В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 210

• 28 407
  • 731
  •   1
Отговори
# 225

Flutter Flutter

Гюле-гюле... Cry Cry

Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 17:54 от Анонимен

# 226
Баръш как настъпи Фю на сватбата hahaha hahaha hahaha Ох, голям сладур е Heart Eyes

Тази песен е за красивата ми съпруга. Ако не се беше омъжила за мен, нямаше да я чуе Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Привет  Hug Hug Hug
аз превъртях напред и назад снощи, ама много ми се спеше.  Joy Joy Joy
Сега ще си го пусна и ще почна да превеждам моята част  Crazy Crazy Crazy Качвам единия вариант на филма в мегата, след малко ще се качи и ще го сложа + още един вариант от джадъ.  Hug Hug Hug

доживяхме бе  Joy Joy Joy Joy аз предлагам онлайна да е в събота, тъкмо и Лили ще може да се включи.  Party Party Party Освен това някои са на работа и в събота (като например джадъ  Laughing)  Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 18:14 от Ани (Aniska)

# 227
Така сме заседнали на 12м............. Crazy Crazy Crazy

Ани............ Hug Hug Hug  мен не ме бърка ....аз съм от онези с тиквените медали.......... Party Party Party  работя и у неделя................ Sick  С вас съм..............когато и да е.......... Hug Hug Heart Eyes

# 228
# 229
  • Sofia, Bulgaria

Ани, направих си регистрацията и от там нататък нямам никаква представа как се влиза и се тегли торент в МЕГА Thinking newsm78 Ако някой иска и ми обясни в лично съобщение  - предварително благодаря  Crazy FlutterFlutter

# 230
Липсващи сцени и в изрязаните на DVD-то  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
за първата в Т казват (един, който даде много вярно инфо още по време на снимките), че са направили снимки на Чачо, докато тича с кучето. Това не било сцена от филма по принцип, а след края на снимките (последната нощ на снимките) на сутринта, Чачи така се забавлявал.  Joy Joy Joy Joy сладурчо бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И тези ги нямало  Crossing Arms Crossing Arms но за тях не пишат защо  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Искра, даже не е нужна регистрация.  Peace Като отвориш линка в прозореца, точно в средата виждаш това

Натискаш Изтегли със своя бразузър и сваляш  Peace

# 231
  • Sofia, Bulgaria
Липсващи сцени и в изрязаните на DVD-то  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
за първата в Т казват (един, който даде много вярно инфо още по време на снимките), че са направили снимки на Чачо, докато тича с кучето. Това не било сцена от филма по принцип, а след края на снимките (последната нощ на снимките) на сутринта, Чачи така се забавлявал.  Joy Joy Joy Joy сладурчо бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И тези ги нямало  Crossing Arms Crossing Arms но за тях не пишат защо  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Искра, даже не е нужна регистрация.  Peace Като отвориш линка в прозореца, точно в средата виждаш това

Натискаш Изтегли със своя бразузър и сваляш  Peace

Ани Hug Heart Eyes благодаря Hug Flutter

# 232
  • Яко в Матрицата...
От Колинс са пуснали нова снимка на Чачо с надпис: Тук ли са тези, които вярват на Колинс от пръв поглед? Joy

# 233
От Колинс са пуснали нова снимка на Чачо с надпис: Тук ли са тези, които вярват на Колинс от пръв поглед? Joy

Тук са, тук са, ама тези, които вярват в Чачо винаги, винагиииииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 234
  • Яко в Матрицата...

Тук са, тук са, ама тези, които вярват в Чачо винаги, винагиииииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy

# 235

Crazy Crazy

страхотен е  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
аз изгледах до 40-та минута и не спирах да се усмихваааааам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes страхотен е Чачо и филма и Лейля  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Съвсем, съвсем различен Чачо от всичко, което сме видели от него. И съвсем различна Лейля от Пелин в тортите.  Peace

# 236
  • близо до брега на морето

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
И това липсва

# 237
Във 2 си легнах със усмивка,  Grinning
щастлива, гледала Баръш,  Crazy Crazy
Заспах към 3 и пак с усмивка,
сънувах.... него....  в топъл дъжд.

Прекрасен беше, то е ясно,
с косици луди и брада,  Crazy
с края негов бях наясно,
от мъка нямаше при мен следа  Laughing

Защото дръпнеха ли ципа,
зареждах плеъра и пак,  hahaha
Баръш екрана ми обсипа,
с усмивки, с лудост.....  дивак с дивак....

Търча след Фю, забива с палки,
целува,  Crazy люби,  Heart Eyes ваййййй....
                               Превъртам пак.... hahaha
Сърца открадва с детайли малки
и песни композира чак... Crazy Crazy

Така забързано, лудешки,  Party
разви се всичко на мига....
Целувка, сватба, думи тежки, Cry
мотор, юмруци и....  брега...  Cry Cry

А там отдолу.... джадЪ го чака,  ladyuu
с лодка малка, с гребло в ръка  hahaha
Съдба преметва, крои атака....
увисва тя на негова яка....  Crazy

И звън ужасен ме изтръгва  Shocked
Мечтата медна ми вгорчи…
Съня прекрасен аларма бъгва,
„на иш отивай се гърчи!!”  Shocked hahaha hahaha hahaha hahaha

Гюнайдъъъъъъъъъъъъън  Party Party Party

ей сега го пускам пак  Joy Joy  

Heart Eyes Heart Eyes
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Джадъъъъ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes обичам те бе  love001

Някой питаше за стихосбирка  Peace тя джадъ е събрала рими  за такава, само трябв ада ги съберем и да ги издадем.  Party Party Party Peace

чичеци  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 238

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
И това липсва

Hug Hug Hug ама и в добавките на DVD-то ли го няма?  newsm78 Във филма го няма, но в екстрите може и да го има.  newsm78

# 239
  • Яко в Матрицата...
Ей за това ви казвах, че трябва да гледате филма. В Лейля не съм се съмнявала, след като изгледах предишните й филми Peace

ooooh!
Скрит текст:
Принс е починал  Sad

Общи условия

Активация на акаунт