Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (9)

• 33 835
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Аз бих те посъветвала да го пуснеш по-рано.

При положение, че пия еутирокс от 7 години и преди трансфер беше. 1 и малко има ли смисъл да е по-рано  newsm78  Доцента иска да го види, когато вече се е нормализирал за да прецени терапията  Thinking
Моето тсх беше 0,6 преди трансфера Simple Smile И 2,5 при положителния тест Mr. Green

# 661
Здравейте момичета, приближаваме се към 10-та тема май  Laughing Аз поизчезнах за малко, че два дни имах много ярки две чертички на лентичките за овулация и това ме обнадежди след почти отрицателните миналия месец. Реших да си почина и от четенето, че съвсем се психясах  Shocked
Утре по коридорите на клиниката ще е нашествие от съфорумки май. Ще се оглеждам и после ще питам да видим ще се разпознаем ли  Simple Smile Аз ще ходя за изследване във връзка с хистерото.
Креми и Вили, стискам и аз палци за утре - да ви е най-щастливия ден и на двете  Praynig
Блингче, успешно начало. Да ти е последното и да не се налага друго.
Ели, успех утре на прегледа.
Магнетик, радвам се, че при теб всичко е наред и така ще бъде и занапред.
Соренда, вие направихте ли разширена СГ?
Воайорче, бъди силна.  Hug

Аз имам няколко въпроса съм миналите през хистероскопия в Малинов. Мога да питам и сестрите, но ще ми е много полезно ако някоя от вас може да ми отговори:
1. В деня на манипулацията ли ви искат? Нали не се налага от предната нощ да съм в клиниката? Пие ли се очистително предната вечер?
2. Трябва ли да си нося нещо - например нощница/пижама, по-удобни дрехи за след това, чехли?
3. Аз утре съм да ми вземат влагалищен секрет и да ме изследват за хламидии. За хламидиите кръв ли се взима? А секрета кой го взима? Не съм звъняла да записвам час, това не е проблем нали? Теди ми каза на 9-ти право в клиниката, че и без това е малко късничко. Чакам тази седмица и МЦ.
4. Казаха ми после да звънна в първия ден от МЦ за определяне на дата. Ще ме викат ли на преглед през МЦ и колко време след МЦ е операцията, предполагам преди овулацията?
5. Кога се плаща сумата за операцията? Цялата ли се плаща или утре ще ми искат само за изследването, после за другите изследвания /ПКК, ЕКГ, консултация с анестезиолог/?

# 662
При мен беше нещо подобно.
Скрит текст:
Месец преди последната бременност ТСХ 0.2 /това беше в следствие на първата ми доза л-тироксин, която не се оказа правилна. Леко вдигнахме и две седмици след това съм забременяла, беше 0.6 в деня на първото ми ЧХГ. Месец след това на същата доза 1.2. В същия ден установихме миседа. Следваща контрола точно след два месеца 0.7. От там нататък до преди няколко месеци не мога да го вкарам в релси и е или нагоре, или надолу. Едва последните 2-3 мес го заковах на около 1.
Боби, отговарям за ТВЛ, нещата се припокриват и с хистерото:
1. Искат те в деня на манипулацията около 8, напоследък май има тенденция и към 7:30. Акушерка идва и те качва в отделението, настаняваш се, по някоя време ти правят ЕКГ. Пие се очистително Х-prep на предния ден, не е особено приятно, но се търпи.
2. Носиш си само чехли, за да може да ходиш спокойно до тоалетна и т.н. Може да си вземеш и лични превръзки и да си обуеш бельото за по-голям комфорт след като се поразсъбудиш.
3. Всичко се изследва от секрет, ще са ти готови в четвъртък най-вероятно. Отиваш на регистратура, казваш за какво си и те ще те насочат. Акушерка ще дойде и ще ти вземе пробата.
4. Като ти дойде цикъла, звъниш и ти казват в кой ден да отидеш за консултация с анестезиолог и интернист. Същата сутрин пускаш кръвните изследвания, минаваш консултациите, насрочват ти дата и ти дават лист с инструкции. Обикновено се прави 8-12 ден от цикъла. Нямаш прегледи.
5. Операцията се плаща вече на изписване от клиниката накуп. Утре няма да плащаш нищо за изследванията. Всичко е пакет.

Последна редакция: нд, 08 май 2016, 22:59 от 💎Bling-a-ling💎

# 663
  • София
Само мен няма да ме има утре в клиниката. Е не е честно пък!
Успех на всички  Heart Eyes

# 664
Няма да изброявам поименно, за да не пропусна някой, но искрено желая на всички момичета, за които утре е важен ден, успех и късмет. И всички да донесете добри новини, ей  Hug

# 665
Ох, благодаря ти Блингче. Понеже наближава и вече започва да ме свива под лъжичката, а също така и да ми изникват хиляди въпроси. Мечтая си този месец да стане чудо и да сме успели, та да ми се разминат всичките тези неща.  Praynig

# 666
  • София
И аз пожелавам късмет утре на всички, които ще ходят до клиниката! Simple Smile
Боби, док каза да минат три седмици от приема на антибиотик на любимия заради един зъб, чааак уикенда следващата седмица ще изтече този период и нищо не правим дотогава (още се уча на търпение, но е трудно). Е, почнах витамините и добавките. Simple Smile Вчера към 15 мц дойде и във вторник сигурно ще отида да си пусна изследвания, за да започна да си ги следя в клиниката.

Още веднъж, успех, момичета!!! 🍀

# 667
Само мен няма да ме има утре в клиниката. Е не е честно пък!
Успех на всички  Heart Eyes

И мен няма да ме има утре в клиниката.

# 668
Ели, палци за утре яйцата да са пораснали Heart Eyes
Воайорче, хич не ти трябва да си в клиниката. Почивай докато можеш.
Боби, няма за какво да се притесняваш. Преживяла си нормално лапаро, това нищо не е. Ще ти е за тренировка да научиш кое как се случва в клиниката Wink А шанс винаги има,може и да оттървеш ножа. Аз един път успях, не че после не ме "компенсира" два пъти.
Аз ви оставям, че утре ме чака ранно ставане и пътуване. Лека и спокойна нощ Hug

# 669
  • Варна
Блингче, Креми, Вили, Ели успех днес!!!
Боби, Блинг ти е обяснила подробно. Само да кажа, че при хистеро, за разлика от твл, не се пие очистително, а само се слага една свещичка предната вечер.
Йоли съжалявам за неуспеха! Почини си малко и на есен с нови сили към положителен резултат  Heart Eyes
Фран, Кристи, Магнетик  Hug
Аз си чакам Ц днес и усещам силно напрежение, дано да не закъснее и да ми прецака плановете  Twisted Evil

# 670
Няма бременост, незная кво да мисля и да правя.

# 671
Виолета, съжалявам. Почини си, събери се и като се почувстваш готова отново на фронта Wink
Креми, имаше ли ефект от баенето ми Praynig
Елинце, надявам се днес да вдигнеш гребенчето след прегледа Heart Eyes

# 672
  • София
Виолета много съжалява силно гуш  Hug Hug ще успеете
момичета благодаря за палчетата ЧХГ 180 на 12 ден на 2 тридневни снежинки.В сряда  повторение и вливка.Пуснах и тсх и ми се накараха че то е 4,36 .но нищо не ми казаха да пия ,дали да звъня на Начев newsm78
Прегръдки за всички
ПП Блингче имаше имаше повлияла си да знаеш  Hug Hug Hug Hug
каво стана при теб

# 673
Виолета, не се отчайвай, следващият път ще е вашият  bouquet

Креми, тихичко честито. Според мен звънни на Начев.

# 674
Как да не се отчавайм, за втори път неуспех и нз на какво се дължи. Проблема беше трабите , махнахме ги . Яйчници добре , матка добре , лигавица добра, просто нз кво да мисля . На предния трансфер , прокървих на петия ден. А на тоя нищо и капка няма и зацапване няма. Просто съм във някакво неведение.

Общи условия

Активация на акаунт