След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 56

• 78 872
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
Добър вечер, момичета  Hug Благодаря за пожеланията  Hug  Надявам се още дълго време да сме заедно макар и виртуално и да се радваме на нашите БуФчета Heart Eyes Страхотни сте !Много ви обичам  Heart Eyes
 Една почерпчица Hug

# 46
  • Враца
Себи Heart Eyes И най-новите Wink

Скрит текст:
Wink Wink

Да попълним - архива Wink

Thinking newsm78 newsm78 Сестрата на ФЕ - какви ги върши newsm78

Добра комбинация би се получила  Thinking (вече имам наблюдения за играта му и много ми хареса - професионалист от всякъде).   Ама само да не е някоя "Kara" Naughty

# 47
Добро утро  Hug Heart Eyes Литълче Heart Eyes

Wink По въпроса - за комбинациите Wink Цитирам Мурат Wink "Не знам какво ще каже Бурак..." Wink

Мами Hug Heart Eyes Прекалено много - Кара Sad Не изпитвам - потребност - от подобни - кара - въпроси Sad

Скрит текст:
Родителите ли са - най-големите врагове - на своите деца Sad
Химера ли е - да срещнеш добър човек, който да иска да те подкрепи... - без задна умисъл Sad
Егоизмът в любовта е - добродетел.
Грижата се свежда до - материална обезпеченост. Парите - освен независимост - ти дават власт, право да се разпореждаш със съдбата на околните.
Прекалено - масонско звучене - придоби всичко, което - стига до мен като послание.
Просто - в реала - не съм на тази вълна Peace Не искам да бъда Mr. Green И след като - след 23-та серия - се почувствах - върната - в първа Sad Стига ми - да следя анонси, извадки и други такива - за обща култура Wink

Петя Heart Eyes Hug Добрият тон е напълно възможен, стига всички да разберем, че нашите любимци - ФЕ, БУ, Неслихан... абсолютно всички Peace са достатъчно - красиви, талантливи, можещи...сами да пленят, завладеят,разширят публиката си, а не да се налага - ние, вие, те - да агитираме - от тяхно име. Те не си избират - персонално - феновете. Обратното е - по принцип.
Може би затова - ФЕ блокирва в страниците си - прекалено ентусиазираните си "адвокати" Peace В същото време - е щедра на лайкове към тези, които я/ги Wink подкрепят и не "пипа" - другомислещите Wink - които спазват - определени рамки - съобразно - правото на лично мнение, възприятие, ценностна система...

Себи Heart Eyes Hug С който и да си партнира - ще се справи нашето ФЕ Wink Praynig Да не би - последните й партньори да са случайни Wink Не са Peace И следващият - няма да е такъв. Убедена съм Wink

Joy Предполагам се разбра, че в графика ми - настъпиха - леки промени Wink

Усмихнат ден и лека - страстна - седмица Heart Eyes

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 13:04 от Ganaila

# 48

Здравейте Hug Hug Hug

Добро утро  Hug Heart Eyes Литълче Heart Eyes

Себи Heart Eyes Hug С който и да си партнира - ще се справи нашето ФЕ Wink Praynig Да не би - последните й партньори да са случайни Wink Не са Peace И следващият - няма да е такъв. Убедена съм Wink

:

Гледала съм и 3-те  сериала и филма   по няколко пъти.

В "Листопад " я гледах може би повече като красиво момиче ,паснало в ролята ,но сюжета не ме грабна особено и така и не разбрах коментарите за играта и в него .

В "Моят дом си ти"  не е толкова красива и неотразима ,но....... може бе най- съвършено изиграна от  Фахрие роля .Там освен като красива турска актриса /без грим почти през целия филм/ я открих и като много добра такава.
 И следва "Лъжовно пролет " с моя най-любим и уважаван от мен турски актьор Джансел Елчин.
Беше красива , съвременна жена ,но в сюжета нещо  куцаше ..... newsm78Усещах го , но двамата бяха супер.
От този момент Фахрие е моето момиче в турското кино- сериозна, интелигентна ,сдържана , кадърна актриса.Имам и други много сантиментални причини за да я чувствам като дъщеря и понякога да прекалявам с пристрастия си. smihesorry smihesorry
 да степен на типична тъща , каквато съм  си.

Когато става дума за "Чучулигата" там нещата са други.Тя се превърна в моето влюбено момиче в хубаво момче и пожелах щастието  им.

