури съм бавила лично, докато татковците видят най-новия член на семейството и мама. Не ми пречи, просто ми е криво, че децата се разтройват.

А понякога и татковците, че и майките...
А колко по-лесно е просто да се спазва това, което се обяснява - и за двете страни:)Simple Smile
Хубава вечер.

# 616
И аз мисля,че не е редно да се допускат деца на 4ет.Все пак там има бебета,а мъниците от училище и детски градини носят доста вируси.Вие май и за това не ги пускате,предполагам.  newsm78

# 617
  • Бургас
И аз мисля,че не е редно да се допускат деца на 4ет.Все пак там има бебета,а мъниците от училище и детски градини носят доста вируси.Вие май и за това не ги пускате,предполагам.  newsm78
Сигурно и има логика.

# 618
  • град-държава
За логика има, но защо след като официално не се допускат деца на 4ет., за едни се спазва, а за други не?

# 619
  • Бургас
е това би ме отказало да раждам пак там с 2ро  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms в Англия цялата рода пускат, какво остава за детето , това са пълнииии глупости, няма как да му осигурят стерилна среда , а и е безсмислено.  Как ще ми докажат , че бащата е по-стерилен от детето , да не говорим че ако тръгнеш да се заяждаш, то е противозаконно да откажат достъп на дете до майка му и обратното....

Ако платиш достъп неограничен за "голямото дете" пак ли е така  newsm78 Whistling  

# 620
  • Бургас
За логика има, но защо след като официално не се допускат деца на 4ет., за едни се спазва, а за други не?
Да, то това е тъпото. Аз скоро видях как един мъж се качи с двете си дъщерички нагоре. Май жена му тепърва влизаше да ражда, защото човека носеше голям сак.
Това с пускането на цялата рода е кофти. Какво правим при 2-3 родилки в стаята и родите им. Би било най-добре влизащите за посещения да са с маски, защото много хора въобще не се съобразяват. Не бих се зарадвала на метър от мен и бебето ми да се дере и кашля някой. Особено пък през зимния сезон, когато всеки втори е болен, ограниченията ми се струват разумни

# 621
  • Бургас
Защото най-вероятно си знае правата. Къде да оставиш детето, ако жената ражда, а мъжът е на свиждане?То да не е куче.....

# 622
Защото най-вероятно си знае правата. Къде да оставиш детето, ако жената ражда, а мъжът е на свиждане?То да не е куче.....

Е, как къде?! На рецепция, разбира се!
Това е шега, естествено...Simple Smile
А сериозният и най-нормален отговор е - вкъщи.

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 21:03 от sylia

# 623

Е, как къде?! На рецепция, разбира се!
Това е шега, естествено...Simple Smile
А сериозният и най-нормален отговор е - вкъщи.

Хаха, да, все пак и хората на рецепция са ... хора и то на работа Simple Smile
Иначе според мен е правилно да не се допускат деца. Най-малкото и заради самите деца- понякога има и картини, които един голям човек би изтълкувал по един начин, но едно дете може да се стресне.

# 624
  • Бургас
Дано нямаш нищо общо с психологията, защото това е мнооого далеч от истината за гледките и интерпретациите. Много по-страшно е да отделиш дете от майка без никаква основателна причина.....особено пък при такова щастливо събитие, каквото е раждането на още едно дете.

Децата няма как да останат сами вкъщи......майката ражда, бащата е при майката, освен да оставим децата на кучетата или с кучетата  newsm78 newsm78

# 625
Категорично най-слабото и некадърно звено на тази болница са PRите!  Mr. Green

# 626
  • град-държава
Категорично най-слабото и некадърно звено на тази болница са PRите!  Mr. Green
+100  Laughing

# 627
Според мен бащата и детето е редно да се допускат.. но не и останали. Там преди 4г.се роди каката и цял ден чаках таткото да се качи, и в един момент влизат свекървата със съседката си...кошмар пълен, освен това времето е ограничено, а никой не те пита съгласен ли си не си ли кой да се качи, вярно трудно е, затова ограничения трябва да има-бащата и край, на останалите нищо няма да им стане и да не видят детето още в болницата.

# 628
А според мен трябва да се допускат всички (без значение от роднинска връзка) и може да има ограничение на бройката. Примерно макс 2-3 души.

Подозирам, че новите правила са в следствие на циганския наплив породен от безплатното раждане. (Сега ПРите ще почнат да се обясняват, че там цигани няма ала бала. Има, има, от най-гнусните има  Mr. Green )

# 629
  • Бургас
А според мен трябва да се допускат всички (без значение от роднинска връзка) и може да има ограничение на бройката. Примерно макс 2-3 души.

Подозирам, че новите правила са в следствие на циганския наплив породен от безплатното раждане. (Сега ПРите ще почнат да се обясняват, че там цигани няма ала бала. Има, има, от най-гнусните има  Mr. Green )
О, има си цигани. Всеки път като ходя в Девата има я цигани, я някакви турци от селата - всичките мръсни и неугледни Съвсем ще я затрият тази болница.
А за ограничението - аз си мислих, че пускат по двама. То на свижданията такава тълпа се изсипва на регистратурата, че служителите сигурно не могат да се оправят кой при кого отива. Те, горките, за какво ли могат да се оправят. Нямам контакт със служителите на регистратурата, след който да не ми се прииска да ги цапна. Да вземе ръководството на болницата да ги стегне малко, че всеки път не знаят на кой свят се намират 

Общи условия

Активация на акаунт