Нашите ЮЛЧЕТА малки вече се катерят по пързалки ~ Тема 8

• 52 631
  • 343
  •   1
Отговори
# 105
  • гр. Тутракан
Здравейте Simple Smile Толкова отдавна не съм влизала тук ... Никакво време нямам покрай грижите за Борис. Ние сме добре. Бобо расте, дивее и щурее Wink Нормално за дете на неговата възраст.Мислех петък да го пускам на градина , но се отказах. Живот и здраве след рождения му ден.
 Момичета, толкова ми стана едно мило докато четях какво сме писали като бременеехме 😋 Някой ще може ли да ме добави във фейс групата? Целувам ви... и дечицата ви също

# 106
Днес моето съкровище става на 2 г.  Да е и много здрав и има прекрастно детство.
Колко бързо времето лети......

# 107
  • Пловдив
yulianka,честит рожден ден на малкият!Щастливо и щуро детство
 bigdance2 bigdance2 bigdance2

# 108
yulianka,честит рожден ден на малкият!Щастливо и щуро детство
 bigdance2 bigdance2 bigdance2
Благодаяяяяяяяя!!!!!!
Много здраве и щури игри на всички юлчета 😜🎊🎉🎂🎁

# 109
Точно щях да ви казвам,нашия месец е,а никой не черпи тука  Wink
Да е жив,здрав и весел младежа.Как изкарахте,какви подаръци получихте.
Ние утре си тръгваме от морето,че и нас празник ни чака.Помня,че бяхме няколко на 14-ти,дано пишат и те.
Почнаха ни последните кътници и положението е страаашно,тоя път няма да издържа без успокоителни.На ръце го разнасям тоя 14кг младеж  ooooh! отрових го от илачи,голяма мъка е.Поне към края на почивката се почна,пак изнервена ще се прибера

# 110
И ние днес си тръгваме от морето,РД мина тук,духна свещичка (най-големия мерак). Ние сме на море с моите родители в къщи за гости на едни познати и имаше деца ня подивя. В събота съм решила да почерпя отново приятелчетата му от площадката. Тук дребни подаръчета получи,но в София го чака  АТВ,голям басеин и изненада от вуйчо.
Хич не ми се тръгва от морето 😕

# 111
http://prikachi.com/images/827/8835827n.jpg с леки корекции това е тортата ни.Мина купона,рев,стенкане,зор тия кътници.Снои късно се прибрахме от морето и ние,обичам го това море  Heart Eyes надяваме към септември да го видим пак.

# 112
Zvezda,да е много здравичко и пълноценно детство на детенце 🎍🎊🎉🎂
Тортата ви е страхотна. Относно морето и аз се надявам септември да оттскочим за малко,но за начало почивните дни ще отскочим в Хепи Ленд ако времето позволи

# 113
  • Варна
Честито на юлчетата, които отпразнуваха вече своите 2г! Много хубав празник пожелавам и на тези, на които предстои да празнуват!
Ние днес станахме на 2г! Да ми е жива и здрава, все така упорита, смела и чаровна!  ura Heart Eyes Партито е организирано за 17ч. Вчера се лакира по повод повода и ми се хвали "мамо, иж, лак" - гледам мацала с един маркер по ноктите. Ами толкова ми е сладка, госпожица бе!   4470

Ние бяхме малко на планина. Смея да твърдя, че очаровани от фабриката за храна и танци в Равнища. Както казва ММ "най-доброто място, на което сме ходили, подходящо за деца". Нямаше мрън, нямаше скучно ми е, не се спряха, много и без мрънкане спаха и ако човек е с деца на възрастта на баткото ни може съвсем да разбере от почивка. Сега ще запълваме уикендите с кратки пътувания, ще се насладим на морето, че всички у дома му се радват много, ще ходим за риба, планираме и да отскочим до Елена, между другото ще зарежем съвсем памперса(малко ни остана) и накратко така.

# 114
То стана август вече, юлските купони отминаха и все пак, честити рождени дни, юлчета  party023
Как сте, момичета. Покрай нас няма нещо особено, поне докъм септември някъде. Топим жегите с вода, ходим навън, вътре, насам, натам .... до тъмно. Да се насладим и на това горещо лято и разходките с малките, че после какво ли ни чака. До скоро.

# 115
  • Пловдив
Борим жегите по морето ние.Тук е доста по-добре.Вечер си е хладничко.А в Пловдив да не ви казвам за каква жега става дума.Пораснаха юлчетата определено.Подкупни усмивки,номерца-всичко е в репертоара вече

# 116
Инатим се яко,иска само да се налага,всеки ден е в различно настроение. Я яде,я не нш и яз не настоявам. Откакто навърши 2  има егати срама,запушва си даже устата само и само да не поздрави . С говоренето има напредък,не повтаря думи които аз кажа,а като реши си вади от запасите в мозъчето. Онзи ден пазаруваме взимам бутилка олио ,а той ми вика "оло".
Ще видим как ще е земята,сега е лесно с игри навън. Зимата трябва да затягам контрола освен игри да се обучаваме и прочие.....

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 23:30 от yulianka

# 117
  • Варна
Привет и от нас! Гледам максимално да разнообразяваме - 2-3 пъти седмично ходим на плаж, освен това се подвизаваме в морската градина, детския кът, терариума, зоопарка, днес бяхме в Хепиленд - на площадката си умират от скука - и двамата. Ходихме наскоро да вадим миди и скариди, баткото редовно ходи и за риба. Програма им трябва и супер енерджи мама. Иначе им е скучно, само мислят бели, заяждат се, дърпат се за играчки, а бе чудо. Аз уж спрях баткото ваканция малко и колкото са ми мили и сладки понякога, толкова ме изкарват извън кожата в други моменти. Малката говори адски много, чак понякога срам да те хване - наскоро в кауфланд зад нас се нарежда един дядо и тя "еййй, дядо, макхай се"... Явно много я е притеснил с присъствието си. Освен това ай я е погледнал някой ръмжи, кара се и се презастрахова с "мойто".. не че някой нещо и иска или взима, ама тя да си каже... Определено е недаваща(на не толкова познати, с децата, с които е свикнала да играе няма проблем), налагаща се, постоянно пееща, плямпаща и рисуваща - редовно е от глава до пети я във фулмастер, я в химикал и винаги "има ак" (лак) - лакира се с фулмастрите.  Laughing Heart Eyes
А аз все по-често се замислям и опитвам да се подготвя психически за връщането ми на работа. След 2 бременности и 2 майчинства, 5г. и половина в къщи ще ми е голяма мъка сигурно. Малката ще я пускам на ясла в началото на септември, а аз се завръщам на работа последните дни на октомври.

# 118
Привет,и моя отключва говоренето тия дни,предимно първите срички на думата,ама пак е нещо.И номерца има,мъчим се без количка да е излизането,ту се носим,но пък и върви.Криза с нощния сън понякога с часове го разнасям,че и тежи.Трудно ще го отуча май,поне до зъбите.Иначе мерак с ученето на буквите,показва и знае 5-6,и цветовете са му интересни,оставила съм го когато има интерес самия той,а на него доооста му харесва за сега Crazy
Към края на месеца пак ще ходим на море и се прибираме към вкъщи.
За яслата го мислим още,те така или иначе са казали да проверим края на септември.

# 119
Здравейте и от мен. Сега, когато ходя на работа времето ми е много зле. Едва смогвах с домакински задължения и да погледна малко детето преди да заспи вечер. Отпуската - море, планина. Добре се чувстваше малкото човече. Нападнаха ни кътници. От две седмици дебели венци, но зъби - тц. Върнахме се към биберона. Яко чесане пада с него. Чак в гърлото си го вкарва. Сега са мобилизирам да домакинствам в жегите, че отпуската ще свърши и поне да е пооправено и чисто. То с всички разхвърляни играчки е силно казано, но... Дори и да не пиша, гледам да минавам тук да прочета какво сте писали Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт