Безплатни стоки от Amazon.de и .co.uk

• 11 453
  • 69
  •   2
Отговори
Здравейте мили дами,
за да се продава един продукт в Амазон е необходимо той да има положителни 5-звездни ревюта, затова в другите държави мамите си правят такава тема във форумите и изявяват желание да получават продукти срещу 5-звездно ревю. От своя страна продавачите предлагат на дамите продукти, които нормално продават по $20 и дори по $50 за $0.99 с еднократен код за отстъпка. Така продавача е доволен, че новия продукт се изкачва в класацията, а ние сме доволни, защото го получаваме безплатно.
Ако повечко от вас харесват идеята и изявят желание, ще започнем да получаваме кодове за тотално намаление.

# 1
Уточнение: Ако проявявате интерес за безплатни продукти от Амазон, моля пуснете по един коментар под публикацийката, за да видим, колко ще се съберем. Благодаря ви!

# 2
на мен ми харесва това но едва ли ще стане нещо подобно в България

# 3
  • Варна
Това означава ли, че отзивите за даден продукт
съвсем не са реални, а той е най-високо оценен,
само защото дадена група е получила нещо почти даром
и се е отблагодарила само със суперлативи?

# 4
  • София
Това означава ли, че отзивите за даден продукт
съвсем не са реални, а той е най-високо оценен,
само защото дадена група е получила нещо почти даром
и се е отблагодарила само със суперлативи?

Амазон няма такава практика за стоките, за които е продавач. Има програма за предоставяне на безплатни продукти  срещу ревю (казва се Amazon Vine), но за нея се канят само клиенти, които са се доказали като полезни и безпристрастни рецензенти с висок рейтинг.
Но други търговци, които продават през Амазон, го правят.

# 5
В Амазон има два вида продавачи, едните са лица свързани с Амазон а другите са независими от Амазон. Самият Амазон и зависимите от него нямат нужда от ревюта за да продават продукти и винаги се класират на челни позиции, докато несвързаните с Амазон лица се нуждаят от положителните ревюта поради две причини: или продукта им е нов и искат да го лансират, или някой е написал лошо ревю, с което рейтинга им спада и се нуждаят от няколко добри за да възвърнат рейтинг, съответно много от ревютата не са реални. Относно това, че няма как да стане в България - не е вярно, защото сайта си е чужд и това нещо си работи, просто трябва да съберем 5-10 желаещи за да можем и ние да се възползваме.

# 6
  • София
аз съм за  Mr. Green

# 7
Щом става и аз съм за  Grinning

# 8
  • Варна
И аз подкрепям  Hug

# 9
и аз съм ЗА

# 10
И аз съм за. Hug

# 11
  • София-Лагера
Ами ако продукта не е хубав ,а му дадем 5 звезди?
Аз винаги чета ревютата.

# 12
Истината е, че и хубавите и лошите ревюта могат да бъдат фалшиви. Освен примера с положителните, ето и пример с отрицателни:
В Амазон продават много фирми, които често са в конкуренция и дори продават едни и същи продукти. Политика на Амазон е да изтисква продавачите да дадат най-ниска цена за да може клиента да се възползва от нея. Тогава фирмите, които продават един и същи продукт започват да пишат фалшиви лоши ревюта под продуктите на конкуренцията, защото лошото ревю ще направи продукта по-малко видим в търсачката, независимо че е на същата или по-ниска цена.
Аз, като поръчвам даден продукт гледам да прочета абсолютно всички ревюта, и ако има голяма амплитуда (тоест много ревюта в двете крайности) имам едно наум, че може нещо да е манипулирано.
Вчера този продукт B016NSHBOU го даваха с код за 1 евро, трябвали им 5 ревюта но не се бяхме събрали още 5 мами Simple Smile  а и още преговарям ако може и доставката да ни е безплатна.
Сега съм в процес на търсене на Български продукти, за да се навият да ни ги доставят безплатно, понеже сме си от България 

# 13
Истината е, че и хубавите и лошите ревюта могат да бъдат фалшиви. Освен примера с положителните, ето и пример с отрицателни:
В Амазон продават много фирми, които често са в конкуренция и дори продават едни и същи продукти. Политика на Амазон е да изтисква продавачите да дадат най-ниска цена за да може клиента да се възползва от нея. Тогава фирмите, които продават един и същи продукт започват да пишат фалшиви лоши ревюта под продуктите на конкуренцията, защото лошото ревю ще направи продукта по-малко видим в търсачката, независимо че е на същата или по-ниска цена.
Аз, като поръчвам даден продукт гледам да прочета абсолютно всички ревюта, и ако има голяма амплитуда (тоест много ревюта в двете крайности) имам едно наум, че може нещо да е манипулирано.
Вчера този продукт B016NSHBOU го даваха с код за 1 евро, трябвали им 5 ревюта но не се бяхме събрали още 5 мами Simple Smile  а и още преговарям ако може и доставката да ни е безплатна.
Сега съм в процес на търсене на Български продукти, за да се навият да ни ги доставят безплатно, понеже сме си от България 

Супер! Ако желаете, кажете и на нас, как да търсим подобни продукти и който намери, да пише тук Simple Smile

# 14
И аз съм за Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт