А коя книга четат в момента децата ви? - 6

• 94 910
  • 776
  •   2
Отговори
# 570
# 571
  • Sofia
Днес сутринта прочете тази:

# 572
Моля те да кажеш някакви отзиви. Колко е дълга, за каква възраст е и дали е интересна. Мерси!

# 573
  • Sofia
Аз я зачетох в началото и ми се видя интересна. На дъщеря ми също й е харесала (на 11 е), каза, че я е прочела за час - час и половина, което ми се стори доста бързо. Може би става и за малко по-малки деца.

# 574
Чудя се дали да ѝ я купя на английски и дали ще може да я разбира, че още не е супер добра в четенето на английски.
За български ще трябва да почака до лятото, но си я записвам като потенциално интересна.

# 575
  • Най-красивата страна
Щерката започна да чете Мечо Пух.

# 576
Чудя се дали да ѝ я купя на английски и дали ще може да я разбира, че още не е супер добра в четенето на английски.
За български ще трябва да почака до лятото, но си я записвам като потенциално интересна.

За началното четене на английски препоръчвам книжките "Аз и сестра ми Клара". Има ги във вариант английски-български и немски-български. Текстовете са кратки, лесни, на едната страница е на английски на другата на български и така децата много лесно си "превеждат" непознатите думички.

https://www.book.store.bg/c/p-pc/id-498/knigi-ot-dimityr-inkiov.html

При нас ги има и в библиотеката, моята като по-малка много обичаше да ги чете.

# 577
О, тези ще ѝ ги взема за френския. Още е далече от прочитане на толкова текст, но се надявам до лятото да задобрее.
Мерси.

Чудя се Нийл Геймън дали да го купя в ел. формат направо и колкото му разбира, толкова.

# 578
# 579
  • София/Варна
Дребосъчка (7г) довършва Вещиците на Р. Дал, паралелно с това започна ГДВ и Бирлибан.

# 580
  • Sofia
Щерката (9г и 4м.) продължава с поредицата "Търсачи на талисмани".

# 581
  • София
"Лакомото мече" на Ем. Станев, пак от лятното четене недочетено.

# 582
  • София

Птици, зверове и роднини - Джеръл Даръл.

# 583
  • София

Не съм много ок с книгата,по-зле е дори от любимия му Дръндьо,но като се има предвид,че е пръви клас се радвам,че изобщо чете,това е най-важното,дори си носи книгата в училище като си напише домашните следобяд да има какво да прави:)

# 584
  • Варна
Чете 3-тата част на "Винету" и разнообразява от време на време със "Страховитото в науката".

Общи условия

Активация на акаунт