Облекчен режим на обучение

• 2 981
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте. Септемрви месец се очаквам появяването на първото ми детенце. В момента съм студентка редовна форма на обучение и ми се иска другия семестър да продулжа да се водя под такава редовна форма, но с отглеждането на малко бебе това ми се струва невъзможно. Чух, че имало някаква облекчена форма, в която се водиш редовно, а всъщност се явяваш със задочниците. Ако някой знае нещо ще съм много благодарна за информацията. Благодаря!

# 1
Здравей,
Аз съм студентка  в СА "Д.А.Ценов" - гр. Свищов - редовна форма на обучение с т.нар. "облекчен режим". При нас държат тази форма да се нарича  "редовна форма с индивидуален план на обучение". За целта подавам молба до декана на факултета, като изтъквам причините и прилагам необходимите документи. При теб в случая това е акта за раждане на детето.
Ако мога да бъда от полза с други разяснения - насреща съм.

# 2
Погледнете си правилника на университета и попитайте в учебен. В нашия имах право на 50% посещаемост, служебна заверка и перманентна сесия - т.е. не е необходимо да се събират подписи, и на изпити може да се явявате когато има насрочен при преподавателя, без значение с кои студенти и в коя сесия, или да се разберете за дата извън сесиите, на която да Ви изпита индивидуално.

# 3
  • София
Погледнете си правилника на университета и попитайте в учебен. В нашия имах право на 50% посещаемост, служебна заверка и перманентна сесия - т.е. не е необходимо да се събират подписи, и на изпити може да се явявате когато има насрочен при преподавателя, без значение с кои студенти и в коя сесия, или да се разберете за дата извън сесиите, на която да Ви изпита индивидуално.

И при мен - в СУ ги имаше тези привилегии, но се справих и без да ги ползвам, поради факта, че лекциите бяха вечер.

Също така имате право на стипендия.  Peace

# 4
  • София
В УНСС дали има такова нещо?

Общи условия

Активация на акаунт