В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 210

• 29 476
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
ади старттттттттттттт  Joy Joy Joy Joy

Party Party Party Party
тук помните ли как мечтаехме, че си бил дошъл след години, че вече бил добре  Cry Cry  пък то било края му  ooooh! ooooh!

Sad  Sad

Аз съмвече на носа с Фю и ББ

# 346

Аз съмвече на носа с Фю и ББ

hahaha hahaha hahaha  дур беее  Joy Joy

# 347
  • близо до брега на морето
Къв мишок бе-кош за кърпички-на мен и т.хатия ми върши работа-ма милде 16 бр. Joy Joy Joy

# 348
Къв мишок бе-кош за кърпички-на мен и т.хатия ми върши работа-ма милде 16 бр. Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo  ползва ли отстъпка за количество

# 349
  • Sofia, Bulgaria
Привет, прекрасни! Hug Hug Hug

Аз вече съм на линия.. Peace Peace

За тези, които не са гледали онлайн с мои преводи, да направя малки уточнения..Баръш ще е Б, Фюсюн ще е Ф, баща на Барш ще е ББ, майката МБ, бащата на Фюсюн ще е БФ, майката МФ, Хайдар ще е Х, останалите персонажи жените ще са Ж, мъжете М..

Да ви предупредя, допускам много правописни грешки при превода, ям букви, или пък добавям други такива.. Но вече ще ме извините..
Предлагам след всеки 30 минути да пуснем 10 минути време за реклама.. Да покажем рекламата и на Чачко, нали? Peace Peace Peace

Когато сте готови, свирнете, почвам..
Дайте ми линк ако може че и аз да го гледам ... не съм го качвала на компа ,защото не знам от къде..

Praynig Cry Cry Cry Cry

# 350

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo  ползва ли отстъпка за количество

hahaha hahaha hahaha hahaha

Ето Фю не е забелязала нищо нередно, всичко е наред ..  ooooh! ooooh! ooooh! и майка му и баща му .. никой, нищо не е забелязал  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Привет, прекрасни! Hug Hug Hug

Аз вече съм на линия.. Peace Peace

За тези, които не са гледали онлайн с мои преводи, да направя малки уточнения..Баръш ще е Б, Фюсюн ще е Ф, баща на Барш ще е ББ, майката МБ, бащата на Фюсюн ще е БФ, майката МФ, Хайдар ще е Х, останалите персонажи жените ще са Ж, мъжете М..

Да ви предупредя, допускам много правописни грешки при превода, ям букви, или пък добавям други такива.. Но вече ще ме извините..
Предлагам след всеки 30 минути да пуснем 10 минути време за реклама.. Да покажем рекламата и на Чачко, нали? Peace Peace Peace

Когато сте готови, свирнете, почвам..
Дайте ми линк ако може че и аз да го гледам ... не съм го качвала на компа ,защото не знам от къде..

Praynig Cry Cry Cry Cry

не го ли свали?  newsm78 аз нямам подръка линк за онлайн гледане. Те май трият отвсякъде онлайна.

# 351
 Аз нема гледам...........знам го наизуст вечИ........... Party  Ще ви четем.............и най-вечИ..... Лили.................. Hug и ще дЪржим ......балконЯ............. Wink Joy Joy Joy Joy

# 352
Вай бе, къде бил кОпона, сладури  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ... аз ще ви догонвам, и ще се включвам само в рекламите  Whistling Whistling Whistling

За превода в ефир на Лили - чок мерси!  love001 love001 love001

# 353
Аз нема гледам...........знам го наизуст вечИ........... Party  Ще ви четем.............и най-вечИ..... Лили.................. Hug и ще дЪржим ......балконЯ............. Wink Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy има нужда 13 Потребители и 14 Гости преглежда(т) тази тема.

ето го сладкия Баръшкоооооооооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 354
Аз нема гледам...........знам го наизуст вечИ........... Party  Ще ви четем.............и най-вечИ..... Лили.................. Hug и ще дЪржим ......балконЯ............. Wink Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy  прави дишане уста в уста на мишока  rotfImbo rotfImbo

# 355
ох бе .. как я гледа  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy ама и тя как се метна масата  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 356
  • София
тук съм

благодаря предварително за коментарите и превода в ефир  bouquet bouquet bouquet

# 357
  • близо до брега на морето
Ади любима част Party Party

# 358
на барабаните е  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 359
Вай бе, къде бил кОпона, сладури  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ... аз ще ви догонвам, и ще се включвам само в рекламите  Whistling Whistling Whistling

За превода в ефир на Лили - чок мерси!  love001 love001 love001
Нема се измъкваш по терлици........ Naughty стой та гледай къв пердах я чЕка прекрасницата.............. Sick Joy Joy Joy Joy  П.п       немога да публикувам от вас бе....... Crossing Arms Дишане уста в уста......... rotfImbo rotfImbo rotfImbo  

Общи условия

Активация на акаунт