А коя книга четат в момента децата ви? - 6

• 95 011
  • 776
  •   1
Отговори
# 630
Задължително да прочете първо книгите.
Аз гледах първия филм, даваха го по празниците пи телевизията, заинтригува ме и набързо прочетох книгите. След това изтеглих втория филм. Гледах първите 15 минути и се отказах. Имах чувството, че друга книга съм чела, нищо общо нямаше. При първия филм имаше по-малко разминавания, а може и да не ме е дразнил, защото още не бях чела книгата.

# 631
  • София
Някой има ли мнение за Пръц-прахът на доктор Проктор, някое дете да я е чело, че не се сещам в темата да съм виждала отзиви?
За каква възраст следва да е?

# 632
  • у дома
Някой има ли мнение за Пръц-прахът на доктор Проктор, някое дете да я е чело, че не се сещам в темата да съм виждала отзиви?

Моето-на 14 години и половина е,чете я миналото лято-идея нямам за каква възраст е,защото не съм я чела...Обаче на него явно му е била интересна,защото прочете и другите от поредицата.Малкият е почти на 11 г,но не я е чел,а и той ходи на доста неща извънкласно и през учебната година рязко намалява четенето...Обаче в темата е имало отзиви за книгата,защото първата я поръчах май по отзиви в темата,но в момента не се сещам кой беше писал  newsm78

# 633
Моята дъщеря ги чете на 11 г., не съм сигурна дали всички книги прочете от поредицата, но със сигурност първите 2. За съжаление и тя в момента чете доста по-малко, че имаме и много допълнителни занимания. За да съм по темата, в момента чете:

# 634
  • Sofia
Щерката (9г.и 5м.)  прочете:
"Биби малкото северно момиче"
"Роуз и къщата на магьосника"
1-ва книга  "Тайната на пеещите пещери"от поредицата на Хелън Мос "Островът на приключенията".
"Котаракът вавринец по вода и въздух"
Всичките бяха харесани. Simple Smile

Започва  2-ра книга:

# 635
  • София
Благодаря момичета. То и моят не чете кой знае колко. Докато си дочита майнкрафската, аз може да я прочета тази на Несбьо и ще преценя дали би му харесала.

# 636
  • София
Здравейте  Simple Smile дали имате тази книжка

# 637
  • Sofia
Щерката (9г. и 6м.)  започна

# 638
Осемгодишният подхвана на свой ред Пърси Джаксън.
Баткото (10г) не може да реши какво да подхване (много му е трудно започването на нова книга, не вярва, че може да му хареса), затова и той препрочита Пърси.

# 639
ston, имам чувството, че твоят син е почти пълно копие на моята дъщеря. От всичко, което си споделяла за него през годините (например в темите по класове, но и в тази тук).

Продължава да препрочита Пърси Джаксън. Всичко, което предложа, се приема със "Сигурно ще е скучно". Единственото, което успешно успях да прокарам, са дверногръцките митове и легенди. На всяка история ми разказва как точно е предадена в книгата, но иначе чете с интерес.
Покрай гръцките и други митове се опитвам да прокарам.

# 640
Юна, моите съчувствия Simple Smile Имам си другар в побеляването на косите. За мое щастие, поне малкият е разбран, двама като баткото и съм за психото директно.

# 641
Дъщеря ми, на девет, препрочита „Тайната градина”.

# 642
  • София/Варна
Младежът (на 10) дочита Морето на чудовищата от поредицата за Пърси Джаксън, а дребосъчка (7) чете Емил от Льонеберя и Крокодила Гена.

# 643

За Юлия Спиридонова ми казаха, че третата книжка излиза през май месец. Тази е продължение към историята за жабчето "Бъди ми приятел"

# 644
Покрай гръцките и други митове се опитвам да прокарам.

Сега е излязла "Скандинавска митология", разказана от Нийл Геймън. Дъщеря ми започна да я чете, но нямам отзиви още

Общи условия

Активация на акаунт