Магията на изтока - тема 46

• 45 000
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • BG
Да, така е 2в1, приличат си най-вече заради прическата, но и главната също прилича на тази от Звездолин.

# 136
  • MJF
pavlinaio  и аз но моменти имам такива проблясъци   Simple Smile
нощен гост, пести сили и за 16-и  Laughing. Видях че си намерила един Чанин гифт дето ме  Mr. Green. Ще ударя едно рамо и там на заглавието.
Любимата ми тамошна тема - модериране  Wink Mr. Green
Ахам 4 епизода. Ти като каза та го забелязах иначе преди това не,  Blush стигнах до зелето и се разсеях.  Laughing
Missing You не съм го гледала. Е да вземе да похапне тоз хамелеон  Crossing Arms

# 137
Missing You и аз не съм го гледала, но нямам и желание за подобен сюжет. Само четох за превъплащението на Ким Сънг О и гледах трейлърите - 1 , 2.

# 138
2в1, благодаря!
Регистрирах се и гледах две серии. Установих ,че разбирам корейски Mr. Green Joy

О ,това и аз съм го разбрала за себе си Joy Joy JoyПък да не пиша ,че мандарина ми е като роден Rolling Eyes
Ким Синг О ми е страховитичък  Mr. Green нищо ,че ми е любимичък Flutter

# 139
  • BG
Ще гледам лакорн Mr. Green Angel Magic, много го хвалят и даже се превежда на БГ.
шоши, хареса ми финала на Чани, ще излезе бизнесмен по всичко от него, предричам му голямо развитие hahaha Това, което ми хареса в сериала, освен че се забавлявах доста с него, е това, че почти липсваше романтика, просто сценаристите са познали, че  беше излишна.

# 140
Отдала съм се на Running Man . Гледах 163 епизод . Който не го е гледал и иска да си подобри насроението го препоръчвам.

# 141
  • BG
Отдала съм се на Running Man . Гледах 163 епизод . Който не го е гледал и иска да си подобри насроението го препоръчвам.
Aко мернеш да участва някоя любима група казвай, че отдавна не съм гледала нищо от това предаване.
Значи да ви се оплача-цял час ми отне да пусна тема на KNK в спирита, то фейсбук, то туитър, инстаграм, че кръвни групи, височини, направо накрая бях изцедена като лимон и всичко  ме болеше, егати къртовския труд, добре че са само пет момчетата иначе щях супер да се изнервя.

# 142
нощен гост ,гледам ги от тук.http://doramatv.ru/running_man. За всяка серия си има участници и си избираш. В 163 участвастват Dae-sung, G-Dragon, Seung-ri (Big Bang).
Скрит текст:
Действието се развива в оризово поле. Интересно е да видиш модната икона в калта.

Сега гледам  У Бин  и Рейн в Австралия, как се правят на кенгура - 188 и 189

# 143
  • DE
Бенгите са си шоумени. Където и да се появят крадат вниманието  Heart Eyes
Още се смея като се сетя как щяха да удавят Дракона във "Фемилито"   Laughing

# 144
  • BG
A , това тяхно участие в Running man го помня, ако е същия епизод, там Дракона си направи една много култова прическа тип "кален гребен", хаха, този ли е епизода? Бяха много забавни и се посмях доста с тях.

# 145
Бенгите са си шоумени. Където и да се появят крадат вниманието  Heart Eyes
   Laughing

нощен гост , Да!Точно в този на оризовото поле.  Гледах ги в още три епизода и си е удоволствие.

Не съм вярвала ,че мога да се забавлявам толкова с тези шоута.  

# 146
  • DE
Бягащия човек и Фемилито са ми топ предавания в световен мащаб  Heart Eyes
Дже Сок е страхотен водещ. Търкаляли сме се от смях у дома  Mr. Green

# 147
  • BG
Dream team също е интересен.

# 148
Гледам някаква корейска драма и докато осъзная,че съм я гледала Blush
Big Man в първият момент си казах newsm78  "как съм пропуснала Даниел и Джи Хуан?" и после ме усени,че му викахме Тъпото Blush
Ама ще си го изгледам.
 Hug

# 149
О, Tuon, как е малкият мъж? Лови ли рибите Simple Smile?
Ако ти се гледа Джи Хуан погледни Monster. Подобна роля като в Big Man, но поне за момента сериала е по-добър.

The Master of Revenge/Master: God of Noodles
Сред всички психопати, които гледах напоследък, този тук е една идея над тях. Убива като че ли казва "Добър ден". Без грам съжаление, разкаяние или състрадание. Баро се представи отлично като младата версия, а Cho Jae Hyun само с поглед те кара да настръхнеш като порасналия вече злодей.
Предисторията е разказана набързо в първия епизод. След това вече се появяват настоящите герои.
Четирима приятели отраснали в сиропиталище. Едно момиче и три момчета. Всеки със своята трагична история довела го до детския дом. Помагат си, подкрепят се, справят се с всичко заедно с мисълта един ден да успеят да си отмъстят. Но, както често става в живота, колкото и зле да са нещата винаги могат да станат и по-зле.

Общи условия

Активация на акаунт