Дългото чакане след трансфер - 48

• 62 144
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
  • София/Стара Загора
Бърборанче,не искам да те отчайвам,но и аз преживях подобно нещо
На 14 ден Чхг 403, на 16 ден 573, н 19 ден 1052....вчера се видя един мааааалко сак, т.е биохимична бременност...Чхг за 4 дни не беше мръднали и вчера беше 1011....
Отивай пред кабинета и се примоли да те видят, не мисля че ще те върнат

Успех на всички чакащи да видите положителен тест и всичко да се развие успешно

# 61
Здравейте момичета! И аз да се гмурна в бременния прашец, който се ръси тук! Записах се в тази хуибава тема и се надявам всички да споделяме само хубави новини тук, т.к. други няма да има! Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

Аз съм на 4 ден след ЕТ на едно ембрионче и се опитвам да изчаквам спокойно теста, но знаете как е...
Мъчат ме няколко въпроса, които ще споделя с вас:

1. ЕТ ми беше на втори ден, а не както чета навсякъде - от 3 до 5 ден. Това добре ли е? Ембриончето еше 4 клетки и Док каза, че е много хубаво, но все пак се притеснявам дали не е бил рано ЕТ?

2. Пия Медрол - 2х1. От вчера (1 ден след трансфера). Следобеда получих спазми/колики на стомаха (в горната част). Казаха ми, че Медрола се приема след храна, за да не пречи на стомаха, но от един прием (сутринта) може ли да има такъв ефект? Съответно аз само лежах следобеда. И взех 2х2 таблетки Но-Шпа, въпреки, че не са ми изписани. В къщи съм си и почивам. Днес пак ги осещам съвсем леко тези колики. 

3. Това ми е второ инвитро. В предишната клиника след ЕТ ми биеха Pregnil - на 1, 3 и 5 ден от ЕТ. А тук не бият. Дали това не е лошо? Не казаха и да пия Но-шпа.

Много ви благодаря за отговорите!

# 62
1. Лекарят и ембриолозите преценяват на кой ден да се върне ембриончето. Може и на 2-ри. Понякога му действа по-благоприятно да е от по-рано в естествена среда.
2. Приемай си Медрола винаги след хранене.
3. Прегнил не е задължителен, никога не са ми слагали. А Но-шпа можеш да си самоназначиш, безвреден е. Аз имах 3х2 за 7 дни, но после си го продължих за всеки случай с 3х1.

# 63
Благодаря много за отговора Elektra! Но-шпа ще си го пия, че и днес ги има тези колики, макар и по-слабо за сега.
Аз преди малко се свързах с манипулационната да попитам за Зарзио-то  - спринцовката е с една игла и не ми бяха казали дали трябва да я сменям (общо 5 дена трябва да се бие). Оказа се, че не можело да се сменя иглата!!! С една и съща игла се бие, а освен това казаха да не я почиствам след като я извадя от мен... Много ми е чудно това!

# 64
Иглата не се сменя, да. Но това, че не трябва да се почиства не знаех. Казаха ли ти защо?

# 65
  • Варна
Успех на всички, вяра и много спокойствие  Hug

# 66
Иглата не се сменя, да. Но това, че не трябва да се почиства не знаех. Казаха ли ти защо?

От какво да се почиства, всъщност ? Нали пак на себе си ще я бие. Това е подкожна инжекция, не пуска кръв, няма изтичане на лекарството. Така си мисля поне.... newsm78

# 67
Ами за дезинфекция, знам ли. Аз я почиствах, да не съм направила нещо на лекарството, а?
Господи, сякаш си нямах други проблеми ами и за това намерих да мисля Joy Joy Joy

# 68
Ами за дезинфекция, знам ли. Аз я почиствах, да не съм направила нещо на лекарството, а?
Господи, сякаш си нямах други проблеми ами и за това намерих да мисля Joy Joy Joy

Аз пък хич не съм се сещала да я почиствам. Даже се оказа, че не съм я съхранявала правилно (в хладилника) и си бях изкарала акъла.  Crazy

# 69
Казаха ми "Няма нужда да я почистваш. Нищо няма да ти стане."
И на мен не ми хареса отговора, но като не зная с какво да я почиствам и дали има някаква специална "техника". Може например по върха на иглата да останат власинки памук, които после да вкарам евентуално в мен и затова да не трябва да се почиства с памук, а примерно само да се полее със спирт?!

А въпреки, че е подкожна, обикновено излиза малко кръв - от самата кожа. И предполагам някакви клетки остават по иглата... Затова може би е по-добре да се почиства.

# 70
Аз никога не съм почиствала Rolling Eyes

# 71
Казаха ми "Няма нужда да я почистваш. Нищо няма да ти стане."

Доста грубо са ти отговорили. Май няма да звъня на тоя спешен, ако ще да умирам.

# 72
Момичета, влизам официално в темата  с две тридневни ембриончета, които ми върнаха днес  Praynig
 Пациентка съм на Калчев   Heart Eyes от Малинов, на 32 години съм, първи ЕТ, имам два канселирани опита преди да стигна за пункция, заради нисък Е2

Пожелавам на всички ни Успех  Praynig  Heart Eyes    Hug

Дата за теста 03 май

# 73
Да ни зарадваш на 3-ти май с + тест Simple Smile

# 74
Магнетична, УСПЕХ Hug

Общи условия

Активация на акаунт