А коя книга четат в момента децата ви? - 6

• 97 721
  • 776
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря на всички за отговорите по темата Хари Потър. Тематиката определено не е моят тип и затова се чудех доколко са подходящи книгите за детето. Засега чете с голям интерес
Иначе илюстрованото издание е много красиво и според мен си заслужава.

# 541
Дъщеря ми ги прочете на 10, все още е запленена, изкупихме що съществуват аксесоари по темата, но пак нямат край.. И цветните книги купихме, а мислех, че ми се е разминало, защото ги чете електронно..

Светле, за внуците!  Joy Hug Съвсем сериозно, аз скоро се улових, че си го помислих (по принцип за разни книги, които израснахме)..

*Мириам*, аз ги четох сега на дърти години паралелно с нея (изоставах доста всъщност де), малко по принуда, много искаше и ме накара, признавам, че се увличах, но предпочитам да ги бях прочела на нейната възраст.. все пак уважих поредицата, авторката и най-вече дъщеря ми и всичко изчетох..

# 542

*Мириам*, аз ги четох сега на дърти години паралелно с нея (изоставах доста всъщност де), малко по принуда, много искаше и ме накара, признавам, че се увличах, но предпочитам да ги бях прочела на нейната възраст.. все пак уважих поредицата, авторката и най-вече дъщеря ми и всичко изчетох..

И аз така.

# 543
Явно само моята не е толкова запленена от Хари Потър. Изчете първата с голям интерес. Втората я влачи от много време и още не е прочетена.

# 544
Моят, на 10г, прочете първите две книги за Хари Потър миналата година. Не пожела да продължи нататък засега.
Аз също ги четох на стари години. На мен ми допаднаха много - има действие, има и неща, върху които да се замислиш. Ако бях дете обаче, едва ли много щях да задълбавам и да се замислям. Мисълта ми е, че покрай чисто детското, лично аз открих за себе си доста неща в тези книги.

# 545
  • София/Варна
Баткото захвана Поредицата за Пърси Джаксън и за момента му харесва. Девойката започна да чете паралелно Вещиците и Семейство тъпашки на Роалд Дал.

Мисля след Пърси Джаксън да предложа на баткото (10г) Хари Потър.

# 546
Ще дадем шанс и на Хари Потър, когато момъкът порасне още малко; между другото, колежка ми каза, че е чела част от книгите между изпитите си като студентка. Аз имам само смътни спомени от една радио-драматизация на Би Би Си.

Сега с детето четем преди сън

# 547
  • Sofia
Щерката (9г. и 3м.) започна:

# 548
На (8г. и 4м. )
http://egmontbulgaria.com/knigi-3/romani-119/prikljuchensko-fent … izdanie-2603.html започна е .Подарък за Коледа и беше.Харесва и много .

# 549
# 550
  • у дома

Светле, за внуците!  Joy Hug Съвсем сериозно, аз скоро се улових, че си го помислих (по принцип за разни книги, които израснахме)..

.

Joy Joy Joy аз съм си малко лудичка,та може...От математическите книжки от моето време почти всички съм набавила вече по две,защото имам две деца и след време да има на всяко в семейството от тях  Embarassed

# 551
  • Варна
И моята дъщеря преди време пробва "Хари Потър", но не потръгна.
В момента е метнала поредицата и чете безспир. На 13 години е.

По Коледа прочете и последния Дръндьо, за който май вече е твърде голяма.

# 552
Лятото прочете първата книга за Пърси Джаксън и српя дотам. Сега след като прочете "Играта на Ендър" се върна към Пърси. За два дена прочете следващите две книги. Така и посрещна Нова Година - с книга в леглото. Ядосваше се на пиратките, които се чуваха, пречели му на четенето. Прави си сметка, че има още три дена ваканция и тъкмо времето щяло да му стигне да си прочете и последните две книги.
Не знам как ще влезе отново в училищен режим. В момента чете до 2-3 часа през нощта, после спи до обяд  #Crazy

# 553
Не знам как големия реши,  че Хари Потър не му харесва. Вероятно я е почвал. От впечатленията,  които съм добила не мисля,  че е за мен.
Всъщност никой в къщи не ги е чел и за сега не виждам желаещи.

# 554
За много години!
"Магистериум - Железният изпит" чете моят третокласник.
Хари Потър - само първите два тома прочете и нещо запецна на третия.
Каката чете някакви на английски, взима си ги от училищната библиотека.

Общи условия

Активация на акаунт