Бяла козметика - лице и тяло! (#2)

• 121 693
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
   Момичета, а от къде купувате на най-изгодна цена въпросния серум против тъмни кръгове под очите на Christian Breton? Замислям се дали и аз да не се снабдя с него, тъй като определено имам нужда. Peace

# 121
  • Чукарландия
   Момичета, а от къде купувате на най-изгодна цена въпросния серум против тъмни кръгове под очите на Christian Breton? Замислям се дали и аз да не се снабдя с него, тъй като определено имам нужда. Peace

Ето, мой предишен цитат:

Иначе от намалението в Арлен възнамерявам да си поръчам продукти на Christian BRETON. От два дни пробвам техен продукт за околоочната зона и много ми харесва. Кожата е напомпана и мека, линиите при гримаса туширани.
Този е
http://www.arlen.bg/product/3161/filar-krem-rekonstruktor-za-oko … e-cream-10ml.html
Харесала съм и маска за околоочния контур от марката и специален крем с УВ фактор 30 за около очи. Мисля да си взема няколко неща за около очи, защото там е по принцип слабата зона на всяка жена. Нямам никъде бръчки, но като се засмея силно се проявяват линии отдолу.

Магнолийка, защо не погледнеш в TKMaxx? Точно този продукт за околоочната зона мисля, че го няма, но има много други продукти на Бретон, при това в пъти по-евтини. Peace

# 122
TKMaxx с посредник ли е?

# 123
  • Sofia
   Ще погледна там, благодаря! Peace

# 124
  • София
TKMaxx с посредник ли е?

Да.  Peace

# 125
  • София
Мда ... Рейна, подозирах, че е така с липидите и хидратацията. И аз усещам нещата (и кожата си) по същия начин, но ми беше интересно някой друг да сподели опита си. Аз не съм се консултирала с дерматолог.
Но определено на хидратиращи продукти не мога да карам, крайно недостатъчни са ми.
Благодаря ти за отговора  Hug

# 126
  • София
Вив, няма за какво.  Hug
Пробвай с някой по-плътен и богат крем как ще си чувстваш кожата.

# 127
О, и аз търся ESPA, засега разбрах, че спа салонът на Sense хотел до Народно събрание в София работи с техните продукти, но не съм била на място и не знам цени. Май няма как да се поръчат, освен от Англия, де.

Къде срещу Народното събрание има Sense, там знам друг? Като минавам може да влезна да питам дали не продават или това спа е само за хотела?
Спа в хотела е, но не пречи да влезеш и да питаш. Аз им бях писала наскоро и ми бяха отговорили следното - Здравейте,

За подробна ифнормация относно предлаганите и продаваните продукти, може да се свържете с нашите колеги в спа центъра на тел.: +359 02 446 2510 или чрез имейл на: spa@sensehotel.com

Блек кет ти е дала точен адрес, няма как да се объркаш.  Peace

И какво стана? писа ли им нещо?
Сега покрай празниците ще пътувам извън София, ама после ако минавам от там може да влезна да попитам.
Мерси и на другите момичета за указанията Simple Smile

# 128
Не съм им писала, защото разцъках английския сайт и се шокирах от цените. Не са ми по джоба и ги оставих на заден план на този етап. Не знам какво предлгат те и дават като цени, ама надали е коренно различно.  Peace

# 129
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Отказвам се от нощната грижа на Ланком Визионер.Не разбирам как другите момичета спят с крема.
Тази сутрин калъфката ми беше мазна и мръсна,да не говорим и дискомфорта от залепващото лице на калъфката.
Ще си го използвам като маска и със сигурност втори път няма да купя.Дневният крем обаче е мега страхотен.Никаква сухота и опъване не усещам,избистря тена също така.

# 130
  • на последния етаж
Момичета, какъв ексфолиант за лице, подходящ за суха и чувствителна кожа ще ми препоръчате? Търся продукт в ниския / среден клас, не ми се дават повече от 30/35 лв.
В момента ползвам този на Палмърс (http://cdn1.feelunique.com/img/products/32652/Palmer__039_s_Coco … 0g_1429889691.png), прекрасен е, но вече взе да ми омръзва (150 мл е) и ми се иска да пробвам нещо ново.

# 131
  • Чукарландия
Аз ползвам отскоро Sea Buckthorn Exfoliating Facial Cleanser и съм повече от доволна. Не пресушава кожата, ексфолиира нежно и перфектно почиства. Шишенцето не е стъклено, леко и удобно за пренасяне. Peace

# 132
Здравейте , момичета! Много често съм срещала в интервюта на звезди, че винаги в чанта си имат хидратиращ крем, особено когато са път, защото от стреса кожата много изсъхва.
Въпроса ми е, Вие ползвате ли крем и през деня, освен първото полагане сутрин? Как го правите, кожата вече не е много чиста , нали? Да, и аз се сещам че мога да почистя с памуче и мицеларна вода, но след крема ще трябва и слънце защита, а ако се ползва и пудра, руж.... става много тегаво.

Хубав ден !

# 133
Hi, мога ли да помоля някой да ми препоръча/от собствен опит/ крем за лице за много суха кожа?
Тез които съм ползвала досега и съм доволна от тях все ми ги спират от производство-все едно нарочно #Cussing out
Напоследък ползвам бебешки, но не са ми достатъчки-аз съм към 40-те и ми трябва нещо сериозно.
Предварително благодаря Hug

# 134
cveti, ценови диапазон?

marcela1, аз не ползвам през деня. Сутрин измивам с вода, после тоник, серум, слънцезащита, фдт, руж, пудра... Абурд да слагам преди разгримиране.

И аз с въпросче.

Препоръчайте ми хидратиращ серум с хиалуронова киселина, подходящ за комбинирана кожа. Вечер започна много да ми се пресушава кожата, откакто започнах да ползвам гелчето с бензоил перокид в борбата с пъпките, но поне действа страхотно. И нощният ми крем нещо май не ми идва достатъчно хидратиращ.
Засега гледах на Thalgo и този на Apivita.
А и това, но пък нямам идея къде може да се намери.
За съжаление Hydra Hyal на Филорда има химичен слънцазащитен филтър, който не ми понася.
Приемам идеи и предложения, кой е хубав? Имате ли впечатления за серумите по-горе?
Мерсиии!

Общи условия

Активация на акаунт