Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (9)

• 33 821
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
Креми, тихо честито  Hug Praynig  винаги с хубави новини да се връщаш. Лека и безпроблемна до термин  Heart Eyes Hug

Виолета, съжалявам за неуспеха ти  Hug Консултирала ли си се с доцента, имаш ли пускани генетични , тромбофилии, листериози, токсоплазмози  newsm78

Блинг, Ели разкажете как мина при вас  Hug

bouquet bouquet bouquet bouquet за всички останали неспоменати момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 09 май 2016, 13:13 от г-ца Магнетична

# 676
Йее, Креми Praynig Сигурна бях Heart Eyes Според мен се чуй с Начев щом той те следи и дано го овладеете скоро ТСХ-то.
Ние стартирахме Rolling Eyes
Даниела, причините може да са безброй. Предполагам знаеш процентът на вероятност за успех на процедурите. Няма смисъл да се отдаваш на отчаянието. Търсете и правете още неща, които сте изследвали и пробвайте.

# 677
Блинг, успешен старт и финал на процедурата по термин  Hug Praynig Heart Eyes

От момичетата, ходещи/ходили при Сигридов имам питане : преглежда ли в събота  newsm78

# 678
  • София
Кремонка, браво! Hug Пожелавам ти лека и спокойна бременност до термин! Praynig Аз имах ТСХ 4 при положителния тест и веднага започнах  с еутирокс 0,25 по заръка на д-р Калчев. Въпреки че доц. Русев ми каза да не пия нищо. Месец по-късно беше паднало до 1, после леко започна да се покачва и стигна до 2.1. Сигридов ме изпрати на консултация при Начев и той ми вдигна дозата - сега редувам 0.25 и 0.50 през ден. Имай предвид, че аз преди бременността винаги съм била с нормално ТСХ 1.4-1.6. Моят съвет е да си запишеш час при Начев и подозирам, че ще те сложи на 0.50 и после при нужда ще коригира дозата. Поне на мен така ми обясни, че процедира при подобно завишение! Peace
Виолета, съжалявам! Дано следващият ви опит да успешен! Hug
Магнетична, Сигридов не преглежда в събота. Как си ти? Hug
Блингчееееее Hug Това ще е твоят месец! Praynig Praynig Praynig
Ели, как вървят нещата при теб? Надявам се да се похвалиш с добър развой! Hug

# 679
  • София
Док каза за тсх че сега е завишено от инплантацията и да го изследвам след някои ден.
Блигче успешен стара Hug
Магнетична ти без час ли ще ходиш при него.Звъни им на регистратурата и ги питай.Аз вървя по твоите стъпки,след сряда и аз ще го търся за час.
Виолетке понякога се изисква повече време и нерви.Не трябва да губиш вяра и надежда,сигурна съм че ще намерите причината за неуспехите. Hug Hug Hug

# 680
Успех, момичета! Блинг, дано това да е вашият момент  bouquet

Виолета, и аз като Магнетик това щях да те питам - пускала ли си имунологични изследвания и генетични изследвания? Може от там да е причината и да се реши проблемът, а може и просто да е малшанс. Нали процедурите имат процент успеваемост и малко или много е въпрос на късмет.  newsm78

# 681
  • София
И моето ТСХ варира и все го вкарваме в норми. На последното ми посещение Начев каза при установена бременност да отида на секундата.
Така че, kremonka. не отлагай, а веднага заминавай.

# 682
Само генетични съм пускала,преди да започна инвитрото  при друг доктор и бяха добри . А за другите не съм пускала че док каза , че съм му наи лесния случаи . Тубарен стерлитет

# 683
Вили, сигурно сега ще пуснете имунологичните тогава. Спокойно, ще се открие проблемът и ще го решите  Hug

# 684
Дано , че сега съм като идарена със мокар парцал. И това неведение ме изяжда. И другото което ме притеснява е цикала.

# 685
Кремонка, аз при Сигридов ще ходя към 9та седмица и ще съчетая с вливката тогава  Peace Но ще запиша час, след четвъртък, когато ще мина преглед при доктора, които се надявам ще иска да ме следи тук  Praynig

утре ще пусна изследванията за жлъчката и ТСХ и ще пиша на доцента да видим какво ще кажем  Crazy

# 686
  • София
Вили, съжалявам за неуспеха, но дано откриете бързо проблема и третият път да е успешен!
Кремонка, тихичко честито! Hug
Блинг, успех!
На другите момичета продължавам да стискам палци и се надявам на хубави новини!!! Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 май 2016, 14:59 от Соренда

# 687
Благодаря за пожеланията момичета  Hug Дано имаме късмет и успеем като по чудо от първия път. Обнадеждавате ме с вашите успехи. Тайничко се надявам да не се окажем толкова заплетен случай и като прескочим тръбите да се получи работата. Сега стискайте палци да не тръгне пак някаква ранна О и да изкараме по-читаво яйце.
За Сигридов и аз се интересувам и имам въпросчета, но като напредна ще ви тормозя тогава. На първо време ми е любопитно за след колко време може да се запише час, че да знам как да си подредя прегледите при различните лекари, защото се очертават няколко и направо ми се завива свят от сега Confused

# 688
Мерки,  миличкa, тaкa ме зaрaдвa... тихичко честито и дa гушкaш здрaво бебе нa термин, a дотогaвa лекa и безпроблемнa бременност!

Блингченце, честит ви стaрт Simple Smile от цялото си сърце ви желaя той дa ви донесе тaкa желaното детенце!

Виолетa, съжялaвaм зa отрицaтелния резултaт...

aз чaкaм зa преглед

# 689
Мерки, сигурно е Кремонка  Mr. Green  или аз съм утървала нещо  Joy

Блинг, това което знам е че за Сигридов и месец е късно за записване на час  Mr. Green  и се чака, много се чака - ако си за 12, може да влезеш и в 4  Peace Така, че го имай в предвид за преспиването  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт