След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 56

• 78 875
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
 Себи  Hug и всички останали момичета и многоуважаеми гостенки, Честита Цветница, ако някоя от вас носи име на цвете. Да ви е живо и здраво, да ви носи късмет. Нека бъдем толерантни и всеки да уважава симпатиите и пристрастията на другия, именно затова има различни теми за различни фенове. Всеки има право на мнение, но нека бъде в добрия тон на общуване.

# 31
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

doh doh Всички интересни неща се случват винаги когато ме няма и не мога да вляза  в темата  ooooh! Mr. Green Mr. Green

Себи,Алекс, милички - не си заслужава !!!  Hug Heart Eyes

Да се изкажа и аз за рекламните клипчета - на Джансу също ми хареса - много професионално стои, но доколкото знам тя си е професионалист - професионален модел и си личи школата  Heart Eyes  А Аслъ явно сега прохожда  Grinning (казвам го, въпреки че я харесвам и ми е приятна)
Е за Фахрие - тя си ми е фаворитка  Heart Eyes Heart Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=C6UMc6fnLVw

Алекс, изгледа ли последната серия на  КС  ooooh! ooooh!
За Зейнепче имах големи надежди, че ще успее да устои и да помогне на брат си, но излезе тъпо парче  ooooh! ooooh!
За бога, кой щеше да разбере от кого е детето, ако тя самата не си каже (явно, щом се правеше официално на бременна е имала вземане -даване с Озан) ooooh! ooooh!  Но и това момиче е много добра актриса - щом вече искам да я убия - много добре се справя  Grinning
Не знам - направиха много добър подбор на артисти в този сериал и може би затова се и забавиха много с кастингите в началото  Heart Eyes

Фрагман 1 - 28 епизод Кара севда - поне Кемалчик е жив  ooooh!

И с руски субтитри
http://vk.com/video-99351837_456239239

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 03:06 от mama_an_ji

# 32
  • София
Честита Цветница, Момичета!  newsm51

Литълче, бъди здрава, щастлива, влюбена и прекрасна като хубавото име, което носиш!  bouquet

И едно теменужено кафе за удоволствие и красота  newsm47

Мами, не си загубила, че те нямаше по време на грозните спорове. Иска ми се повече такива неприятни налазвания на темата ни да няма, но като гледам колко негативизъм има в хората ...... пак ще ни се случват такива неприятни случки  Angry

Не съм гледала още превода на КС при рускините, защото нямам никакво време. В сряда посред нощ обаче хванах точно този момент с тиквата Зезе и въпреки никаквите ми познания по турски ми стана ясно, че омаза нещата. Не знам какво му каза на Емо-чудото, но след този разговор на него му "светна" къде да открие Нихан  Sad
Възлагах големи надежди на това момиче, но тя се оказа наистина много тъпо парче и уникална егоистка! Предаде брат си по най-тъпия начин, отново!
Както казах преди време, Тюфлека взе да ми харесва  Laughing Той май съдейства на Кемал да насочи Емко към записа, но после защо не го предупреди, че Емо е по петите им?
Понеже не съм гледала серията сигурно задавам тъпи въпроси, но като я приключа ще се изкажа пак  Joy

А Кемал няма как да не е жив - сериала го чака втори сезон, а без Кемал на къде?  newsm78 hahaha Освет това има и един кредит "живот" - нали спаси Чудовището в мината  newsm53 Я как тича Кемалчо, като младо яре е  Joy Joy Joy

Хубав ден, Момичета - цветен и усмихнат!  newsm51

Heart Eyes

# 33
Добро утро  Hug Heart Eyes

ooooh! Аз - вечното присъствие - да пропусна отново  ooooh! ooooh!  newsm78 И изтрити постове ли има newsm78

Първо  Wink Най-важното  Peace Литълче  newsm51

Второ  Wink Joy Joy Вярно  Peace Енгин ме вкара в раздела - турски сериали Embarassed Преди това -  "крадях" рецепти  Wink Сега разбирате, че вече не ми остава много време да се задълбоча в кулинарията Wink Ами може си го момчето Wink

Трето  Wink Благодаря за възможността да усетя "атмосферата" след последната серия на КС Peace М-да  Thinking  Thinking Нещо май не се е получило - в химията между ГГ - и масово обвиняват - и половинките им, и фенките им.....

Нито турското, нито световно кино - имам прИтенциите да познавам - изчерпателно Peace, но си е дразнещо - съжалявам - да се преиграват сцени от точно две конкретни - продукции - да ги наречем. И ако някой си мисли и твърди, че само ние тук - си измисляме еднаквостите - грешка. То да беше само - памука, хвърчилото....

Аслъ Wink Сложен казус Wink Като започнем - от участието и в Гласът на... Леко противоречие ми се получи Embarassed Ще стане дълго за обяснение Peace

И по нашата тема  Wink Резултат от анкета Peace Най-добрият пеещ актьор newsm78

Любимата ми рублика  Embarassed- Създай новина  Wink

Thinking Интересно поведение Thinking Първо - слага лайкове на снимки Wink

Фен страницата - ги отразява  Peace и после - прави лайк - на точно това - отразяване Thinking

Риторичен въпрос Wink с елемент -  Сватба  Wink

Усмихнат ден  Heart Eyes

Себи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Къде си  Sad Sad Хайде - разпиши се  Praynig  Praynig Praynig Колко задачи имам и за днес ooooh!

Самоук художник  Peace който гледа в момента "Листопад" - всички серии подред;-) с групата на ФЕ Peace
Скрит текст:
Цитат
Специально для нас?) Или есть группа другая про Листопад?🌚 один в один прям👏молодец👍
Цитат
Нурхан Беков
Asema, самое главное - рисунок сделан с любовью! Для фанатов Фахрийе! Спасибо. ☝

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 12:24 от Ganaila

# 34

Добър ден Hug Hug Hug

На най- прекрасното цветенце  между нас Литето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Алекс Heart Eyes с любимото ми кафе отдавна съм будна и бях решила наистина  да се въздържа и не пиша в темата известно време но милото отношение към мен Мами Heart Eyes,Петя Heart Eyes ме връща и се разписвам с удоволствие Генче Heart Eyes wavey

# 35
Честит празник!Много положителни емоции да има в темата.Хубав ден.

# 36

Кали Hug харесвам позитивните хора-ти си от тях! bouquetБлагодаря за пожеланията bouquet

"Любовта ще спаси  Света"-   не съм аз автора, и приятните отношения прибавям аз.
https://twitter.com/calikusu2013/status/724136579892166657

# 37
Себи Heart Eyes Hug

Интересен лайк на ФЕ WinkJoy Себи Heart Eyes Heart Eyes тя просто - се "включва" в разговора Wink Wink

УФ - човърка ме Mr. Green Mr. Green

КС Peace
Скрит текст:
Отказах се от него - не защото не мога да "преглътна" Бурак до Неслихан Peace Просто - нямам нужда от подобни внушения - "пионка в ръцете на нечии интереси", "кукла на конци"...Защо да изпадам в дилема -като Емир ли е по-добре - да местя фигурите - или като Кемал - да бъда - използвана - без да знам.
Любовта - така показана - не е "моята".  Обичай ме и идвай винаги - когато те повикам Thinking В Годината на кучето  Wink съм родена, но чак пък да съм.....

Чучулигата - да - римейк. Да - трета екранизация newsm78 Да - без бомбастични рейтинги. НО - анонсирана като - По мотиви на... Всякакви претенции би следвало да отпаднат Thinking Thinking
КС - уникално разработен сценарий newsm78  Thinking Уникално преработен - що се отнася до - романтичната линия Crossing Arms Peace Да бяха го признали - така както го направиха с филма с Чаги, а не - сто години кино - и нищо ново под слънцето Crossing Arms

Heart Eyes

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 15:32 от Ganaila

# 38
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug
Литъл, Честит Имен Ден!!!
Бъди здрава, щастлива и много обичана! И името ти да бъде споменавано само с добро и за добро! Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

Алекс,
за Туфан и Кемал - и аз това се ядосвах, че Туфанне не прави нищо, но Кемал е с нов номер (нова карта), който знае само Лейля и предполагам,  Зехир.  Но ще видим как успява да се спаси от тази оптика Mr. Green

# 39
  • София
Мами, току - що изгледах преведената серия и съм в потрес от Зезето  Shocked  #Crazy

То бива да е много проста, ама чак толкова ........ Сценаристите този път се оляха максимално  #2gunfire

Кемал ще отърве кожата, защото Емир ще предпочете да се изгаври с него за удоволствие -  ако го убие ще пропусне кефа  Rage
Емо е завършен психопат, извращенията са му специалитет  Naughty

Уф, няма ли кой да гръмне тази патка Зезето  ooooh!

Бурак и Неслихан се справят добре с ролите си, може би Неслихан - една идея по.добре  newsm78 Много мераклии очакваха целуфани и кексове, ама сценаристите са станали като извънземни и ............. Кемал е непоклатим, ще чака развода  Joy Joy  Joy Абе турска му работа - всичко, което започва добре задължително завършва максимално зле!  #Sniper 

Има и нещо в образа на Нихан, което ме дразни. Много е инфантилна на моменти, много  ooooh! И диалозите са гола вОда! Имам предложение да сменят сценаристите за втория сезон  smile3503, че така както са тръгнали няма да го докарат до никаква севда!  smile3555 Аман от толкоз Кара  ooooh!

И Бурак преиграва на моменти, ма нали е бивш "пернат" - простено му е   hahaha

# 40
 Heart Eyes Heart Eyes "Фериде ме принуди" - по сценарий Wink

Чакай - не хвърляй - пръстена Mr. Green

"яденето на памук е изкуство"

Mr. Green Като му гледам физиономията  ooooh! сега ще му го върна Mr. Green Mr. Green

КС Peace Измислици Peace
Скрит текст:
Скрит текст:
Ще се пробвам да разгадая фрагмана - черпейки  Mr. Green опит от АСБ Embarassed
Емир няма да вземе със себе си Нихан. Ще я чака - определи среща. Така както Дениз се молеше на Айкут - така и Нихан сега.
Заплахата...

Кемал е "преоблечен". Нихан ще се сбогува по някакъв начин с него Thinking   Ще имат - поне още една нощ заедно Thinking Thinking Със същата ризка - е на кадрите на мостчето newsm78 newsm78

И - заживели щастливо - просто няма как да стане Wink
 Wink Озета и втори фрагман - ще повдигнат завесата Wink Winkоще

Sad Sad Зейнепче - пак виновна Sad Семейство с Озан - пък било то и осигурено - материално - едва ли е било нейната цел Thinking  максимум newsm78 Само - средство. Кемал дори не предполага newsm78 newsm78 мотивите, с които тя е встъпила в този брак. От тук следва - просто няма начин - той да може да вземе правилното за нея решение - каквото и да е то.

Heart Eyes

# 41

Чудя се на кого  е фен авторът на този колаж newsm78

Тук е ясно.......на Бурак!
Прекрасен и вълнуваш мъж е и никой не може да му го отрече.

И други фенси мечти -Не мои! https://twitter.com/kenanistgirl

А , тук са моите Wink Laughing

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 20:01 от sebilMM

# 42
Себи Heart Eyes И най-новите Wink

Wink Wink

Да попълним - архива Wink

Thinking newsm78 newsm78 Сестрата на ФЕ - какви ги върши newsm78

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 21:01 от Ganaila

# 43
Момичета, привет  Hug Радвам се, че се е завърнал добрият тон на диалог в темата.  На мен ми хареса колажът на Фе с актьора, който играе Емир в КС. Хубав мъж е, не знам как се казва, обаче би й подхождал на наедрелите бедра и дупе, в някой сериал Wink

# 44
   Ха Rolling Eyes #Crazy ShockedГенче  Hug  , това е Каан от ЧЛ  нали newsm78

Мисля , че  е най-щурия партньор за Фе  в бъдещ проект.
Харесвам го и то много!

Петя Heart Eyes newsm10

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 23:18 от sebilMM

Общи условия

Активация на акаунт