В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 210

• 28 386
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Я, абла диър какви красоти ни е донесла  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много забавно клипче. Направо с глас се смях бащата на Фю как му обърна ръката да гледа татутата  Joy Joy Joy Joy
А тези барабани  Crazy Crazy Crazy Crazy ох, направо е страхотен  Blush Blush Blush
И Али до тях непрекъснато говори и обяснява  Mr. Green

За анкетата и аз някога съм гласувала и сега не ми позволява  Peace

# 46
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Благодаря на всички за всичкоооооооооо  Hug Hug Hug
няма друг като него бееееееееееее  Crazy Crazy
Клунито дано утре пусне DVD-то, че ми писна.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Какво ни замазва очите, както каза Мимка  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 47
# 48
# 49
# 50
  • близо до брега на морето
Вече го сънувам като пее яяяя-научих я наизуст (вия, ма дал е верно, дал не е-бана не)

# 51
  • Яко в Матрицата...
Crazy Crazy Heart Eyes
Анииии,  Heart Eyes Heart Eyes много хубави си ги наредила  Flutter Ама Клуни бей прекалява вече Crossing Arms И ако си мисли че с това зад камера ще ни омилостиви, много се лъже Naughty Joy

# 52
Crazy Crazy Heart Eyes
Анииии,  Heart Eyes Heart Eyes много хубави си ги наредила  Flutter Ама Клуни бей прекалява вече Crossing Arms И ако си мисли че с това зад камера ще ни омилостиви, много се лъже Naughty Joy
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
    Ей тва за Клунито...............   Crossing Arms
    И що не ми казахте кво вика  Crazy .............там дето се лигавка...... Rolling Eyes
    ДжадЪ ли пак забрани превода яяяяяяяяяяя.............. Thinking

# 53
Вече го сънувам като пее яяяя-научих я наизуст (вия, ма дал е верно, дал не е-бана не)

Party Party Party Party  Joy Joy Joy Joy

Сега, Абличка диър, докато не научим и солото на барабаните- ни'кви Делибали у торентите...   Naughty hahaha hahaha

Crazy Crazy

ПП  Какво казва, наистина, през затворени зъбки, в камерата? Мерак имам и аз да науча... Simple Smile

# 54

Сега, Абличка диър, докато не научим и солото на барабаните- ни'кви Делибали у торентите...   Naughty hahaha hahaha

Crazy Crazy

ПП  Какво казва, наистина, през затворени зъбки, в камерата? Мерак имам и аз да науча... Simple Smile
hahaha hahaha hahaha hahaha

# 55
Бойчееее, кой ти го стъкми такъв подскачащ бе  hahaha hahaha hahaha Sick Sick

махни го и ще ти преведа  newsm47 newsm47

# 56

Crazy Crazy

hahaha hahaha hahaha hahaha

Laughing Laughing Laughing hahaha hahaha 

Оооо, Бойче,  репетираш ...   hahaha hahaha hahaha hahaha

Ето ти награда...  Flutter  усмивка... пред стафа...  Party Party

Party Party Party

# 57
Лу, Бойче  Hug Hug не го разбирам какво казва  Joy Joy пита някого, нещо, ама какво?  Joy Joy Joy Ренка, ако е разбрала  Hug Hug Hug Hug

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 58
Бойчееее, кой ти го стъкми такъв подскачащ бе  hahaha hahaha hahaha Sick Sick

махни го и ще ти преведа  newsm47 newsm47

Превод вече вар Бойче............. Party Party Party  освтава............. newsm47

Лу.......... Hug Heart Eyes
     П.п   Ани........... Hug Hug Hug love001

# 59
 Hug Hug Hug Hug лека нощ  Hug Hug Hug
 Crazy Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт