А коя книга четат в момента децата ви? - 6

• 97 628
  • 776
  •   1
Отговори
# 555
Честита Нова Година!
Синът ми е на 9г. и в момента чете "Невидимото момче"-https://www.fiut.bg/naokolo-stavat-chudesa-nevidimoto-momche.html.

# 556
11 г. - последната книга на Пърси Джаксън.

# 557
  • софия
Днес му взех от библиотеката нещо разтоварващо Нещата, който не ни учат в училище http://egmontbulgaria.com/avtori-57/emil-konrad-emil-conrad-402/ … ilishte-2393.html, надявам се да му хареса

# 558
  • София
Заедно четем
Интересно допълнение към материала е, включва се да ми разказва всичко, което вече знае по дадена тема... приятен вид преговор на изученото с разширения Crazy

Иначе си крета и с Джеръл Даръл, общо взето му е приятна, ще чете и другите две за Корфу натам.

# 559
Изгълта и последните две книги за Пърси Джаксън. Чел е цяла нощ. Легнал си е в 6, стана към 9 и продължи да чете.
Това дете ще ме побърка - първо не мога да го убедя да подхване книга, после не мога да го накарам да спре.

# 560
  • Sofia
Моята (9г. и 3м.) нещо не се погоди с "Животът и приключенията на дядо Коледа", остави я и прочете  и много хареса:

Сега е на

# 561
  • София
И моя чете "Моето Семейство .." на Джеръл Даръл по една глава от време на време.
Харесва му, но по- мъъъничко чете.

Междувременно
- на С. Минков - Приказки, бяха от лятното четене и реши да ги прочете сега;
- и осемте дръндьовци, които си поръча за Коледа.
Чете ги внимателно да има до края на ваканцията.
Но с това удължаване го изненадаха.

# 562
  • София
tzvetihc, сподели впечатления за Емил Конрад след прегледа на книгата, моля Simple Smile На колко години е твоят младеж?
Отзивите за "Българ" са възторжени- чел е 8 часа без да спре... а след работа ме хвана да ми разказва и показва

# 563
  • софия
molive на 11 години е сина ми, вчера в метрото я попрегледах книгата и останах впечатлена, смислени неща близки до ежедневието  разказани по достъпен начин, но и има доста нецензурни думи.

# 564
Някое дете чело ли е Пакта-началото. Синът ми е на 9 и иска да му я купя
Притеснявам се да не са някакви глупави истории  newsm78

# 565
Важното е да чете. Моят е на втора част на Магистериум, днес получихме и трета част. За някакви магьосници, идея нямам точно какво е, но всяка свободна минута чете, а не играе на телефона. Чак не ми се вярва.

# 566
  • софия
Ще чакам мнение за Пакта - началото и сина ми го иска, вчера гледа Аssassin's creed филма и беше впечатлен.

# 567
  • София
Почна Goosebumps2 - Морското чудовище
http://hermesbooks.com/morskoto-chudovische-kniga-2-goosebumps.html

# 568
  • Sofia
Щерката (9г. и 3м.) засега е подкарала поредицата "Търсачи на талисмани", пък да видим...
Прочете и втората, сега е на третата.

# 569
Започна поредицата на Рик Риърдън " Героите на Олимп". Първите няколко страници му бяха много трудни, до истерия стигна - къде бил Пърси, к'ъв е тоя Джейсън. Страшно беше. Казах му да не я чете тогава. Не я остави, но беше страшно изнервен. После се кротна и продължи да си чете спокойно. Видях, че са 5 книги май, значи за следващите седмици сме осигурили четивото.

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 21:52 от ston

Общи условия

Активация на акаунт