Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (9)

• 33 820
  • 734
  •   1
Отговори
# 720
Всички ще сме до термин  Praynig Hug Heart Eyes Вярвам в това  Praynig

Момичета, драснете по някой ред, че ние с Блингчето изписахме темата  Mr. Green

# 721
  • София
Здравейте, момичета! Много мило, че питате за нас!  Heart Eyes
Аз ту съм добре и изпълнена с надежди, ту страховете нахлуват в главата ми и ми иде да се гръмна, но ще продължавам борбата, нямам избор. Ще си взема няколко дена почивка и ще използвам времето, за да пусна някое и друго изследване, включително и токсоплазмоза.
Най-тъмно е преди зазоряване, чакам си го това слънце и те това е Simple Smile
Everything you need will come to you at the perfect moment.
Философствам си, че само това ми държи духа силен Simple Smile

# 722
тази сутрин и аз си мислих, че след биохимичната сигурно ще ме е много страх при втори положителен тест...

# 723
С риск пак да прозвуча "грубо и не-ок" за някои - биохимичната е възможно най-безобидния вариант. На фона на моя скромен опит и завидния такъв на други хора и особено на близка приятелка, не бих го отчела като някакъв сериозен проблем. Разбира се всеки гледа от своята камбанария и възприема проблемите си за най-сериозни. И в моменти на самосъжаление е може би добре да погледнем към другите и да оценим, че "съдбата" ни е спестила по-страшни неща Wink
Воайорче Hug

# 724
  • София
Момичета, като заговорихме за биохимични... Нали началото на декември имах първа бременност, която не се разви и 4 дена след датата за цикъл ми дойде. Тогава по стечение на обстоятелствата изпих 4 антибиотика (2 по препоръка на имунолозите в Надежда в началото на цикъла и после още 2, за да излекувам гъбите и стрептококите, които развих от антибиотиците). Та по този повод се замислям, че бременността може да си е била ОК (не биохимична), но да е приключило развитието заради антибиотиците. Как мислите?

# 725
  • София
Люксен, радвам се, че имаше ползва от това да те накараме да отидеш днес Wink Как така се видя фоликул толкова рано при теб newsm78

А, де! И аз не знам как става това. Ще питам подробно е петък дали каза, че е 14 мм като размер / бързаше много, а аз преговарях въпроси и не слушах много/, лигавицата тръгнала да се оформя му бяха думите. Ще кажа в петък с точност какво точно имам като размери, ако не го изпуснем.

Магнетична, ох...какво хубаво нещо ми пожела ти Heart Eyes, а как нереално ми се струва без намеса да стане..

Връщам се да ви чета.

# 726
Воайорче, всичко е възможно. Никой не може да ти докаже затова не се връщай назад само ще се тормозиш. Някои жени изкарват на АБ цяла бременност, други от една настинка пометват. Много е индивидуално, хубаво е да се пазим, ама и да не ставаме хипохондрици. Специално относно АБ, през годините сме избягвали да правим опити без значение аз или ММ сме приемали. След миседа нарочно изчаках няколко месеца да се изчистя от упойка и АБ, за да ми е спокойно. Понеже и двете ми забременявания бяха след упойки, АБ, рентгени. Шубето си е шубе. Сега вече си затварям очите за някои неща, дано не си изпатя някой ден.
Люксен странна работа newsm78 Нали с теб в момента сме на еднакът етап от цикъла. И аз напоследък имам ранна О, ама пък чак толкова рано да се вижда доминантен фоликул. Вярно, че, когато сме засичали такава е било по-късно на 9-10 ден пред спукване и нямам идея първите дни как е нараствал. Силно се надявам и този месец да не реши по-рано да тръгне и да ми провали опита.
Все забравям да ви питам, вирусологията кога се прави newsm78 Само коментирахме, че ще е по-нататък и вчера забравих да подпитам.

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 19:36 от 💎Bling-a-ling💎

# 727
  • София
Много сте се вихрили днес бе момичета  Hug Hug Hug Hug
Блингче непосредствено преди трансфера ми пуснаха виросология,микробиология и хламидия не ги мисли тези,само им напомняи че не си ги пускала.
За загубените Б не ми се говори всеки си я иживява по негов си начин.Всеки път ме е боляло по силно и по силно.Сега съм се спекла за утре дали ще е удвоено и какво ще става,мой те страхове от тук започват
Люксе аз лятото имах такъв цикъл в смисъл на трети ден имах 15мм фоликул и тогава отложихме ЗЕТ.Работете си здраво пък туко виж сте се изненадали.Желая ти го от сърце Hug

# 728
Блингче, виждам, че визираш мен. Не се обиждам, много добре съм наясно, че това е най-благоприятният вариант на така развилата се ситуация и не драматизирам въобще. Просто след година и нещо опити и резултат биохимична след експериментален прием на стероиди, ми подсказва, че определено има проблем. Просто споделих, че след друг пол тест определено ще съм с повишено внимание и няма да изпадам в еуфория.

# 729
Мани замина нарочената за късметлийска девета тема ooooh! Т.е. тя си беше късметлийска за някои от вас, ама аз я изпуснах Laughing Рекордно бързо я изписахме. Кашмирче само те занимаваме Hug
Креми палци утре Praynig
Тери, просто се опитах да "променя леко посоката на вятъра". И следващия път, когато тръгне да ти нахлува подобна мисъл и да те наляга тъга, опитай да погледнеш нещата от друга гледна точка. Ще видиш колко по-леко ще се почувстваш. Понякога ние хората сме склонни да се се самосъжаляваме, да изпадаме в някакви меланхолични състояния, да се чувстваме жертви, защото така е просто по-лесно и безболезнено.
Скрит текст:
За съжаление много добре знам какво е да видиш положителен тест съвсем за кратко след година и половина. Случи ми се на два пъти, а след втория отново минаха над две години. Сега поемаме в друга посока, не знам какво и колко ме очаква, но се опитвам да се настройвам позитивно.

# 730
Момичета, изписали сте темата аз докато попътувам, после да наваксам с работата и да ви изчета!  Crazy

Много се радвам, че имаме още една бременна малинка. Кремонка, честито!  Hug Нека ЧХГ да се удвоява, после да видите сакче, сърчице и така до термин!

Успех на Блинг, Люксен и ако има още някой друг в процедура този месец! Момичета вие сте следващите! Дано да повлечете крак! Hug

Виолета, съжалявам за неуспешния ти опит, и аз съм с два неуспеха, но нямаме право да се предаваме. Почини си, отърси се от всичко за известно време и като събереш сили, пак на старта с нови изследвания и стратегия за успех!  Praynig

Здравейте, момичета! Много мило, че питате за нас!  Heart Eyes
Аз ту съм добре и изпълнена с надежди, ту страховете нахлуват в главата ми и ми иде да се гръмна, но ще продължавам борбата, нямам избор. Ще си взема няколко дена почивка и ще използвам времето, за да пусна някое и друго изследване, включително и токсоплазмоза.
Най-тъмно е преди зазоряване, чакам си го това слънце и те това е Simple Smile
Everything you need will come to you at the perfect moment.
Философствам си, че само това ми държи духа силен Simple Smile

Воайорче, все едно си описала мен! И аз се лутам от едната крайност в другата, но като тегля чертата надеждата надделява! Така и трябва, сигурна съм, че всички ще успеем рано или късно. Наскоро прочетох в една друга тема, че само който се е отказал, той не е забременял, та се надявам и с нас да стане така  Hug

Аз си пия шепата добавки и си работим по домашно. Док иска да ме види на следващ цикъл, но по-скоро чисто информативно да види как са нещата след последния опит. Каза ми, че не иска да правим нищо в следващите 4 месеца, така че колкото и да исках всичко на момента, сега ще си почина едно хубаво лятото и на есен ще му мислим. Успях да планирам няколко почивки вече и съм много доволна!  Grinning По-назад май бяхте коментирали за почивките, аз нямам никакви скрупули в това отношение и си планирам смело от години и ски зимата, и море лятото и екскурзии и т.н. Ако се случи да забременея ще го мисля, но не искам това да ме спира да си живея живота, в крайна сметка трябва и да се разпуска и да се зареждаме с положителни емоции.

Май пропускам доста момичета, палчета и прегръдки за всички!  Hug

# 731
  • Варна
Креми, тихичко честито и успешна бременност до термин. Днес тук ли си?
Аз чакам за преглед. Днес ми се води 2 ден, защото в понеделник ми дойде чак късния следобед и малко ми се объркаха плановете. Дано най-накрая да имаме зелена светлина за снежинките.
Вили, съжалявам! Повечето тук сме с много неуспехи, така че не се отчайвай, а мисли какво още може да се направи.
Блингче, успешна процедура при вас след дългото очакване на старта.
Ели, успех и на теб. Да извадите хубави яйчица в четвъртък.

# 732
Лив, прекрасна почивка лятото, да презаредиш хубаво батериите и дано търпението те споходи Hug
Аз тайничко се надявам да ми се разминат всякакви лятни почивки, започвайки още от другия дълъг уикенд Praynig И да почивам на дивана вкъщи Heart Eyes
Tootsie, успех днес и дано скоро си прибереш снежинките Hug
Елинце, утре ли ще е един от големите дни Rolling Eyes

# 733
Успех на Ели, Тутси и Блинг!  Peace
Креми, честито и успешно до финала бременеене  bouquet

Люксен, на стимулирания му опит, който беше едва 6 дни стимулация още при първото проследяване имаше доминантен (не знам колко мм се води вече доминантен, този просто беше значително по-голям от другите).
Скрит текст:
Извадихме две яйцеклетки и стигнахме до трансфер, но до там.

# 734
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=921758
Нова тема

Последна редакция: ср, 11 май 2016, 09:29 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт