А коя книга четат в момента децата ви? - 6

• 97 700
  • 776
  •   1
Отговори
# 90
  • София
И при нас децата са на вълна Пърси Джаксън. Първо почна ендата, все още е до средата, другата се включи, но сега с почивните дни е вече на трета книжка. Щом стават и за големи може и аз да си ги сваля значи и да ги преслушам набързо  Simple Smile
Взех и третата приказка-игра на малката, но еще не сме имали време да я четем за да дам отзиви.

# 91
На мен много ми беше харесала поредицата за Хари Потър, та сега и Пърси ми допадна. Аз лично намирам сходства между двете, по-скоро като атмосфера, не толкова като сюжет. Аз нямам проблем да чета книги, в които главните герои са деца, напротив много ми е интересно и забавно.

# 92
"Госпожицата със зелените очи" Морис Льоблан. (12г.)

(По моя препоръка я чете. Опитвам се да го запозная с класическите детективски романи.Относно книгите, които му предлагам аз, имаме уговорка да прочита първите 25 страници, ако не върви, я оставя. От "моите препоръки" му беше трудно с началото на "Стас и Нели" и беше на ръба да я остави. После му потръгна обаче.)

# 93
# 94
  • España (Плевен)

Любен Дилов-син посочи своя списък от 18 незадължителни книги, които всеки млад човек под 18 години е хубаво да прочете, за да сформира своя мироглед.  Ето ги и тях...  18-те незадължителни книги 

# 95
  • София
Бабата бандит
http://www.ciela.com/babata-bandit-kniga-1.html

Още не е стигнал до там, защо бабата е бандит,
но била смешна.

# 96
Препрочитаме поредицата Боско, много им харесва.
Междувременно прочетохме и , книгите за Вълка и поредицата за Випо. Пробвахме за пореден път , но не се хареса. Случи се, че точно този ден играха с охлюви и им се радваха и даже пропуснах рецептата с тях, едва ли биха й дали шанс, ако я бяха чули.

# 97
  • Варна
Препрочете .

# 98
  "Емил от Льонеберя"-четох и я,преди 2-3 години.Изгледани филми-игралният сериал,поне 2 пъти,анимацията...,а днес сама си  взе книжката и много,много е увлечена. Предните седмици пък си препрочете всички писма на Феликс...  : Grinning

# 99
  • Sofia
Моята (8г.) хареса първите две книги на Карлсон, но третата не ѝ потръгна и я остави за сега. Нямало действие.  
Започва:

Не знам колко става дума за мумии и скарабеи всъщност, но смятам да ѝ предложа и сериала "Мумията се завръща".  Като преход към игралните Мумии.  Simple Smile

# 100
Снощи започна "Седем хайдути и едно магаре" и май й харесва, на 11 е.

# 101
  • Варна

Честит празник на всички деца - малки и големи! Забавлявайте се!

# 102

За каква възраст е книгата?

# 103
  • Deutschland/HE

Като за баткото е, но книгата е доста тъжна. Дъщеря ми я чете миналото лято (на 11г е била) и я хареса.  Четох я и аз, но доста си поплаках (е то аз плаках и на "Човек на име Уве", а тя според дъщеря ми не е тъжна)

# 104
Благодаря Laughing

Момичешки тъжна или може да разчувства и младеж?Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт