Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват тромбофилиите и как могат да повлияят на бременността?
Какво представлява АМХ и какво е значението на неговите стойности?
Какво е FSH и какво е значението на неговите стойности?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват тромбофилиите и как могат да повлияят на бременността?
-
Какво представлява АМХ и какво е значението на неговите стойности?
-
Какво е FSH и какво е значението на неговите стойности?
FSH (фоликул-стимулиращ хормон) е хормон, който стимулира растежа на фоликулите в яйчниците. Неговите стойности се използват за оценка на функцията на яйчниците. Повишените стойности на FSH могат да показват намален резерв от яйца и по-ниска вероятност за успешна бременност. FSH означава фоликул-стимулиращ хормон, който играе решаваща роля в регулирането на репродуктивната функция при жените. Измерването на нивата на фоликул-стимулиращия хормон може да се използва за оценка на яйчниковата функция и репродуктивния резерв.
-
Какви са разликите между хетерозиготните и хомозиготните мутации при тромбофилиите?
-
Какво е значението на изследванията за ACE и PAI при тромбофилиите?

. Мислех си днес да взема един час направо за доцента и да коментираме, че реално след изследванията не съм го виждала понеже на първо време ни беше ясна терапията. Ама май ще пробвам да му пиша първо пък ще видим дали ще го тормозя на място. Иначе с тестовете мисля да процедирам като теб и ако са положителни тогава да ходя за наставления и вливка. Ама не искам да го мисля и говоря предварително, че да не се объркат нещата. Стъпка по стъпка. Слагам гумената глава
. Естрадиолът е 450, в събота беше 200. Пак ми сложиха Менопур, а утре пак ще пускам естрадиол. Засега се очаква пункцията да е в четвъртък. Ами това е 
. Продължавайте борбата, докато не се получи. Ще се получи, ще видиш!