"Завръщане"/SILA/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт-Тема 44

• 59 067
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Патронът е извадил патрондаша Wink

Не му се косете, ами вземете да оправяте агиттаблата и довечера купон у харема. Първа, втора, трета..., по единично или вкупом кефа и рахата на Агата да оправим и запазим  Flutter Blush  Wink

Марго, тази снимка от кога е  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Надявам се няма да стреля по нас  newsm78 newsm78 newsm78

Сезонче и на мен ми е екстра, ако така изглежда към днешен ден харесва ми  #Crazy #Crazy #Crazy
Здравейте ,мацки!Като гледам оградата ми се струва,че е на вилата във Фетие.Тъй,че който го харесва да тича към шубрака та дано Агата да го повали.И като в рекламата с Чачко с цунки да я съживи.
Бъркаш, Чики, това е вилата в Каш, Анталия, втората вила в която бяха последно! smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 61
Вярно, Хорти.Там се беше отдал на лов и риболов.

# 62
Хорти, много ме кефиш как разконспирираш местонахождението му.
Някой вчера бе споменал за ходене в Истанбул. На мен ми се ходи, ама тежки времена настанаха и ще се въздържа.
Спомняте ли си миналата година как правехме планове май мессец сега да ходим до Кападокия. Май Диди щеше да ни е гид. Но колко неща се случиха оттогава...

# 63
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Спретнато гадже беше. От тези джобните .... С дълга кестенява коса.

Котаранке, знаем те ние, че си сарахош по душа hahaha
Сезонче къде ме видя  Rolling Eyes
Рекох си че като съв джобен формат съм незабележима ама тццц  ooooh! фиксирала си ме  Mr. Green
Сарахош какво означава  newsm78

# 64
  • Пловдив
Спретнато гадже беше. От тези джобните .... С дълга кестенява коса.

Котаранке, знаем те ние, че си сарахош по душа hahaha
Сезонче къде ме видя  Rolling Eyes
Рекох си че като съв джобен формат съм незабележима ама тццц  ooooh! фиксирала си ме  Mr. Green
Сарахош какво означава  newsm78
Означава "пиянде" ! Честито, Коте! Joy Joy Joy

# 65
Ааа Хорти суз бе джанъм  Naughty
Аз алкохол не близвам  Crossing Arms че ми е буйно пиянството  Mr. Green

# 66
  • София
Привет момичета!
Весело е при вас.
Хорти, аз съм родена и израсла в Пазарджик. В нашия край сарахош казват на  човек гледаш леко на живота, с " широки пръсти", нещо като бохем, може и да пийва във весели компании, но чак пияница е силно казано. На пияниците казват пияндури. Весела вечер.

# 67
Нурселка гони Тони из хола на Агата вместо да поразтреби.Хорти,май пак ще ходим да им шетаме.Пиша от тел.,някой да го качи.

# 68
Коте, коте - видя ли скритите чашки под бюрото в офиса до какво те докараха  Joy
А дали си била ти  из горите тилилейски само може да гадаем newsm78

# 69
  • Пловдив
Привет момичета!
Весело е при вас.
Хорти, аз съм родена и израсла в Пазарджик. В нашия край сарахош казват на  човек гледаш леко на живота, с " широки пръсти", нещо като бохем, може и да пийва във весели компании, но чак пияница е силно казано. На пияниците казват пияндури. Весела вечер.
Това е тълкованието от "Тълковен речник на думите в българския език"  сарахо̀ш
Значение на думата сарахош
мн. сарахоши, м. Разг. Пияница; лъжец; несериозен, нечист човек.

# 70
Нурселка гони Тони из хола на Агата вместо да поразтреби.Хорти,май пак ще ходим да им шетаме.Пиша от тел.,някой да го качи.
Чики как така в хола на агата  #Crazy
Оф Нерсели оф  ooooh! вместо да подгониш Мухметя ти с кьопека се гониш  Sick язък че толкова ти пишем  ooooh!
Нищо не научи от харема  Mr. Green

# 71
Тц тц тц  Crossing Arms
Какви дружки сте вие еййй  Twisted Evil
И пияница и лъжкиня ме изкарахте пфу  Crossing Arms

# 72
  • Пловдив
http://ink361.com/app/users/ig-374981866/nurselisarikaya/photos/ig-1233478382098656780_374981866

# 73
Ами тичат си,Коте.Пък агата ги фота.Но явно са заедно и си отглеждат животинките.Пък ние с бебе го редим...Хорти,мерсаж.

# 74
Коте, сега да не ми се обидиш от тълкуванието на думата. В кръга на шегата го казах. love001
Чакам да видя снимката. Инстаграм нямам.

Общи условия

Активация на акаунт