Дългото чакане след трансфер - 48

• 62 149
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Г-ца Магнетична успех ти желая,сега се въоражи с търпение,че лично на мен чакането и неизвестността ми дават най-много зор.

# 76
г-ца Магнетична, добре дошла и успех!

# 77
Аз днес направих и нормален тест, при това следобед и двете чертички грейнаха  😀😀😀. Сега нямам търпение за преброяване на заловените, много се надявам да са близнаци. Според вас на кой ден може да се видят?

# 78
Здравейте, пиша за пръв път. Днес ми 10-ти ден след първи трансфер и от 4 дни корема ми доста се поду....при вас има ли такива симптоми?

# 79
DeemaDaniel Много се радвам за положителния тест. Може би е добре да пуснеш и кръвен.  Hug

# 80

mututi, и аз съм с много подут корем от вчера и с активност от тип газове или колики. Отдавам го на това, че вчера сутринта започнах да пия Медрол сутрин и вечер по 1. Ти какво пиеш? Аз съм на 3 ден след ЕТ (4 ден на ембриончето).

# 81
 Аз пия само витамини, утрогестан, нош па и естрофем. Обаждах се в клиниката, казаха, че е нормално, но аз съм слаба и ми е много дискомфортно, още повече, че от три дни ходя на работа Sad ...дано да е за хубаво...

# 82
Благодаря ти Kitty 🤗 Ще пусна кръвен в неделя и каквото сабя покаже.

# 83
Момичета, влизам официално в темата  с две тридневни ембриончета, които ми върнаха днес  Praynig
 Пациентка съм на Калчев   Heart Eyes от Малинов, на 32 години съм, първи ЕТ, имам два канселирани опита преди да стигна за пункция, заради нисък Е2

Пожелавам на всички ни Успех  Praynig  Heart Eyes    Hug

Дата за теста 03 май
Магнетична, и аз ще съм като теб с тридневни другия месец Simple Smile Надявам се 3.05.2016 да е най-щастливата ти дата /ако не се зарадваш по-рано де /  Grinning Успех и бързо да ти се изнижат дните...

# 84
Deema браво на теб! Честито, в неделя хубаво ЧХГ и после лека бременност!  Hug

# 85
Благодаря за топлото посрещане  Hug

DeemaDaniel  браво за теста   Hug Палчета за кръвния   Praynig и една безпроблемна и прекрасна бременност  Heart Eyes

Прибрах се  Rolling Eyes  лека полека, с почивки, одеало и възглавница  Praynig

# 86
  • Варна
здравей Магнетична, и аз съм за 3ти, успех! Радвам се за тези с положителни тестове, DeemaDaniel - мисля, че се вижда добре на преглед 2 седмици след теста или 4 след ЕТ.

# 87
здравей Магнетична, и аз съм за 3ти, успех! Радвам се за тези с положителни тестове, DeemaDaniel - мисля, че се вижда добре на преглед 2 седмици след теста или 4 след ЕТ.

Hug Успех и на теб  Praynig

# 88
Днес,няма ли някои да ни зарадва,аиде къде сте?Аз имам някакви като менструални болки(6-ти ден от ЕТ  на 3дневни),и гърдите пак ме болят,а бяха се успокоили около трансфера.а пък датата за цикъл ми е към 30.ох,много се надявам да не е от това...  Praynig

# 89
 Heliantus, стискам палци това да е от имплантацията  Hug

Момичета, я кажете нещо ефикасно за суха кашлица подходящо за моето състояние  ooooh!  От месец имам алергична кашлица, но сега не мога да пия ериус. По няколко пъти се изкашлям леко, защото се стискам  и пия но шпа за да нямам контракции на матката, пия чай с мед, но не става  Tired

Общи условия

Активация на акаунт