В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 210

• 28 465
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
  • София

Crazy Crazy 

Скрит текст:
Гюнайдъъъъъъъъъъъън   Crazy Crazy

Белаааа  Hug Hug   как се събрахме все такива ненаситници  Laughing Laughing Blush

Няма да го гледам с руски субт. да си го гледат те Naughty аз не им харесвам преводите Mr. Green

Joy Joy   че те за харесване ли са?    hahaha hahaha   Peace Wink

какардото така е влезнал у роля, че абла е крива, та чак заядлива Joy Joy Joy.

hahaha hahaha hahaha hahaha   

Добро утро, ято  Hug Hug Hug

Много хубави фотки и гифчета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря на всички за всичко  bouquet bouquet bouquet

Вечер съм пълен блокаж, но сега ви изчетох много внимателно  Mr. Green Филма се надявам в събота вече да го изгледам  Laughing От снощи помня само белите чаршафи  ooooh! и не знам как са завършили  Joy Joy Joy

С руски субки няма да го гледам, ще си чакам нашите  Peace

Хубав ден на всички птички  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 271
  • Sofia, Bulgaria

Добро утро на всички  Hug Hug Hug Hug Hug

# 272

Heart Eyes Heart Eyes

ама хич си няма идея как въздейства  Whistling Whistling Joy

# 273
HD Баръшко  Crazy Crazy Crazy Crazy   ваййййййййй бе, само да заспя  hahaha hahaha hahaha

и джадЪ си направи гифчета   Party Party Party  щото е талант  Party Party Joy    ама преди да набара HD -тУ  Laughing 

Heart Eyes Heart Eyes
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Напрежение едно настава............. Whistling Whistling
         зяпаш-зяпаш до забрава........... Crazy Crazy Crazy
         Иша ми е бол  ooooh! и колежките ми вкарват гол след гол... Mr. Green

Имало и ощИ две..... Heart Eyes  искаш ти сърцето ми да спре ooooh! Hug Hug

Давай ги................ Crazy  Joy Joy Joy Joy Joy

# 274

Напрежение едно настава............. Whistling Whistling
         зяпаш-зяпаш до забрава........... Crazy Crazy Crazy
         Иша ми е бол  ooooh! и колежките ми вкарват гол след гол... Mr. Green

hahaha hahaha hahaha   Бойчееее, чок татлъ   Heart Eyes Heart Eyes

Имало и ощИ две..... Heart Eyes  искаш ти сърцето ми да спре ooooh! Hug Hug

Давай ги................ Crazy  Joy Joy Joy Joy Joy

сложих едното сутринта бе  Joy  ама пак ще си покажа таланта  Laughing Laughing   пък ти ми го покажи на колежките  Joy

Crazy Crazy

Мацката с Чачи  Crazy Crazy  е редактор в Космо, 8 страници интервю ни чакааааааааааааат  Party Party Party Party

# 275

Crazy Crazy 

Скрит текст:
Белаааа  Hug Hug   как се събрахме все такива ненаситници  Laughing Laughing Blush

Няма да го гледам с руски субт. да си го гледат те Naughty аз не им харесвам преводите Mr. Green
[Joy Joy   че те за харесване ли са?    hahaha hahaha   Peace Wink

hahaha hahaha hahaha hahaha/quote]

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Не се виждаше саба.........нета ми днес е ужас........... Sick #2gunfire #2gunfire

Така добре се справят,че чак се срамувкам да гледам.............. Embarassed Crazy Crazy Crazy

# 276
  • Sofia, Bulgaria

Crazy Crazy 

Скрит текст:

[Joy Joy   че те за харесване ли са?    hahaha hahaha   Peace Wink

Не се виждаше саба.........нета ми днес е ужас........... Sick #2gunfire #2gunfire

Така добре се справят,че чак се срамувкам да гледам.............. Embarassed Crazy Crazy Crazy

Бойчее  Flutter  не гледай бе милаа  Crazy еле пък ако си на работаа Rolling Eyes недй Crazy Flutter Flutter Flutter

# 277
  • Яко в Матрицата...

Не искам да пропусна дори едно твое събуждане. Когато спиш, се превръщаш в бебе. Да чакам да се събудиш е като да чакам изгрева на слънцето. Heart Eyes

# 278
  • близо до брега на морето

# 279
  • Яко в Матрицата...

Мими, Hug Heart Eyes тъкмо го гледах, това с кучето защо не са го сложили ooooh! Но не са всичките сцени, има още... Клунито пак на час по лъжичка ни дава Crossing Arms

# 280
  • близо до брега на морето
Ренко Heart Eyes Hug виде ли го кат пее какви са му насълзени очите newsm45 newsm45 newsm45

# 281

Мими, Hug Heart Eyes тъкмо го гледах, това с кучето защо не са го сложили ooooh! Но не са всичките сцени, има още... Клунито пак на час по лъжичка ни дава Crossing Arms

Hug Hug Hug Hug Hug привет  Hug Hug Hug
плъзнали са из Т гифове и снимки от екстрите. Значи скоро може да ги качат по торентите, че да свалим и тях.  Joy Joy Joy Joy

Джадъъъъ, ама си голям талант бе  Crazy Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy  

Гюнайдъъъъъъъъъъъън   Crazy Crazy

Скрит текст:
Белаааа  Hug Hug   как се събрахме все такива ненаситници  Laughing Laughing Blush

[Joy Joy   че те за харесване ли са?    hahaha hahaha   Peace Wink

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 282
  • Яко в Матрицата...
Аниии,  Heart Eyes Heart Eyes направо не знам как им е дало сърце да изрежат някои от сцените, честно Crossing Arms Joy Joy Joy

Party Party Party

Последна редакция: пт, 22 апр 2016, 18:24 от Reni - BG

# 283
Аниии,  Heart Eyes Heart Eyes направо не знам как им е дало сърце да изрежат някои от сцените, честно Crossing Arms Joy Joy Joy
доста неща са изрязали и то все хубави  Crossing Arms Crossing Arms
аз свалих от тубето клипа с изрязаното, но не съм го чула още. Има ли за превод?  newsm78 Дано се намери някой да качи в торентите, всичко изрязано в HD качество.  Peace
И не съм попаднала на някой в Т, който да има диска и да каже колко минути е изрязаното.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 284
  • Sofia, Bulgaria
Аниии,  Heart Eyes Heart Eyes направо не знам как им е дало сърце да изрежат някои от сцените, честно Crossing Arms Joy Joy Joy
доста неща са изрязали и то все хубави  Crossing Arms Crossing Arms
аз свалих от тубето клипа с изрязаното, но не съм го чула още. Има ли за превод?  newsm78 Дано се намери някой да качи в торентите, всичко изрязано в HD качество.  Peace
И не съм попаднала на някой в Т, който да има диска и да каже колко минути е изрязаното.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Ани,ей затова съм ядосана #Cussing outедва ли на диска не е имало място да запишат целият филм,
още повече ,че има различни формати DVD дискове които дори не оскъпяват продажната цена на филма NaughtyПросто някой е взел "умното"решение това да се гледа ,това не и по този начин нас лишават  от удоволствието да изгледаме целият филм,и обезценяват труда на целия екип на филма! #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Хубава вечер на всички Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт