Бяла козметика - лице и тяло! (#2)

• 121 450
  • 751
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за новата тема! Аз съм на вълна слънцезащита, иска ми се да ползвам Екрана тази година - каква е цената му и къде е най-изгоден?
Аз поръчах Екран от Ензо,там е 58,90 лв. Не знам дали е най-евтино,просто поръчвах и други неща,та взех и него от там. Peace

Благодаря за новата тема,и на мен ми е от любимите и първо нея отварям  Heart Eyesbouquet

# 16
  • Пловдив
Хайде и аз тук!
Еликсир,благодаря за отзива за Талго от края на миналата тема!

# 17
  • София
Ах, Магнолийка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Подозирах те, да знаеш  Hug Честито мила! Дай Боже всичко да е наред  Hug
Относно процедури - нищо не съм правила и с двете бременности. Не понасях дори когато мъжа ми се изкъпе, защото от самолет надушвах миризмата на сапун  ooooh! Да не казвам как съм си обличала дрехите, защото миришат най-малкото на прано  Sick  ooooh! Да му се не види, от какво ми е ставало лошо  Joy Ползвах кремове за лице и тяло единствено на Авен, защото самя те предлагаха без аромат. Парфюм? Боже  Joy Много лошо ми беше и голяма мъка. Така че не съм критерий. Ако се чувстваш добре, няма причина да не си поддържаш с леки процедури кожата  Hug

елексир, не помня, би ли казала пак, кои маски на Талго си си взела? Казваш, хилуароновата е хубава?

# 18
Магнолия, а честито! Още в другата тема като каза, че си на друга вълна и това си помислих. Стискам палци всичко да е ок! Аз май бях изоставила всякакви бюти процедури, докато бях бременна, но не съм сигурна дали беше правилно решение.

# 19
Ако обсъждаме слънцезащита,за момента фдт са ми със слънцезащита,защото досега не съм попадала на добър крем,екрана ми е интересен,но не ми остава време да отида да го пробвам.

# 20
  • Canada
За слънцезащита и аз залагам на СС и тонирани кремове с висок фактор  Flutter Шанел и Апивита в момента.

От наколко дни съм в България и явно от топлината и смяната на климата се разкрасих чудно с пъпки  Sick

Вчера минах през един от фирмените магазини на Phytocode и взех мостра от крема 35+. Купих и този с невен. Снощи се намазах и тази сутрин, о чудо! Кожата е успокоена, подхранена, пъпките завехнали. Продавачката сподели, че на есен щели да подменят сериите с роза Peace

# 21
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема! Аз съм на вълна слънцезащита, иска ми се да ползвам Екрана тази година - каква е цената му и къде е най-изгоден?
Аз поръчах Екран от Ензо,там е 58,90 лв. Не знам дали е най-евтино,просто поръчвах и други неща,та взех и него от там. Peace
.

Кой е този Екран? Може ли линк? Hug

# 22
  • Бургас/Пз
Кой е този Екран? Може ли линк? Hug
Заповядай, Бел Simple Smile http://www.enzo.bg/clarins/uv-plus-zasshiten-fluid-spf-50/

# 23
Относно ходенето на козметични процедури по време на бременност, ако се правят такива то е възможно до към 5-6 месец, максимум, след това вече не е удобно да се лежи толкова време по гръб Peace

# 24
вместо запис - вчера си взех нова тубичка от нетонирания Аквафлуид на Биодерма с подарък към нея 100 мл. хидратираща мицеларна вода /със синята капачка/

# 25
  • София
Магнолия, радвам се за теб! Приказни моменти ти желая (а с бременноста има такива, да Simple Smile )! Всичко да бъде наред също така!

Слънцезащита не ползвах едно известно време тази есен/ зима и съжалявам за което. Няма видими последствия, слава богу! Сега съм с емулсията с 50 фактор на Кларинс, но си мисля, че е доста силиконеста. Тя пък е пестелива, да й се невиди. Догодина мисля да пробвам някоя корейска. Също съм от тези, които и на околоочния контур слагат слънцезащита - не съм имала проблем с нетолерантност.

# 26
Магнолийка, честито!Лека бременност  ти желая:bouquet:

Не съм правила никакви разкрасяващи в козметични салони процедури през бременността, въпреки че беше много лека и спокойна, нямах обаче желания за процедури, може би от психологическа нагласа да не би нещо да е вредно, е само корените боядисвах Laughing Laughing

# 27
  • София
Аз също слагам слънцезащита около очите. Peace

# 28
  • На ръба..
Много се радвам, че темата ни има развитие и имаме нова такава  Hug
С каква хубава новина започва тази тема...Макнолийке, честито мила, стискам палци всичко да е наред  Praynig.
И да се отчета, че никога не слагам крем за лице с фактор в околоочната зона, което го отчитам като грешка.

# 29

елексир, не помня, би ли казала пак, кои маски на Талго си си взела? Казваш, хилуароновата е хубава?

И двете са хубави,Вивиан,ето тези са :
С многото масла е тази:

http://www.arlen.bg/product/1774/intenzivna-hidratirashta-i-podh … mmediat-50ml.html

Тук в Арлен не са описали подробно,но съдържа масло от карите, масло от пореч, масло от семки на манго, розово масло, овесен протеин, eкстракт от водорасли, слънчогледово масло, бял трън, нарцис .Тъкмо в момента съм се намазала с нея,любима ми е и за моята суха кожа е идеална.Маската е с разкошен аромат като на мед,на билки,на нещо сладко,доста е мазна,но се разнася много добре.Стоя с нея с часове.След нея кожата е хидратирана и мека.

Хиалуроновата :

http://www.arlen.bg/product/1770/ultra-hidratirashta-maska-za-li … rataton-50ml.html

Тя не е мазна,но като я подържах няколко часа също добре хидратира.

Още веднъж благодаря на дамите,които ме насочиха към продуктите на Талго в предходната тема,мисля,че Магнолия първа сподели !  bouquet
Магнолия- с пожелание за лека бременност !  Hug

Слънцезащита мажа и около очите.

Дами,моля препоръчайте ми крем или серум с колаген,от който сте доволни .  Peace

Общи условия

Активация на акаунт