Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (9)

• 33 821
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
Като говорим за доцента, Кристи какво стана отговорили ли ти по твоя въпрос?
Тц. Но се чухме по телефона - нямал нет човека. Утре ако не ми е писал, пак ще го тормозя.

Кремонка, честито и от мен Simple Smile

Ели, браво на четирите юнака Simple Smile

# 706
Най-после доживях да се прибера след цялата одисея днес ooooh!
Магнетик, прерових всички приложение и намерих още две, които съм сваляла - I'm Pregnant, My Pregnancy & Baby Today. Мисля, че от всичките само две използвах. Най-добре се разрови, сваляй и пробвай така ще прецениш, което ти допада. Аз ги ползвах главно за стимул - да си следя седмицата и деня, че не смеех да слагам лентичка. Бях си подбрала такива, които дават интересна инфо за конкретната седмица какво се случва, как расте ембрито и какви симптоми ти се появават. Вероятно за тези две години са се появили още куп нови приложения. Много си харесвам ову календара, който ползвам от години, но бременната му версия е малко орязана Confused
Кристи, дано да пише скоро и да зачеркнеш този проблем Wink
Някой ми се губи днес, ама вече не съм адекватна вече newsm78

# 707
  • София
Хайде ето ме и мен. Днес се бях подготвила за дъъълго чакане, но не стана така. Чаках само 30 минути и не можах да повярвам.  Crazy Набързо се прегледахме, в петък съм отново при него за преглед и хормони. От дясно ще имам яйчице този месец, да видим какво ще стане и как ще се развие. Доволна съм, той много бързаше, но следващия път ще задавам въпроси.

Hug за всички.

# 708
Креми, тихичко честито  Hug
Вили, много съжалявам. Само не се отчайвай /знам, че на думи е лесно/, следващия път ще успееш. Само трябва да вярваш Peace
Блингче, на теб успех със старта и скоро да ни се похвалиш с  EFP
Люксен, Ели ... и на вас успех.   Flowers Four Leaf Clover

Момичета, някоя от вас беше ли в клиниката към 8 сутринта? Специално огледах всички мацки чудейки се дали някоя от вас е сред тях  Laughing На мен ми взеха секрет за изследване и ми направиха досие. Сега чакам МЦ и звъня за дата. Ужас! Само да ми се махне това от главата  Confused

# 709
Люксен, радвам се, че имаше ползва от това да те накараме да отидеш днес Wink Как така се видя фоликул толкова рано при теб newsm78
Учудващо спокойно беше в клиниката днес наистина, особено за понеделник Rolling Eyes И на мен ми направиха най-после досие след над две години и половина в клиниката, ама до сега никой нищо не беше казал ooooh!
Боби, не се изнервяй предварително. Това ти е една от първите и малки стъпки, после знаеш ли още колко те чака. Изпразвай главата Naughty

# 710
Боби, не се изнервяй предварително. Това ти е една от първите и малки стъпки, после знаеш ли още колко те чака. Изпразвай главата Naughty
Изпразвай, изпразвай, ама каква ми е каша. Отвсякъде въпроси ме преследват - да пускам ли пак хормони, да правя ли тромбофилии, да ходя ли при Русев, да питам ли Калчев за всички тия неща, да си правя ли самонициативи за изследвания, да започвам ли добавки и витамини ... и още милион такива  Mr. Green И нали съм си зодия Везни, не мога да взема едно решение самостоятелно. А ММ не искам да го питам, че ще започне да ми изнася лекции, че си пълня главата с глупости. Той не е много фен на самоинициативите. Обаче като чета за момичетата, което не успяват и се самонавивам, че не е лошо да напускам това-онова. Ох, още малко ще изчакам и ще предприема нещо.  ooooh!

# 711
Хормони е абсолютно безмислено да пускаш на този етап, за какво са ти? Другите две трябва сама да си ги решиш, въпрос на лична преценка и светоусещане. Коментирахме ги многократно, аз лично няма да се повтарям и изказвам лично мнение. Всеки сам трябва да вземе решение за себе си с ясното съзнание какви биха били последиците от него и във всеки един случай. Концентрирай се първу върху хистерото, а за другите неща просто сядаш един ден и го решаваш. Ако ще правиш още изследвания действай докато има време. В крайна сметка реално всичко опира до финансите.

# 712
Воайорче, Блинг мерси за приложенията ще ги разцъкам и тях  bouquet  Аз до сега каквото свалих нищо не ми хареса, тъкмо си намерих едно дето го исках и добре, че вчера рових из нета и видях разминаването в датите  Whistling

Боби, палчета за хистерото  Praynig , а за изследванията трябва сама да решиш  Peace Аз като човек самоназначил си повечето неща не бих могла да седя и да не изследвам нещо, което би ми помогнало  Rolling Eyes

Пуснах изследванията за жлъчката и ТСХ, и имам питане : да си изследвам ли Б12  newsm78 В петъка ще пускам про тромбиновото време и другите неща и мога и него да го пусна, ако има смисъл  Thinking

Люксен, дано яйчицето се развие до термин  Praynig Hug

# 713
Магнетик, няма много смисъл. Серумного ниво не показва реалното положение, има по-специализирани изследвания. Изчакай Сигридов, той се занимава по-подробно с него и ще ти назначи какво да изследваш. Аз на него разчитам да ми определи някаква реална доза, че с тази месечна инжекция не знам какво правя предвид, че не го усвоявамправилно Confused Или пък, ако ще имаш малко посещения при него проучи от негови пациентки какъв е пълния набор изследвания, които назначава и отиди с готови, за да ги коментирате. Може би и това е опция. Ще ходиш ли при Паскалева за дозата на инжекциите newsm78

# 714
Блингче, мисла да ходя и при нея, но не знам кога да стане  Thinking
Сега на 16ти няма да успея да го съчетая, освен когато ще ходя при Сигридов, да си взема по късен за него, а преди това да мина през нея  Thinking До колкото знам иска 4 часа след инжекцията да се пуснат изследванията , което е 12  Whistling ще го мисля да видим първо в петъка как ще излезнат нещата  Praynig

# 715
Охх, Магнетик не знам какво да ти кажа. Трудно е за напасване, в един ден май нищо няма да стане особено като се налага да се пътува. И в бременно състояние такива маратони не са много подходящи. Явно ще трябва да се остава по повече време в Сф. Ама в името на каузата... Ти сега наистина виж как ще минат прегледите първо пък после ще го мислиш. Ти в понеделник при док ли беше на преглед newsm78 Време ли ти е за сърчице, коя седмица си, че не съм те смятала.

# 716
Сега съм в 5та седмица и 1 ден, в четвърък съм на преглед тука  Praynig, а в понеделник при доки  Heart Eyes Надявам се да е на мястото си и да чуем сърчицето и големият въпрос колко са  Mr. Green

На мен проблем ми е работата и все още не съм казала, мисля да е след първата фетална  Thinking
Ще ги наглася някак си  ooooh!

Иследванията на жлъчката от днес са доста по добре от последните  Praynig дано и на 16ти са така  Praynig

# 717
Що ми се струва, че по-напред трябаше си, ама да така си е. Напоследък все ми се иска да ми върви по-бързо времето и сигурно затова Laughing Ние последния път чухме в 6-та и 1 ден сърчице, много се притеснявах да не е прекалено рано, слабичко беше, но го хванахме. Така че и вие сигурно ще го засечете Heart Eyes  Ех, че хубаво Crazy Хайде за теб сърчице, за мен яйце, ама викам да е малко по към средата на седмицата. Мисля си, че е едничко, ама знае ли човек. Аз пък много се радвам, че на първо време няма да имам такива притеснения на главата Mr. Green
За работата трябва да си прецениш, зависи каква е, колко ти е важна и дали искаш да работиш. Аз стисках няколко седмици, за да мога да опъна болничен до края. Не беше лесно по цял ден с пепелянки, много си навредих и винаги ще съжалявам за жертвата. Вторият път си почивах и нямах такъв проблем, сега също. Ще регулирам количеството работа колкото ми понася, ако трябва ще я спра съвсем.

# 718
Дано дано дано  Hug  Чул те Господ  Hug Praynig Heart Eyes

Относно работата не  е тежка физически и предполагам, че когато кажа, няма да ми е толкова натоварено, надявам се  Praynig По принцип си мисля да ходя до когато мога, евентуално може да пропусна адските жеги и да си бачкам от нас, но нека стигна до там и ще го измисля  Praynig Heart Eyes Ние не сме голям колектив и колежките са наясно с нещата при мене, просто не бързам да казвам, искам да мина феталната и малко да ми олекне  Heart Eyes не че след нея няма да го мисля  Praynig

Като една приятелка ми вика : и кажи сега като видя положителния тест, зарадва ли се, как реагира, как каза на мъжа ти  Mr. Green викам при инвитрото тия филми ги няма, чакахме резултата, имах кризи и докато не го родя сигурно няма да се успокоя, че и после.

# 719
Вчера като ми отправи пожеланието за успех до термин се замислих колко правилно всъщност е. И как един положителен тест, специално в моя случай, хич не е гаранция за успех. Макар че това, което винаги ме е мъчило най-много е, че не стигам до него, а загубите някакси ми са на заден план, отделно, че съм ги преживяла отдавна.
Поли, Воайорче как сте Hug

Общи условия

Активация на акаунт