Банята - 25-та тема

• 124 951
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Честита баня! Честито къпане!
Браво!

# 571
  • Burgas
Mari_eta,много хубава баня, браво 💐 Това за бойлера звучи обнадеждаващо за мен ☺А вашия не се вижда на снимките, в отделно помещение ли е?

# 572
  • ГОре на черешата...
В тоалетната е. Не съм го снимала, че е старият, а и не са вързани още тръбите за парното към него. Над кошчето за боклук и ревизионния отвор за водомера се пада. Мъничка е тоалетната, но колкото - толкова.

# 573
  • Burgas
Малка, малка ,но е добре, че е отделно. При нас ще е всичко в едно, че и бойлера вътре , на по-малко от 3 кв. м, но сърце да е широко ☺Още веднъж -честита баня!

# 574
  • ГОре на черешата...
Благодаря bouquet!
Отивам да се изкъпя Laughing. Отново Crazy.
Успех на всички, които са в ремонт и да покажете скоро снимки Peace.

# 575
Честита баня,Mari_eta!Много ми харесва.Заслужаваше си всички трудности през които преминахте!Бравооооооо bouquet

# 576
mari_eta чудесна баня, а душа от къде ти е , можее ли линк ъм модела много ми хареса ?

# 577
Благодаря за съветите за пералнята. Все още не мога да реша, обаче. Добре че имам още месец на разположение за мислене Simple Smile

tileva.baldjieva87, две сушилни съм имала до сега, не съм забелязвала да се повишава влажността в помещението. Виж температурата определено се вдига. Но пък може това да зависи от типа на сушилнята, не знам.

Още един въпрос имам. В топлофицирани жилища какво използвате когато има профилактика? Голям бойлер не искам да слагам. Няма място, а и не виждам смисъл. Някакъв проточен може би, но какъв?

# 578
  • софия
Профилактиката от години не е такава, каквато беше. И тогава, и сега, когато се налага, ползвам голям бързовар, въпреки направените изводи за бойлер. Не намирам смисъл да слагам бойлер, който ще се ползва, евентуално, 5 дни в годината.

# 579
  • на североизток
Хайде и аз да покажа най-после завършената баня.

Преди:

Обединяване на помещенията:

Подовото отопление:

Проект:

Крайния резултат:

Детайли:

Бойлер, филтър за пречистване на водата, омекотителна система:

# 580
  • софия
Красиво. Изчистено. Със здраве да се ползва!

# 581
  • София
Браво, прекрасно!

# 582
  • ГОре на черешата...
mari_eta чудесна баня, а душа от къде ти е , можее ли линк ъм модела много ми хареса ?

Тека Форментера, от тук.

Ивчи, много добре се е получила банята, браво bouquet!

# 583
  • София
Ивче честито.

# 584
Честита нова баня! Разликата преди и след е размазваща Simple Smile
Ако позволиш само една забележка - аз бих поставила подовите плочки успоредно на стените, за да съвпадне фугата с линията на сифона.
Може да не им харесват успоредно наредени плочки, мен ужасно ме дразнят така, харесвам ги диагонални.

Честито за последните две чудесни бани!!!

Общи условия

Активация на акаунт