И аз да допълня фототеката Wink Wink Wink

]

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 20:18 от sebilMM

# 49
Привет Hug

разхождам се ВК и намирам разни интересни неща Peace

това интервю е от времето на Листопад, не знам дали ви е познато newsm78
http://vk.com/evcenf_official?w=wall-52799602_301615%2Fall

имало е и репортаж с нея по бтв, през 2010(забравила съм Rolling Eyes)
прекрасна е там Heart Eyes Heart Eyes
http://vk.com/evcenf_official?z=video-52799602_168261159%2Fbbdd0 … pl_wall_-52799602

аз страшно много харесвам ФЕ в Листопад(един от любимите ми сериали) в КСШ с моя ашкъм и в Моя дом си ти(уникална роля направи там Peace)

приятна вечер! Hug

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 21:29 от Airra

# 50
Аира Hug  newsm10
Привет Hug

разхождам се ВК и намирам разни интересни неща Peace

това интервю е от времето на Листопад, не знам дали ви е познато newsm78
http://vk.com/evcenf_official?w=wall-52799602_301615%2Fall

имало е и репортаж с нея по бтв, през 2010(забравила съм Rolling Eyes)
http://vk.com/evcenf_official?z=video-52799602_168261159%2Fbbdd0 … pl_wall_-52799602

аз страшно много харесвам ФЕ в Листопад(един от любимите ми сериали) в КСШ с моя ашкъм и в Моя дом си ти(уникална роля направи там Peace)

приятна вечер!

# 51
  • София
Добро утро, момичета newsm51

Нося нещо за закуска и пожелания за спокоен и успешен ден! bouquet

Heart Eyes

# 52
Добро утро Hug Hug Hug

Алекс Heart Eyes  bouquetприятен и спокоен ден на теб и всички момичета ,които са в нашата" къщичка"

# 53
Добро утро Heart Eyes Hug

Айра Heart Eyes Себи Heart EyesАлекс Heart Eyes

Да допълня  Embarassed още едно - парньорство Embarassed

Wink Пак сме в ситуация... Кротко, търпеливо, синхронно Wink Wink чакане - на каквото - кажат, покажат

Mr. Green Планове - Йок Mr. Green Вече не правя Embarassed И Бурак се - изкалпазани Wink покрай КС Wink отдавна не е - чистил Wink та да ми създаде - работа Embarassed  Wink

Усмихнат ден  Heart Eyes
https://twitter.com/fatma1112223/status/724892516013727746

Wink Най-голямата и вярна - фенка - на Бурак Wink

За друг коментар - не се сещам Embarassed

Heart Eyes

Последна редакция: вт, 26 апр 2016, 17:07 от Ganaila

# 54

Здравейте Hug
  Някой фенове на Фе  я виждат и така.

# 55
 Heart Eyes Hug
Себи Heart Eyes ФЕ е харесала Wink

Тази снимки виждали ли сме ги Thinking
Цитат
Эф с кузиной Илке и племянницей Джейлин+ с тетей Зехрой ( мама Илке )
Фото с декабря 2015 года на дне рождении племянницы..кузина пишет: " Наша Джейло в подарках от тети " 👸👯👣🎁

Скрит текст:

Wink Други - фенове Wink

"Светът принадлежи на Ф.Е. и ние сме късметлии, че живеем в него" Embarassed Embarassed

"Ф.Е. е толкова скъпа/изискана за този Свят"

Wink Коя е Адриана Лима, когато  има - Фахрие Евджен Wink Wink

Цитат
1. Если Фахрийе Эвджен обычный человек, то я не нахожу себе образа.
2. Когда Фахрийе Эвджен плачет на экране, то я плачу вместе с ней. Не могу сдержать себя. Великолепная актриса.
3. Я уже говорила, что я обожаю Фахрийе Эвджен?
4. По-моему, она самая красивая женщина Турции.
5. До какой степени ты еще будешь становиться все красивей и красивей?? Я завидую!!
6. Если бы можно было обменяться телами, то я бы стала Фахрийе Эвджен. Какая красивая женщина, я бы даже в зеркало на себя боялась смотреть.
7. Ненавижу эту девушку. Разве можно быть такой красивой.

Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 26 апр 2016, 22:06 от Ganaila

# 56
Генче  Heart Eyes , тази декемврийската не сме я виждали , защото не са ни я показали но и трите  са красавици.

Тези са от последните  на Фе с роднини-

Дават филм с Фе по 7 тв

Последна редакция: вт, 26 апр 2016, 22:46 от sebilMM

# 57
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Много ми харесаха изказванията на Феновете за Фахрие  Heart Eyes

# 58
  Гледате ли  филма с Фахрие "Мач за двама"по TV7

Съвсем различна е -но със същите устни и скули. Wink Wink Wink

Последна редакция: вт, 26 апр 2016, 23:23 от sebilMM

# 59
 Heart Eyes

Мами Heart Eyes Още много има Wink От днес - също Peace като отзвук на лайковете й на КС - но от турски - не се наемам да "превеждам". В групите - големи дисксии Wink

Себи  Heart Eyes Гледам  Peace Добре че сподели Joy И там искат - да я омъжат ooooh! ooooh! Joy

Общи условия

Активация на акаунт