Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (9)

• 33 830
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
Абе с две думи при положителен тест звъня пък, когато се вредя. Малко ме е шубе с тези загуби да чакам чак периода за скрининг. Иначе при моя си док в града сигурно ще се изстрелям веднага за сакче, после при док в клиниката. Но ми се искаше да е максимално бързо при Сигридов, ако има някакви по-специални наставления. Каквото дойде много ми е далечно просто така като план в главата исках да си го оформя и като дойде момента да съм спокойна и да знам какво следва. Пък за чакането е ясно, едва ли ще може чак да го съчетавам с други задачки в Сф, но ще ходим по няколко пъти, ако трябва.
Елинце, да се похвалиш  с по-добра реколта Praynig

# 691
Момичета . Извинявам се ако има нещо, но ще ми кажете ли колко струват тия изледвания , и дали аз мога да си ги пусна на моя глава.

# 692
Ели, палчета и от мен  Praynig  Hug Heart Eyes

Блингче, прегледа при нашия док е късно : мен ме викат на 16ти, почти две седмици след теста  Peace  

А феталната е 11-14 г.с. . Доцента иска да ходя в 9та за да ме погледне на цветен доплер - как е кръвоснабдяването в матката  Peace  В петък ще пускам за първи път изследванията във връзка с биенето на клексана  Whistling

Вили, зависи какво ще пускаш, но според мен се консултирай първо с Доцент Русев  Peace Иначе можеш да изследваш всичко на своя глава, но доцента е много готин и може да ти спести някое изследване за сметка на друго .

# 693
Магнетик, това ми е ясно. Затова и искам да подредя прегледите при различните лекари, така че да обхвана всички възлови моменти без да преповтарям. Следващият път съм решила да си ходя от рано за сакче, а не чак за сърце като преди. При док ще се падне прегледа за сърчице най-вероятно, после още един около втората вливка и Сигридов, когато се вредя. На по-късен етап и някой за ЖК ще търся. Това да са ни проблемите, пък аз специално нека стигна до там изобщо Sunglasses
Виолета за повече информация може да прочетеш специлизираните теми, както и предишните такива за клиниката. Многократно см еги коментирали. Може да пуснеш всичко по своя инициатива,  въпрос на желание и финанси.

# 694
  • София
Аз час за Сигридов получих супер бързо, даже се изненадах. Беше петък, когато звъннах в Св.Петка и им казах, че съм негова пациентка с три неуспешни бременности и сега пак съм бременна. Дадоха ми час за вторник, извънреден в 9 и 15. В 5 г.с. + 4 дни ми беше първия преглед при него. След това вече той казва след колко дни да отидеш и сестрата намира начин да те включи в графика. На мен вече са ми на месец прегледите при него, та даже следващия ще ми е с месец и половина интервал от последния, защото края на май ще отсъства.
Магнетична, звънни отсега да си запишеш час, за да си сигурна, че ще е за когато го искаш. Peace
Блингче, живот и здраве, като му дойде времето, ще процедираш като мен и ще вземеш бързо час! Hug

# 695
Ще стигнеш, няма къде да ходиш  Praynig Hug
Няма ли да правиш вливка, след трансфера  newsm78

Аз в четвъртък съм на първи преглед, но този АГ не е по ЗК и ако се съгласи да ме поеме, ще търся и един по ЗК  Crazy
Решила съм да правя и ехо кардиография, но тя е към 20 седмица и още не съм се ориентирала  при кой и къде.  Иначе феталната ще е тука  - поне в една област да имаме светило у наше село  Praynig и да не се налага да пътувам  Rolling Eyes

Фран, само да мине четвъртъка, че вече ме гони лудостта  Hug Heart Eyes  Как е малката девойка, слуша ли  Heart Eyes

# 696
Да ще правя вливка предполагам след пункция в случай на оплождане, после за трансфера не знам трябва да погледна пак, че не помня дали имаше. Сега ме замисли с това Thinking. Мислех си днес да взема един час направо за доцента и да коментираме, че реално след изследванията не съм го виждала  понеже на първо време ни беше ясна терапията. Ама май ще пробвам да му пиша първо пък ще видим дали ще го тормозя на място. Иначе с тестовете мисля да процедирам като теб и ако са положителни тогава да ходя за наставления и вливка. Ама не искам да го мисля и говоря предварително, че да не се объркат нещата. Стъпка по стъпка. Слагам гумената глава Confused
Като говорим за доцента, Кристи какво стана отговорили ли ти по твоя въпрос?
Аз за щастие си имам док в града, на който да разчитам живот и здраве и да ме изроди. Малко ще е конфузно като се върна при него и ще стане ясно как съм забременяла, а пък той вече и ин витро прави, но каквото такова. С две думи ще е сложно да съчетавам няколко лекаря и да се опитвам да скривам при кой кога съм ходила и какво е казал. Все ще има някакви физиономии, но ще се оправя някакси.

