Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (9)

• 33 875
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, не отписвайте нищо до последно. Аз съм може би най-изнервена и дългоочакаща от всички. Капчица търпение не ми остана, но така не може да се живее. Винаги има надежда,  случват се чудеса. Два пъти се убедих лично за себе си, отделно за други хора. Опитайте да се концентрирате върху положението в момента и да следвате стъпка по стъпка. Иначе просто се полудява, а това освен, че не в много приятно,  се отразява зле и на здравето.

# 136
Балонче, не са ми казали, че след кюретаж бързо се забременява. Казаха, че аз вече нямам проблем с това, че матката има памет и , че все още съм в благоприятният период след ТВЛ. Това е причината да вярват, че ще стане. Калчев каза два-три месеца, като за него това е дълго изчакване. Сигридов даже ми каза пак инсе. Калчев каза, че иска първо да мине кюретажа. Честно казано той ми се стори притеснен за тази процедура. Каза, че попринцип много мрази да прави аборти, особено в случаи, в които е работил в матката...

# 137
  • От Луната
Kristi,с моята работа и тази на ММ, не можем едно море да организираме. Сега за 1ви май съм организирала малка почивка, но пак е на косъм и с много уговорки.
Аз моята работа си я мятам на флашка и тръгвам, но той като вързан за тая скапана София.
Дори на море за повече от 7-8 дни не можем да отидем, и винаги тръгваме от работата ми, и като се върнем на другият ден е на работа Sad
А за чужбина абсурд ... трагично е положението. Надявам се някой ден моята работа да е достатъчна за да закрепим финансите и той да се махне и да започне да работи с мен, но с всичко това което ни е на главата, на практика е невъзможно. А и моята работа трябва поне две години да има стабилен месечен доход, за да мога да съм сигурна, че няма да умрем от глад. И такива ми ти неща ... мразя празници, понеже ММ работи, мразя хубавите събота и неделя, защото пак работи, дълги уикенди - тц работи се ... че тази година искаха и на 1ви януари да се работи. Наглеци! Ама какво да се прави, аз ако работех за фирма щях да изкарвам сериозна заплата, но с тези ходения по клиники не става. Голям стрес е в този бранш и не си струва инфарктните състояния. А и моя ценз е далеч далеч над всички работещи в масовите компании. Аз си водя всичко сама, нямам проблеми с нищо от целия процес, постоянно се обучавам на нови и нови неща. Да имаш самочувствие в днешно време не е приоритет на работодателите. Те искат да ти смазват и духа и самочувствието, чак здравословни проблеми си докарах от подобни работодатели. И така сега съм човекът оркестър, но пък съм щастлива и уж спокойна  Crazy . Няма за къде да спирам, сега съм набрала инерция и ако сега спра, не знам кога ще имам сили да започна от начало.

Блинк, аз може да не съм чакала много (някъде около 4 години), но емоционално съм на нивото на някои пубертет. Минахме през ада, този МФ ни съсипа,  трябваше да се справя с всичко сама, да обясня разбираемо, да се преборим с негативизма и "дефектите". И сега съм си почти сама в битката. ММ ми помага с всичко друго, но в клиниката е идвал с мен има няма 3-4 пъти.

Поли, бързо ще забременееш пак! Вече няма пречи това да не се случи!  Hug
Нормално е да има доза негативни емоции и той, човек който създава, сега се налага да отнеме Sad Трудно е да си лекар. Аз не бих могла да издържа! Той обаче е железен човек и специалист, ще направи каквото трябва и всичко ще е наред  Hug

# 138
Йоли, замини сама тогава. Трябва ти почивка. Не може само гърбене. За добро ти го казвам Hug

# 139
Момичета, чета какво пишете за работата и си мисля ... отдавна разбрах, че за състоянието ми е виновна основно отдадеността ми към работата. И то каква работа ... вечно стрес, вечно напрежение, допреди година взимане на работа за вкъщи, периодично ходене през уикенда на работа, прибиране вечер като труп, със смазана психика, ходене на работа болна и с температура и т.н. И в момента не ми дават мира през седмицата. Вечер нямам сили за нищо, а уж си купих степер за да спортувам като се прибера. Работата и обездвижването ми, смятам че ме доведоха до това трагично състояние. Но след като чух тази седмицата цифрите 0.140 макар и късно взех решение, че вече работата е на заден план и няма да се впрягам толкова колкото до сега. Жалко, че толкова късно го осъзнавам.
От това, което съм чела а и мои познати са ми казвали, смятам че има няколко основни неща, които подпомагат забременяването:
1. Почивка някъде и откъсване от работата /за мен е доста трудно, даже и сега са ни забранили отпуските/
2. По-здравословно хранене /работя на място, където изборът не е особено голям/
3. Спорт и много движение /цял ден съм на бюро и почти не ставам/
4. Повече слънце и светлина / от които съм лишена на работата си, даже и прозорците не се отварят/
Смятам вече да прилагам и четирите доколкото мога  Thinking

# 140
боби, все едно за мен се отнася...работа, стрес, липса на движение...
След Калчев и Русев се сдобих с една торба с изследвания за следващия път...мъжът ми се бъзика, че ще съм готова за космоса  Mr. Green
Пролактина ми е все на горна граница, нещо не му хареса на Калчев, иска още едно N-то поред ново изследване хаха. Днес бях при Начев, който пък ми се скара повече да не го занимавам с тоя пролактин, нищо му нямало...вече започвам да слушам Калчев, каквото ми каже това правя. Само дано не ме прати на ЯМР, че вече ще се гръмна фронтално

# 141
От това, което съм чела а и мои познати са ми казвали, смятам че има няколко основни неща, които подпомагат забременяването:
1. Почивка някъде и откъсване от работата /за мен е доста трудно, даже и сега са ни забранили отпуските/
2. По-здравословно хранене /работя на място, където изборът не е особено голям/
3. Спорт и много движение /цял ден съм на бюро и почти не ставам/
4. Повече слънце и светлина / от които съм лишена на работата си, даже и прозорците не се отварят/
Смятам вече да прилагам и четирите доколкото мога  Thinking

Боби, аз прилагам 2, 3 и 4 от поне 10 години, по въпроса с работата и моята е доста натоварена и стресова, но се опитвам поне 2-3 пъти в годината да се откъсна за по седмица, отделно доста често правим и дълги уикенди някъде. Все още не виждам резултат от това, така че идеята ми е да не се самообвиняваш, че не си направила едно или друго. Със сигурност всичко, което си изброила може да подпомогне забременяването, да не говорим, че това са неща които е добре всеки да прави, дори без да има за цел да забременее, но не мисля че са от първостепенно значение.

И сега малко оффтопик - днес е един от любимите ми български празници - Цветница и то не само защото имам имен ден. След малко ще ида до църквата да си взема върбичка и ще запаля свещичка за всички нас. Изпращам ви много позитивна енергия и слънчево настроение  bouquet

# 142
Честит имен ден Liv!
Пожелавам ти здраве и на другата Цветница да гушкаш мечтата си!

# 143
Честит празник, момичета Hug
Бъдете здрави и красиви като цветятя! Почерпвам ви виртуално за мое здраве  Heart Eyes
Скрит текст:

# 144
Блинг, честит празник и на теб!
Наистина ти пожелавам здраве и успех с предстоящия опит! Дано той ти донесе желаната принцеса, с която да се гушкате в началото на 2017 година!

# 145
  • София
Честит имен ден на всички цветенца в темата newsm51 smile3525 bouquet
Живи и здрави и догодина мами.
И аз ви черпя виртуално cook

Днес бях в клиниката и олекнах с 200 лв.Каква беше тази инжекция не знам май прегнил 68лв и някакви глоболи прогестерон и те 70 и вливка 70 стана ми лошо  #Crazy

# 146
Уауууу, Креми! Прегнилът не беше ли по-ефтин? Ужас! Не ми се мисли аз утре с колко ще олекна  newsm78
Дано да е за добро!

# 147
  • София
Не знам Поли може би зависи от единиците които ми биха.
Този  трансфере ще излезе около 1000лв по груби сметки, здраве да е аз нали ще съм бременна и няма да ги мисля сега парите
Скрит текст:
Акушерката беше малко изнервена и въобще не ми каза колко единици е, само спомена че е прегнил.

# 148
Не знам Поли може би зависи от единиците които ми биха.
Този  трансфере ще излезе около 1000лв по груби сметки, здраве да е аз нали ще съм бременна и няма да ги мисля сега парите
Скрит текст:
Акушерката беше малко изнервена и въобще не ми каза колко единици е, само спомена че е прегнил.

Аз също забелязах , че някои от акушерките бяха доста нервнички в четвъртък. За пръв път ги виждам така. Обикновенно са ведри и усмихнати, но и те душа носят все пак!

# 149
Честит имен ден, Лив  bouquet Честит празник на останалите момичета. Идват светли празници и съм сигурна, че молбите ни ще бъдат чути. Чувала съм , че Бог изпраща най-големите изпитания на тези, които обича най-много. Значи нас направо ни обожава и няма как да не ни помогне.
Ох, това психиката е страшно нещо. Откакто си чух резултата от АМХ-то се сбъгясах тотално. Не мога да спя, яйчниците ме пробождат, нощес даже се събудих на два пъти с напъни за повръщане. Не знам какво ми става, но трябва да се успокоя, че така няма да си помогна.
И аз вече броя финансите, че сигурно тепърва ми предстоят големи харчове. По груби сметки 5-6 хил. ли излиза 1 опит?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт