Бяла козметика - лице и тяло! (#2)

• 121 672
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
babyeyes Не ме учудва, те са си доста елитна козметика. Аз точно заради качеството искам да издиря няколко продукта. Не знам дали ти е правило впечатление, но тази espa, извън България се ползва в много луксозни  спата. Аз от такова място я знам.

# 136
  • Чукарландия
Препоръчайте ми хидратиращ серум с хиалуронова киселина, подходящ за комбинирана кожа.

Епона, заповядай! Hug
Аз съм с комбинирана кожа, много ми харесва. Не пресушава, не оставя мазен филм, попива бързо и има леко стягащ ефект, но не неприятен. Кожата става гладка, като кадифе. Peace

# 137
  • София
Епонка, жалко че Хидра хайал не ти понася, веднага щях да ти препоръчам него.
Доволна съм и от серума Аквасорс на Биотерм също, но той мисля, не е с хилаурон.
Днес си купих серум с Хилуаронова киселина на Био Карите, но нямам никакви отзиви за него. Взех го ей така, за проба, защото беше на промоция  hahaha За момента мацнах на ръката, много е лек и нежен, като водичка, попива идеално и мисля, че хидратира много добре. Все още обаче на лице нямам впечатления.
Този на Евелин ми хареса по описание много, но марката нещо ... Дали е хубав и намира ли се?

# 138
  • Бургас/Пз
Днес си купих серум с Хилуаронова киселина на Био Карите, но нямам никакви отзиви за него. Взех го ей така, за проба, защото беше на промоция  hahaha За момента мацнах на ръката, много е лек и нежен, като водичка, попива идеално и мисля, че хидратира много добре. Все още обаче на лице нямам впечатления.
Този на Евелин ми хареса по описание много, но марката нещо ... Дали е хубав и намира ли се?

Айде, сега като една добра душица да споделиш къде е Биокарите  на прИмоция Simple Smile  hahaha Joy

Епона, много съм доволна от този http://hylamide.com/product/booster-low-molecular-ha-30ml , но като ми свърши задължително ще пробвам този , който е показала Белла  Peace

# 139
  • Чукарландия
Ани, това, което ти си посочила е бустер. Аз го ползвам заедно със серума на Хиламейд: първо серум, после бустер. Така и препоръчват да се ползват. Но сигурно може и самостоятелно. И от двата съм доволна. Hug

# 140
  • Бургас/Пз
Ани, това, което ти си посочила е бустер. Аз го ползвам заедно със серума на Хиламейд: първо серум, после бустер. Така и препоръчват да се ползват. Но сигурно може и самостоятелно. И от двата съм доволна. Hug

Ааа, добре че ми каза, аз не знам защо си мислех, че или единия или другия се ползва.

Някой да има някое кодче за този сайт Simple Smile   Mr. Green

# 141
  • Чукарландия
Някой да има някое кодче за този сайт Simple Smile   Mr. Green

SPRING2016

DISCOUNT CODE 20% OFF EVERYTHING Peace

Валиден до края на м. Май 2016.

# 142
Бела, ани, Вив, мерси!!!  bouquet

Този на Десием изглежда страхотно, него ще го мисля за по-натам.
Понеже искам нещо веднага, минах през Лили и взех серума на Биокарите. За 12 лв. какво му плащаш. Пък кремчето им за очи доста ми допадна. Дано и това ми свърши работа.

# 143
Изпуснала съм ви нещо и сега случайно ви преоткрих. Heart Eyes Hug bouquet

# 144
  • Велико Търново
А..Денси, поправи се веднага Hug Сподели, ти какво ползваш напоследък - серум, крем, слънцезащита..?

# 145
  • София
Денси да се отчита веднага  Mr. Green

Епонка, значи от теб ще има по-пресни впечатления за серумчето на БиоКарите  Heart Eyes

Аничка, от Лили  Hug

# 146
  • Бургас/Пз
Купих го серума на Карите, големи сте подстрекателки значи  Mr. Green Mr. Green

# 147
cveti, и за мен 500 лв. са прекалено много за крем. За тези пари по-добре някоя процедура.
Иначе одеве писах по телефона, реално още инфо трябва: дневен, нощен или и двете; кожата е суха, защото е бедна на липиди или просто е дехидратирана?

Вив, да, още тази вечер ще го пробвам. Току що сложих БП гела, след час ще сложа серума. Да видим дали ще се хидратира кожата. Сега е ужасно опъната. Sad

# 148
А, аз нали правя домашното микродермабразио с Visa Care на Филипс и реших да заложа на най-тежката артилерия новия, златен серум на Ла Прери със чисто злато. По принцип не ползвам марката, защото е за мен за по-възрастни кожи и като стана на 50 плюс може и да се наложи да я ползвам, но сега се надявам да влезе надълбоко с вакуум масажа. Засега е добре, но цял няма да си купя, защото има срамна цена. Whistling
Иначе през деня навън довършвам крема с Кисело мляко на Корес с 30 фактор и ще купя вероятно безцветния флуид на Биодерма с 50 фактор, защото смятам да продължа усилено процедурите на лицето.

За през нощта тествам новото олио на Биотерм от което засега съм много доволна и ще купя в пълне размер, като ми свърши пробата. Пробвам и друга българска козметика с изчистени съставки и много колаген да видим. Аз обожавам серуми и постоянно съм в търсене на още по-добрия.

# 149
  • на последния етаж
За през нощта тествам новото олио на Биотерм от което засега съм много доволна и ще купя в пълне размер, като ми свърши пробата. Пробвам и друга българска козметика с изчистени съставки и много колаген да видим.
Кое е олиото и българската козметика?

Общи условия

Активация на акаунт