Лидл 83- Великденска

• 130 458
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Подсети ме за баклавичките с шамфъстък.  Heart Eyes
Момичета "върнаха" ли консервите с риба тон? По едно време бяха изчезнали.
Брат ми ги обожава и ако отново са в асортимента да му кажа, че Лидл му е далеч, а са на изгода цена и си заслужава.

# 586
  • Сливен
Да сте забеляза ли при вас да е изчезнал замразения грах,при нас няма от около месец.

# 587
Подсети ме за баклавичките с шамфъстък.  Heart Eyes
Момичета "върнаха" ли консервите с риба тон? По едно време бяха изчезнали.
Брат ми ги обожава и ако отново са в асортимента да му кажа, че Лидл му е далеч, а са на изгода цена и си заслужава.
Върнаха ги да  Peace

# 588
И при нас няма замразен грах, но този в буркан също е много добър. Рибата тон се появи, да.

# 589
Благодаря!

# 590
Днес купих замразен грах в София в магазина на Тодор Каблешков. Дори го сготвих вече. Много е добър. Предният път обаче, взех този в буркан, той също ми хареса много.

# 591
Малко встрани от темата, но откакто ползвам от ДМ едно като кристал, забравих точното наименование, нямам грам миризма. Изглежда като ролков део, но е парче кристал...Може и да се потя денем, но нямам и грам миризма, за разлика от конвенционалните дезодоранти... Peace Горещо препоръчвам.
Скрит текст:
Снимка можеш ли да дадеш или поне да пишеш как точно изглежда.Мерси

# 592
Малко цилиндрично флаконче като ролков дезодорант. На Ваlea. Пише део кристал сензитив на латиница. На гърба пише...кристал против изпотяване. Ще потърся и снимка....

# 593
  • оттам, откъдето започва България
Това ли е? https://www.google.bg/search?q=deo+crystal+roll+on&tbm=isch& … 0a0zMysClzpfpM%3A

# 594
В четвъртък купих от лидълските шампоан и балсам с кератин - ей така, да ги пробвам. Вкъщи прегледах брошурата и видях, че следващата седмица са намалени; яд ме хвана #2gunfire

Нооо... измих си косата според указанията, изсуших я, стана лъскава и мекичка, и малко по-права от обикновено (не че иначе не е права като праз). На сутринта - пак лъскава и права, обаче степана, обем - нула. Все едно имам три косъма вместо коса.

Може би правя нещо грешно или просто не стават? Някоя от вас пробвала ли е?

# 595
да първата снимка имам аз...благодаря, Дидка....от таблета съм и не мога да кача снимка..

# 596
  • София
Момичета, ако мернете някъде светли/тъмни, дори и протрити стреч дънки 36/38 размер в София, свиркайте.  Hug
Сега ми щукна да си купя още едни /имам доста Лидълски, харесват ми, цената също Wink/
И да похваля халвата с какао от Гръцката седмица, мъжът ми беше заредил много кутии. Чак сега я опитах, но много ми хареса - не е твърда, не е прекалено сладка и не се лепи по зъбите... А бе, чудесна е.  Peace

Вчера на Каблешков имаше един чифт светли в коша при намалените неща.  Peace

# 597
Ами дано се сетят да направят и турска седмица. Ако имаше такава... Ех, колко вкусотии щях да накупя. Joy
За сега варианта е Симит Сарай или някой турски ресторант.  chef

# 598
  • Бургас
да първата снимка имам аз...благодаря, Дидка....от таблета съм и не мога да кача снимка..
От това съм много доволна и аз. Няма изпотяване, няма миризма, направо се родих, че с тия хормони беше много зле положението. Сега ще го пробвам и на пубертета в къщи, че почна да ми понамирисва вече ...

# 599
Скрит текст:
Момичета, ако мернете някъде светли/тъмни, дори и протрити стреч дънки 36/38 размер в София, свиркайте.  Hug
Сега ми щукна да си купя още едни /имам доста Лидълски, харесват ми, цената също Wink/
И да похваля халвата с какао от Гръцката седмица, мъжът ми беше заредил много кутии. Чак сега я опитах, но много ми хареса - не е твърда, не е прекалено сладка и не се лепи по зъбите... А бе, чудесна е.  Peace

Вчера на Каблешков имаше един чифт светли в коша при намалените неща.  Peace
Оооо, супер. Обаче чак утре ще мога да се разходя до там. Дано стоят за мен.  Praynig
Имаш ли спомен цената и модела, от протритите ли са, или от онези съвсем белите? Извинявай, ако те натоварвам излишно  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт