УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 19

• 90 770
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Телефона беше в мен (задължително го носи, на нас доктора ни направи снимка още в първите минути  Heart Eyes ).
Пари кеш не съм носила, а и не са ми трябвали по време на самия престой. Друго ценно нямах.

# 496
Знаете ли докога продължава кампанията в нолницата за безплатно раждане. Сега една позната ми каза,че е до края на годината?

# 497
  • Бургас
Знаете ли докога продължава кампанията в нолницата за безплатно раждане. Сега една позната ми каза,че е до края на годината?
Това не е кампания. От сега нататък ще са безплатни

# 498

Обявиха го като кампания  „Хиляда бебета повече за Бургас“. Крайна дата не са казвали. Ще я прекратят тогава, когато вече не им е изгодно.  Laughing

# 499
  • Бургас

Обявиха го като кампания  „Хиляда бебета повече за Бургас“. Крайна дата не са казвали. Ще я прекратят тогава, когато вече не им е изгодно.  Laughing
Аз го свързах с трансформирането им от частна в университетска болница.

# 500
http://www.devamaria.com/bg/news/view/2/9406

Ето тук пише повече... в следващите 3 години е безплатно

# 501
  • Бургас
Здравейте! Имам едно въпросче при постъпването за раждане в болницата. Къде си съхранявате вещите докато сте в родилната зала? Интересно ми е дали някога са били наблюдавани някакви злоупотреби и оплаквания от страна на пациентите.
Мен директно ме качиха в родилна зала с багажа, защото нямаше време да ме настаняват. Нищо не ми е изчезвало нито в родилна зала, нито после в останалите дни от престоя ми в болницата. Wink

# 502
Благодаря много за отговорите!

# 503
  • Пловдив
...
Аз го свързах с трансформирането им от частна в университетска болница.

Няма трансформация, болницата си е частна, акредитацията за УМБАЛ е просто допълнение към статута - договор с медицинско учебно заведение, база за обучение и специализация на кадри и т.н.

# 504
Момичетааа, днес видях отново двете черти и съм много развълнувана  Laughing Влязох в сайта на Св. София да си запазя час за преглед, за към края на месеца, за да ми потвърдят резултата, но видях че на д-р Татарова явно графикът е пълен, тъй като няма свободни часове. Много съм доволна от нея, но нямам търпение и няма да мога да изчакам до декември. Забелязах, че има нов лекар д-р Делян Йорданов - някакви мнения за него  newsm78 Кой бихте ми препоръчали - него, д-р Ирмов или д-р Георгиоски, тъй като не знам към кой от тях да се ориентирам.  bouquet

# 505
  • Бургас
Момичетааа, днес видях отново двете черти и съм много развълнувана  Laughing Влязох в сайта на Св. София да си запазя час за преглед, за към края на месеца, за да ми потвърдят резултата, но видях че на д-р Татарова явно графикът е пълен, тъй като няма свободни часове. Много съм доволна от нея, но нямам търпение и няма да мога да изчакам до декември. Забелязах, че има нов лекар д-р Делян Йорданов - някакви мнения за него  newsm78 Кой бихте ми препоръчали - него, д-р Ирмов или д-р Георгиоски, тъй като не знам към кой от тях да се ориентирам.  bouquet
Отиди в Дева Мария тогава. Сега погледнах и видях, че за 16.11 има свободен час за Татарова. По принцип е хубаво да изчакаш седмица-две преди да отидеш на преглед.
За изброените доктори съм чувала добри отзиви.

# 506
Да, да, знам че трябва да минат поне 10 дни преди да се види точицата на ехографа, затова исках да запазя час за края на месеца. В Девата д-р Татарова мисля, че не преглежда с направления.

# 507
  • Бургас
Да, да, знам че трябва да минат поне 10 дни преди да се види точицата на ехографа, затова исках да запазя час за края на месеца. В Девата д-р Татарова мисля, че не преглежда с направления.
Да, платено е. В Света София часовете свършват точно за 2-3 дни след излизането на графика. И аз си плащах за установяването на бременността.

# 508
Момичетааа, днес видях отново двете черти и съм много развълнувана  Laughing Влязох в сайта на Св. София да си запазя час за преглед, за към края на месеца, за да ми потвърдят резултата, но видях че на д-р Татарова явно графикът е пълен, тъй като няма свободни часове. Много съм доволна от нея, но нямам търпение и няма да мога да изчакам до декември. Забелязах, че има нов лекар д-р Делян Йорданов - някакви мнения за него  newsm78 Кой бихте ми препоръчали - него, д-р Ирмов или д-р Георгиоски, тъй като не знам към кой от тях да се ориентирам.  bouquet
Честито!!
Аз бях при д-р Ирмов, изключително доволна, въпреки,че има много хора при него и често се чакаше дори и с час
За д-р Георгиоски-в деня на раждането освен д-р Ирмов беше и той в болницата,после е идвал на визитации, имам добри първи впечатления за него и съм чувала добри отзиви.
За д-р Йорданов нямам мнение, но тук таме съм срещала името му, до сега все с добри коментари.
Иначе знам,че графиците им за св.София излизат на 25-ти и е най-добре тогава да звъниш за часове Simple Smile

# 509
И аз бях при д-р Ирмов, макар и в края на бременността, той ми води и раждането(секцио), изключително доволна съм. Д-р Гергиоски също ми остави добри впечатления, много е внимателен.

Общи условия

Активация на акаунт