Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват тромбофилиите и как могат да повлияят на бременността?
Какво представлява АМХ и какво е значението на неговите стойности?
Какво е FSH и какво е значението на неговите стойности?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват тромбофилиите и как могат да повлияят на бременността?
-
Какво представлява АМХ и какво е значението на неговите стойности?
-
Какво е FSH и какво е значението на неговите стойности?
FSH (фоликул-стимулиращ хормон) е хормон, който стимулира растежа на фоликулите в яйчниците. Неговите стойности се използват за оценка на функцията на яйчниците. Повишените стойности на FSH могат да показват намален резерв от яйца и по-ниска вероятност за успешна бременност. FSH означава фоликул-стимулиращ хормон, който играе решаваща роля в регулирането на репродуктивната функция при жените. Измерването на нивата на фоликул-стимулиращия хормон може да се използва за оценка на яйчниковата функция и репродуктивния резерв.
-
Какви са разликите между хетерозиготните и хомозиготните мутации при тромбофилиите?
-
Какво е значението на изследванията за ACE и PAI при тромбофилиите?

Набързо се прегледахме, в петък съм отново при него за преглед и хормони. От дясно ще имам яйчице този месец, да видим какво ще стане и как ще се развие. Доволна съм, той много бързаше, но следващия път ще задавам въпроси.
за всички.

Аз до сега каквото свалих нищо не ми хареса, тъкмо си намерих едно дето го исках и добре, че вчера рових из нета и видях разминаването в датите
, а за изследванията трябва сама да решиш 
Надявам се да е на мястото си и да чуем сърчицето и големият въпрос колко са