Банята - 25-та тема

• 124 893
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • София
На стъклото може да се сложи допълнително покритие, което не задържа толкова капки. Дали е така предстои да разберем.
На какво стъкло сте се спрели?  Една приятелка обмисляше подобно стъкло с но са и казали, че на няколко години трябва да се подновява покритието и тя се отказа.
Ние се чудим за Кристал гард - обясняват, че при него е така направено стъклото, че не задържа вода, а не е допълнително покритие. Леко съм скептична за момента и още не сме решили какво ще правим.

# 121
  • софия
Знам ли какво е  Thinking Изобщо не съм знаела, че има различни.  Ултра уайт е, т.е. наистина е ултра прозрачно без зеленикав отенък. В Кераглас поръчахме паравана.

# 122
  • София
В Студио Сенс прозрачното, без зелен оттенък, се казва Клиър Вижън. Ние се колебаем между него и Кристал гард. Разликата в цената на двата вида не е малка, а като няма отзиви, малко се притеснявам дали си струва....
Приятелката ми, която се отказа от покритието беше ходила точно в Кераглас.

# 123
  • Burgas
Колебая се между едни плочки на Marazzi серия  Onix(водят се италиански ) и другите са на Tubadzin Obssydian (полски).Цените им са еднакви почти ,но нямам никаква представа как са като качество - някой тук има ли опит с плочки от тези два производителя ? Всяко мнение ще ми е полезно  Peace
Благодаря предварително!

# 124
  • На черешата
В Студио Сенс прозрачното, без зелен оттенък, се казва Клиър Вижън. Ние се колебаем между него и Кристал гард. Разликата в цената на двата вида не е малка, а като няма отзиви, малко се притеснявам дали си струва....
Приятелката ми, която се отказа от покритието беше ходила точно в Кераглас.

Покритие може да си нанасяте сами, няма проблем.  Peace Действието е като невидимата чистачка за автомобилните стъкла. Помага и няма нищо сложно в нанасянето.  Peace

# 125
  • Sofia
Ние имахме на Marazzi 8 години в банята (сменихме ги по стечение на обстоятелствата). Супер плочки. Не знам как се определя дали са качествени но според мен са. Имахме 1-2 напукани след земетресението преди няколко години но освен това не мръднаха.

# 126
  • софия
Имаме Мараци в кухнята. Нищо лошо не мога да кажа.

# 127
  • Sofia
Дали имат калибровани серии. Ние искаме с възможно най малката хуга

# 128
  • ГОре на черешата...
Побуууут....

smile3506

Скрит текст:

# 129
  • на североизток
Охооо, вече сте почнали  Grinning  Ще споделяме значи неволите си  Mr. Green
Ние почваме в понеделник и вече нямаме търпение. Откога го мъдрим кое как, колко пъти сменяхме плановете...да почваме и всичко да си идва на мястото. Ще показвам и нагледно някои неща, за да сме в помощ и на другите мераклии за нови бани. Simple Smile

# 130
  • София
Ще чакаме снимки.

# 131
  • ГОре на черешата...
 pironi newsm75  noear

Наминавам за отчет в почивката
Скрит текст:
/ММ замина на погребение, няма как/
- банята и коридорът са изкъртени, чувалите с отпадъците са свалени в гаража, за следобед остава тоалетната и ВИК-майсторът може да идва.
Естествено ММ нацели един кабел с пробивната машина и сега в коридора е тъмно като в... ама обеща като се върне да го върже. Имам вар ...няма да ви казвам къде и съм като пребита, ама после пък ще ни е хубаво...а в банята е страшно - сума ти тръби вървят навсякъде, то топла, то студена, то от и към варела за резервната вода, който ще си замине естествено, ама е чудо. Накрая ще видим ще ходи ли вода до кухнята или нЕма да ходи  Whistling

# 132
  • на североизток
Мисия "Моят дом" започна!
Цял ден изнасяме покъщнина - разчистваме преди да започнем да цапаме Mr. Green
Направо съм потресена колко много джунждурии сме натрупали за 10години и как всичко сме съхранили Laughing
А уж сме две деви и реда и организацията трябва да са ни силата Joy Кошмари в кухнята ряпа да ядат  Joy
Майсторите дойдоха, огледаха, утре в 8ч почваме!

# 133
  • ГОре на черешата...
Значи 30 мин до началото  hahaha успех!
Ние снощи приключихме с къртенето - сега сме като в Бейрут - по тухли и тук-там мазилка ooooh!. Още се къпем и ползваме тоалетната, но днес-утре трябва да влезе ВИК и ще е дотам.
Скапах се от умора, вече ще почивам и ще си късам нервите с майсторите Twisted Evil...

# 134
  • София
Някой има ли с находки на интересни огледала за баня? Може и с шкаф, може и с осветление Simple Smile

Намерих това http://www.ikea.bg/bathroom/Bathroom-cabinets-and-storage/mirror … nets/58699/84529/ но не съм го виждала на живо.

Общи условия

Активация на акаунт