# 697
Моите вливки бяха : след деня на пункция, след теста и в 9та седмица  Peace

Аз имах док, ама е много натоварен и малко отвеян и не ми се рискува с него. Този е познат и ще раждам при него живот и здраве и не прави ин витро, та няма да се обясняваме много много. Остава и да си намеря някой кадърен, дето не изражда да ме следи по ЖК и всичко ще се подреди чудно  Praynig Heart Eyes

Търся си приложение за телефона в което да виждам коя седмица от коя до коя дата е, някой да е свалял нещо подобно  newsm78 Свалих едно, изчислява ми правилно седмицата, но нещо се получава разминаване в дните - уж съм 5та седмица, а като отида на дата 09,05 излиза, че е 6та  Whistling Намерих два за изчисление в нета и там датите си съвпадат ...

# 698
 Ще потърся моите, които си бях свалила преди и ще пиша по-късно. Само да се добера до колата и да отпътуваме ooooh!

# 699
  • София
Магнетична това със седмиците ми е пълна индия,най- вече в моя случай.
моя трансфер беше на 23 ден от Ц и едно приложение на тел ми показва,че съм в 5+0г. ,а дефакто съм 4+0г.с.
Аз в сряда ще  звъня за час при Сигридов,ще ползвам начина на Франго или името на Русев.
А за тази вливка в 9 седмица при последната ли ти казаха ,и не би ли трябвало някаква контрола да се прави.Притеснението започва след + тест Hug Hug
Ели чакаме хубави новини Hug

# 700
Креми, аз съм 5 г.с и 0 д.  Mr. Green

Вливката в 9та ми казаха, че е последна и доцента каза, че няма нужда от контроли  Peace но ще чуя и мнението на доки  Whistling

В темата за чакането след трансфера има няколко калкулатора и единия смята не по цикъл, а по дата на трансфер и колко дневни ембриони са  Peace http://www.yourduedate.com/
Иначе моя календар дето ми е за цикъла, трябваше да го преместя с два дена за да ми отчита точно : цикъла ми дойде на 02,04, а аз му давам, че е 04,04 за да съвпаднат датите. Обаче сега искам приложение, което да ми показва, седмиците напред и от коя до коя дата е, за да мога да си планирам прегледите  ooooh!
http://www.mamaibebe.com/calc.php както този

# 701
 Да, да, Креми имах предвид, ама си бях забравила личния телефон и тази глупост не съм я видяла, като например "кокошка" вместо "миличка", което коригирах навреме  Mr. Green
Аз се поуспокоих. Всъщност фоликулите са 4 и док каза, че е доволен от тази бройка Simple Smile. Естрадиолът е 450, в събота беше 200. Пак ми сложиха Менопур, а утре пак ще пускам естрадиол. Засега се очаква пункцията да е в четвъртък. Ами това е Simple Smile

# 702
Babybump pregnancy, I'm expecting съм ползвала преди, но над две години не знам сега как са и не помня вече в детайли какво представляваха. Имаше и още, но в момента не мога да ги намеря. После ще потърся пак Wink
Ели, бравооо видя ли всичко ще е наред Hug В четвъртък да ни се похвалиш, че сте извадили 4 хубави яйчица.

Последна редакция: пн, 09 май 2016, 18:39 от 💎Bling-a-ling💎

# 703
Ели, палчета всички да са хубави, да се оплодят и развиват до термин  Praynig Heart Eyes

Блингче, мерси  Hug ще ги разцъкам да видя  Peace

# 704
  • София
Вили, съжалявам за неуспеха Sad. Продължавайте борбата, докато не се получи. Ще се получи, ще видиш!

Креми, тихичко честито! Нека бременноста ти бъде лека и един незабравим период в живота ти! На мен много ми харесваше да съм бременна. Като ми се гадеше се усмихвах като Мона Лиза  Laughing. Приложението, което ползвах беше https://glowing.com/nurture

Успех на всички останали! Вълнувам се и се моля за всички ни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт