Бяла козметика - лице и тяло! (#2)

• 121 466
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
  • Чукарландия
здавейте момичетар темата е много хубава  Simple Smile имам нужда от препоръка на крем за лице. кожата ми е комбинирана към мазна. искам крема да имам стягащо действие. никога не съм ползвала крем за лице и наистина не съм наясно с марките.
благодаря ви много  Simple Smile

Зависи в каква възрастова категория попадаш.  Hug

Загатни горе-долу на колко години си! И какъв ценови клас търсиш? Hug

# 721
  • София
извинявам се забравих да го напиша  Simple Smile на 37  Simple Smile
благодаря!

# 722
извинявам се забравих да го напиша  Simple Smile на 37  Simple Smile
благодаря!

Когато избираш подходящо трябва да се съобразиш и с други фактори.

# 723
# 724
  • Чукарландия

И мен ме интересува! На Талго нищо не съм ползвала. Hug

# 725
  • София

И мен ме интересува! На Талго нищо не съм ползвала. Hug

Аз съм ползвала доста от продуктите им. Много ми харесват. Този крем съм го пробвала с мостра. Много ми хареса, но имам запаси от други кремове и за сега задържам покупката. Имам околоочния от същата серия. Прекрасен! Отлична грижа и подхранване на околоочния контур. Не е мазен, не дразни очите. Аналогично и от крема имах подобни усещания.
Като цяло това е една от любимите ми козметични марки. А съм пробвала доста.

# 726
От Талго и аз съм много доволна, ползва(м)ла съм крем, серум, маска, всичките са много хубави.

# 727
  • Бургас
И аз съм доволна от Талго,имам крем и серум. Peace

# 728
И аз ползвах серум на Талго наскоро, много доволна съм.

# 729
  • Чукарландия
Определено следващата серия ще ми е Талго - да поизразходя наличности. Mr. Green

# 730
Определено следващата серия ще ми е Талго - да поизразходя наличности. Mr. Green
След толкова положителни отзиви и на мен.Точно докато поизразходя моите и ще дойде Черен петък hahaha

# 731
За Талго не казвате заглажда ли фини линии, стяга ли доколкото е въможно да го направи крем  Blush

# 732

Ползвала съм крема, един привърших и ще повторя - много добре се отразяват на кожата ми, ползвам и серумите им - в някои отношение съм по-доволна и от Филорга Heart Eyes

# 733
  • Пловдив
И аз съм от известно време с Филорга,но след като си взех хиалуроновия филър на Талго съм решила да мина изцяло на тази марка.

# 734
Откъде он-лайн мога да купя продукти на estee lauder ? По- удобно ми е да поръчам. И как мога да съм сигурна,че са оригинални,в срок на госност ? Има ли оторизирани магазини?

Общи условия

Активация на акаунт