В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 210

• 28 403
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
Хахо.....Куку  и Лили......ревли  hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha    love001 love001 love001

Сега го тегля и го пускам пак....... Crazy  колежките и те чакат.....ще трябва аз да им превеждам  Wink Joy Joy Joy Joy

Laughing Laughing  Party Party

Crazy Crazy

# 211
  Татутата ли броим пак.............. Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Ся да доди Трайков да види киносалона........ Party Party Party и ще има уволнени........ ooooh!

# 212
  Татутата ли броим пак.............. Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Ся да доди Трайков да види киносалона........ Party Party Party и ще има уволнени........ ooooh!

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo  метни му нещо отгоре и  Whistling Whistling

# 213
  • Яко в Матрицата...
Ох, аз си го пусках... И слушам оттук оттам, ама разговорът на баща и син ме кара да се хиля като зелка всеки път hahaha hahaha hahaha И сега ми правят впечатление някой детайли. На потника на Баръш в тази сцена пише: No Worries Joy Joy Joy

- Има си севгили, нали?
- Тц, по-лошо...  
- Ииих... Или?! Виж, добре си помисли, синко!
- Можеш да ми казваш "дъще"!  Party hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 15:23 от Reni - BG

# 214
Олееее , бе , доживяхме  Party Party Party

Привет , Делибалки  Hug Hug Hug Hug
Лудият мед ми дойде повечко на мен  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Не мога да се запра , яяя  smile3518 Иначе , филма много ме грабна , макар , че думичка не разбраФ  hahaha hahaha hahaha. За първи път ми е и го изгледах на един дъх и на ТВ-то го пуснах , та да си го гледам големичък сладкия ми Баръшко  newsm44 newsm44 newsm44. ще чакам превода да повторя и затретя , ама рускините май скоро ще сколасат  smile3521
Лейля много ми хареса , одобрена е  newsm10 , особено когато търсеше диска , ревнах с глас  smile3501

Иве   Hug Heart Eyes Hug , велика си  smile3501 , имаш дар голям , джанъм  love001
Римите ти са прекрасни , саол  newsm51

А Чачо е страхотен , няма втори като него  Naughty ...красив , секси и мнооого луд  Crazy Crazy и много различен  Tired Tired Tired
Очаквах го , но все пак  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 215
Ох, аз си го пусках... И слушам оттук оттам, ама разговорът на баща и син ме кара да се хиля като зелка всеки път hahaha hahaha hahaha И сега ми правят впечатление някой детайли. На потника на Баръш в тази сцена пише: No Worries Joy Joy Joy

- Има си севгили, нали?
- Тц, по-лошо...  
- Можеш да ми казваш, дъще!  Party hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha

ще чакам превода да повторя и затретя , ама рускините май скоро ще сколасат  smile3521

нека, нека, че на тях се надяват     hahaha hahaha hahaha 

Ети, прибра ли се?  Party Party

А къде отиде Еличка?  Rolling Eyes Rolling Eyes   Cry   

# 216

Joy Joy Joy ти кво сънува? да не го хвана още на скалата  Shocked Crossing Arms hahaha hahaha hahaha

На скалата не, на улицата бяхме  Shocked оная дето натупа Хайдарчето  Crazy

Crazy Crazy

Еличка и азе я видях, че липсва тая седмица.  newsm78

# 217

- Има си севгили, нали?
- Тц, по-лошо...  
- Можеш да ми казваш, дъще!  Party hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha

ще чакам превода да повторя и затретя , ама рускините май скоро ще сколасат  smile3521

нека, нека, че на тях се надяват     hahaha hahaha hahaha 

Ети, прибра ли се?  Party Party

А къде отиде Еличка?  Rolling Eyes Rolling Eyes   Cry   

Не съм , Иве , до края на месеца съм тук  Party Party . Ама не ви изпускам от поглед , даже и за филма успях  newsm44 newsm44 newsm44

# 218
 Ааааа................. Crossing Arms нищо не чувам от тях-само питат.............. Sick  ама всички много го харесаха........... Crazy Crazy Crazy Crazy бил в пъти по хубав от Яман........ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Няма да стане тая  Naughty......................Къш-къш ..... къъъъъъш:35: Joy Joy Joy

Ели ......... Rolling Eyes   и Бела.........също също липсва.......... newsm78

# 219

Heart Eyes Heart Eyes

Бойчеее,  Heart Eyes Hug Фюсун видяха ли я?  Laughing Laughing Laughing

Бела си има извинителна бележка, каза има работа и си пожела делибала след 22  Wink

# 220
  • Яко в Матрицата...
Баръш как настъпи Фю на сватбата hahaha hahaha hahaha Ох, голям сладур е Heart Eyes

Тази песен е за красивата ми съпруга. Ако не се беше омъжила за мен, нямаше да я чуе Joy Joy Joy

# 221
  • София
Момичетааа, намерих филма с наистина страхотно качество и без някакви водни знаци. smile3508 Ако случайно не сте го открили, ето линка http://www.filmarenasi.com/delibal-full-720p-izle.html

# 222
Баръш как настъпи Фю на сватбата hahaha hahaha hahaha Ох, голям сладур е Heart Eyes

Тази песен е за красивата ми съпруга. Ако не се беше омъжила за мен, нямаше да я чуе Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy

Сладур  Crazy Heart Eyes

# 223

- Има си севгили, нали?
- Тц, по-лошо... 
- Можеш да ми казваш "дъще"!  Party hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo Ха, нахалник ... делибал.... hahaha hahaha hahaha 

Рени  Hug Hug Heart Eyes нямам търпение за превода...  Joy Joy

Ох, Бойче,  Hug за това дето си била там...  Peace Peace Heart Eyes Heart Eyes

Иве,  Hug  Heart Eyes Heart Eyes за това колко красиво и правдиво си разказала и моите усещания от гледането снощи  Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Как беше,...  hahaha hahaha Joy Joy  Хахо, Пипи и Куку и всички птички  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes  и аз съм мнооого щастлива да си гледам Баръшко когато и в който кадър си искам...  Crazy Crazy Crazy

smile3544 smile3544 smile3544

ПП  И за секунда не ми беше тъжно...  hahaha hahaha hahaha  но не съм убедена, че съм гледала филма...  Mr. Green  ... всъщност...  ooooh! ooooh! ooooh! засега май гледам Чачи...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 224

Heart Eyes Heart Eyes

Бойчеее,  Heart Eyes Hug Фюсун видяха ли я?  Laughing Laughing Laughing

Бела си има извинителна бележка, каза има работа и си пожела делибала след 22  Wink

Ич никой не я споменава........ hahaha hahaha  Само еркека гледат......... Crossing Arms Joy Joy Joy Joy  Че и гея аресаха........... ooooh!  И аз нЕма да я коментирам докато не гледам с буквички...... Wink    Рени........ Hug тва с настъпването е страхотна хрумка и аз много се смях....... Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт