УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 19

• 92 060
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
А ти при Ирмов ли си водеше ЖК ?

Да.
Друга позната (пак във форума се запознахме  Laughing ) роди при него "извън смяна" и също си плати за екстрата да го извика.

Въобще като идват извън смяна май се плаща, независимо при кой си водиш ЖК. Самир да не е луд да ги остави да работят безплатно. Безплатно е раждането, а от лекарите трябва да печели.  Mr. Green

# 301
А ти при Ирмов ли си водеше ЖК ?

Да.
Друга позната (пак във форума се запознахме  Laughing ) роди при него "извън смяна" и също си плати за екстрата да го извика.

Въобще като идват извън смяна май се плаща, независимо при кой си водиш ЖК. Самир да не е луд да ги остави да работят безплатно. Безплатно е раждането, а от лекарите трябва да печели.  Mr. Green

Утре ще попитам , но не би ли следвало той сам да ми каже че се заплаща,след като аз изрично го попитах ако не е на смяна какво правим и веднага след това зададох въпроса за парите ... Би било доста кофти да поставиш човек пред свършен факт ...

Каква беше цената,която ти заплати?

# 302
Ами това са мои разсъждения на базата на малкото опит с болницата. Може при теб да не е така. Ще разкажеш после.

Аз платих:
500лв за Ирмов
200 упойка
30 консултация анестезиолог (нищо не са ме консултирали - направо забиха иглата  Mr. Green )
30 прием на документи
и внимание...6 лв за избор на храна извън менюто (въобще не знаех, че има такава опция и не съм я ползвала(дори не ядях сервираната храна, но както и да е), ама не ми се спореше в най-важния ден от живота ми. Бях прекалено щастлива да се разправям за 6лв.  Laughing )

766 лв

# 303
Задължително ще разкажа,само живот и здраве да мине всичко.

Много странно ... Зълва ми заплати 7.50лв защото си плащаше за ТВ - но тя си беше секцио ... Дали е възможно понеже Ирмов е завеждащ на отделението и затова да се плаща при него ? 

# 304
 33uu Като чета темата и се убеждавам, че колкото родилки - толкова различни случаи.

# 305
Аз родих секцио в началото на миналия месец. Водех си консултациите при Ирмов и щяхме да го планираме, но на мен ми изтекоха водите и отидохме сутринта и ме прие Драгнева за преглед. Операцията ми я направи Ирмов и не съм платила нищо за избор на екип. Единствено ми взеха 30 лева за прегледа при Драгнева.

# 306
Аз раждах при Ирмов. В деня, в който ми изтекоха водите, той трябваше да прегледа 25 жени в Света София. Така че, дори и да искаше човека да не ме таксува, за да остане, трябваше да си платя. Иначе какво ще обяснява на ръководството, защо е останал в Девата, макар че има прегледи в Света София?
Аз и без това исках да си платя, понеже смятам, че така е справедливо.
Иначе при Ирмов толкова пъти включително и в Девата не ми е взимал пари, даже този преглед който ти таксуват при приемане не ми го взе - не е печалбар човека в никакъв случай.
И аз знам, че ако си секцио, може да определите дата да е в неговата смяна и няма да ти вземе пари.
ОБАЧЕ има толкова родилки там, че като нищо ще има спешен случай или друга с избор на екип, която внезапно ще се появи и пак няма да успее да те приеме.
Така че според мен има 2 варианта - отива човек с нагласата, при който се падна.  Или ако реши, че иска при даден лекар си плаща.

# 307
Аз раждах секцио с избор на лекар - Ирмов и платих 500 лв+30 лв за обработване на документи. Не беше на смяна и дойде рано сутринта за раждането. Консултациите с анестезиолог и кардиолог ми бяха с направление.

# 308
  • Бургас
А може ли в последния момент да си поискаш друг лекар като съответно си платиш, разбира се? Аз нямам против да родя при когото се падна, но ако Драгнева е на смяна ще се изприщя.
Аз се чудя при толкова кофти отзиви за нея защо още я държат в болницата.

# 309
А може ли в последния момент да си поискаш друг лекар като съответно си платиш, разбира се? Аз нямам против да родя при когото се падна, но ако Драгнева е на смяна ще се изприщя.

За да ни плашат с нея и да си плащаме за други лекари.  Mr. Green

# 310
  • Бургас

За да ни плашат с нея и да си плащаме за други лекари.  Mr. Green
Да бе, вярно, ква съм проста  Mr. Green

# 311
Мисля си че все пак може да се отиде на място в деня на планираната операция и като се разбере кой точно ще те поеме, да се направи избора тогава - да се уреди документално (и съответно да се плати, ако предпочетеш конкретен лекар). Така поне остава шанса така или иначе да те вземе лекаря, който желаеш и само в краен случай да се плати.

# 312
  • град-държава
За най-отвратителния преглед платих 80лв при Ирмов.

# 313
За най-отвратителния преглед платих 80лв при Ирмов.
Ето заради това съм за избор на екип и лекар. Понеже всяка двойка пациент-лекар се спогаждат различно. Това е нормално, затова и аз не бих рискувала с непознат лекар на такъв важен ден. Но все пак и парите са фактор - в такъв случай може и да рискува човек.
В крайна сметка всички в Девата са професионалисти, и аз докато бях там Драгнева беше оперирала доста жени - ами оправиха се и си тръгнаха доколкото видях, възстановени. Пък и секциото е една абсолютно вече стандартна операция и смятам, че който и да се падне, ще се справи. Все пак толкова жени раждат там.
Така че всеки си преценя - аз просто не си падам по изненадите в такъв важен момент, а пък на моето раждане имах две такива много стресиращи и ако и лекар не си бях избрала не знам как щеше да мине.

# 314
  • Бургас
Има ли мами родили нормално, само че да е било предизвикано  newsm78 Утре съм на преглед в Девата, сутринта, и се чудя дали направо, ако пак нямам разкритие да казвам на Док да ме качват горе и да предизвикваме, че само го мисля от няколко дни какво-що, тресе ме едно вълнение и искам вече всичко да приключва ... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт