Дългото чакане след трансфер - 48

• 62 167
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Здравейте ! Честито на положителните тестове Simple Smile и успех на всички останали ! Аз съм на 6 ден след ЕТ на 3 тридневни.Преди малко си бих Зарзио , но ми се струва , че превиших малко с дозата . На някой случвало ли му се е ? Дано не е опасно . Щом ни дават да си ги бием сами , дано да са прецинили , че и това може да стане . Моля ако някой има подобно преживяване да сподели  Praynig
Няма проблем, аз съм питала акушерките в манипулационната.

# 106
И аз.

Salilinda
, честито!

# 107
eli_diva , Cristi Благодаря ! Не ми се звънеше на спешния  bouquet

# 108
Мили момичета, благодаря за куража и стиснатите палчета!!! Резултата ми е 483,5 на тринадесети ден на две двудневни точици!!! Много съм щастлива и си пожелавам за напред всичко да е наред! А на вас пожелавам, да изпишете цялата тема само с положителни резултати!!!  Hug Hug Hug Шоши, не те изложих  Joy Joy Joy
Салииии, браво, мацкооо! Казах ли ти, че ще стане работата! Ах кефффф!   Hug

# 109
Момичета днес и аз се сдобих с розово-кафевикаво зацапване Sad 17 ден след трансфер.  Докторката ми каза да лежа и но-шпа друго нямало какво да се направи. Вторник ми е първия преглед. Дано устискам до тогава. Какво мислите?

# 110
  • София/Стара Загора
Момичета днес и аз се сдобих с розово-кафевикаво зацапване Sad 17 ден след трансфер.  Докторката ми каза да лежа и но-шпа друго нямало какво да се направи. Вторник ми е първия преглед. Дано устискам до тогава. Какво мислите?
Трябва да се успокоиш и да си слушаш лекарката....с притеснения няма да си помогнеш, а и ей го къде е вторник, сега са почивни дни, разсейвай се с хубави филми и мисли....всичко ще е наред Hug

# 111
Момичета днес и аз се сдобих с розово-кафевикаво зацапване Sad 17 ден след трансфер.  Докторката ми каза да лежа и но-шпа друго нямало какво да се направи. Вторник ми е първия преглед. Дано устискам до тогава. Какво мислите?
Трябва да се успокоиш и да си слушаш лекарката....с притеснения няма да си помогнеш, а и ей го къде е вторник, сега са почивни дни, разсейвай се с хубави филми и мисли....всичко ще е наред Hug
Благодаря ти Манди. Дано

# 112
Момичета днес и аз се сдобих с розово-кафевикаво зацапване Sad 17 ден след трансфер.  Докторката ми каза да лежа и но-шпа друго нямало какво да се направи. Вторник ми е първия преглед. Дано устискам до тогава. Какво мислите?
Кали аз миналата седмица бях със зацапване -спокойно нищо страшно пиеш нош па и лежиш .Ако си биеш фраксепарин трябва да спреш

# 113
Кали аз миналата седмица бях със зацапване -спокойно нищо страшно пиеш нош па и лежиш .Ако си биеш фраксепарин трябва да спреш
Слагам фракси,но като се чухме с док не ми каза да го спирам.

# 114
Слагам фракси,но като се чухме с док не ми каза да го спирам.
Аз и от други момичета знам че аспирина и фраксипарина се спират.
Мен още в началото доктора ме беше предупредил че е възможно това да се случи и да не изпадам в паника

# 115
kali_nn, може да не ти е достатъчен прогестерона,който приемаш, тогава също се получава кървене.

# 116
Ами то не е кървене. Кафеникаво остава на хартията.Благодаря за подкрепата момичета. Ще се види във вторник какво е. До тогава ще лежа повече и така.

# 117
Благодаря ви за хубавите пожелания! Сега е ред на другите момичета да ни зарадват!

kali от клиниката ме предупредиха, че е възможно леко зацапвате, особено около датата на цикъла...относно фраксипарина не го спирай без да ти е казал доктор, аз съм с тромбофилия и доц. Русев изрично ме предупреди, че ако имам прокървяване и някой ми каже да спра фраксито, при мен ще е фатално за бременността и в никакъв случай да не го спирам.

# 118
Хоп! Хайде и аз да се запиша за 4то чакане... На 21ви си прибрах две снежинки. Пожелавам на всички успех! И стискам палци по Великден да се случи чудото!  Hug

# 119
Благодаря ви за хубавите пожелания! Сега е ред на другите момичета да ни зарадват!

kali от клиниката ме предупредиха, че е възможно леко зацапвате, особено около датата на цикъла...относно фраксипарина не го спирай без да ти е казал доктор, аз съм с тромбофилия и доц. Русев изрично ме предупреди, че ако имам прокървяване и някой ми каже да спра фраксито, при мен ще е фатално за бременността и в никакъв случай да не го спирам.

Аз също съм с тромбофилия и затова не ми го спират явно.

Общи условия

Активация на акаунт