Магията на изтока - тема 46

• 44 997
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
няма общо с киното, но плакнете Laughing
http://www.asianboxing.info/uploads/7/1/4/4/7144872/740879648.png
http://cdn3-www.ringtv.craveonline.com/assets/uploads/gallery/na … aoki-fukuda04.jpg

Форума блокира --- явно и на́ ви дълъг линк Grinning
О Боже наистина блокира goo(dot)gl

Последна редакция: нд, 08 май 2016, 12:34 от Damarcus

# 121
А, блокира форумът,хииии Joy ми като ги постваш такива  Damarcus, Peace

# 122
  • BG
За добро утро от мен - Nod Nod от  очаквания соло дебют  на У Хьон Grinning

и цялото мини Write, за този който иска да го чуе:https://www.youtube.com/watch?v=ZG8pgilymC0

страхотни балади, аз съм особено  очарована от Gravity, но и останалите са много добри и приятни за слушане, един голям плюс за У Хьон от мен.

А иначе аз съм на тайванска вълна, гледам My amazing boyfriend и When I see you again, първият е някакво подобие на Звездолин, дори актьора, който играе главната роля, Ким Те Хуан е едно малко копие на Ким Су Хьон с прическата, с която е в сериала. А втората романтична комедия не е нищо невиждано, но е забавна и става за разпускане. И там главния ( Jasper Liu)е голям сладур, неизвестен за мен, уж приличал много на Рейн, но аз не намирам чак толкова голяма прилика.

# 123
  • MJF
нощен гост,  изгледах Ms. Temper & Nam Jung-Gi до края. Героя на Чани финално добре се ориентира като "човек за всичко". Laughing. Гледаемо заглавие. Има и изненада в последния епизод.

Memory изгледан. Хареса ми като цяло. Съвсем прилично заглавие. Чудесна игра, добро снимане. Сценария сносен, постфактум мога да кажа че по -рамномерно можеше да е разпределен но ясно, че снимат " в движение"- размотаваха се на моменти пък пришпориха финални моменти.

# 124
  • DE
Целият концерт на ONE OK ROCK 2015 "35xxxv"  Сайтама супер арена
https://vk.com/video-35600031_456239205?list=a99fd6a4e4d8e54143
Така е вълшебник  Heart Eyes

# 125
Ms. Temper...
Скрит текст:
Какво излезе накрая... Crazy. Колкото и "темпераментна" да е била госпожата и тримата й бивши си останали влюбени в нея Joy. Тя обаче "желязна" smile3513, научила си горчивите уроци добре. Дано четвъртият я научи на хубавите неща от брака hahaha.
Иначе малко идеалистична ми дойде цялата тази ситуация с компанията, но пък беше разтоварка да гледаш нещо, в което липсват "обичайните заподозрени".

Memory.
Скрит текст:
Отличен Lee Sung Min. Просто се справи чудесно с ролята. Определено изнесе сериала с малка помощ от двамата си сътрудници. В края много силна сцена беше срещата му с виновника за смъртта на детето му. Въпреки гнева и болката, се държа с него повече като баща, от колкото собствения баща на момчето.

Mrs. Cop 2 също приключи. Става за едно гледане, но като че ли първият сезон ми беше по-интересен.

Приятни песни от У Хьон.

My amazing boyfriend и аз го гледам. За сега става за разтоварка. Главната е забавна - хем нахакана, хем някак си мила.

Другото тайванско заглавие - Refresh Man ми е скука. Нищо съществено не се случва. Непрекъснато се въртят едни заучени сцени и ситуации, които сме гледали в безброй романтични драми. Аарон Ян, колкото и да ми е симпатичен, се изтърка в тези еднакви роли. Сигурно и на сън може да ги изиграе вече.

# 126
  • BG
Refresh man и аз го зарязах, шоши, довечера ще завърша и аз проекта на Чани Peace

# 127
  • MJF
 Blush аз преди накратко минах двете изгледани заглавие та пак за тях:
Ms. Temper & Nam Jung-Gi
Скрит текст:
Мда , големи уроци главната героиня Simple Smile. Добре  че този дето гледахме няколко епизода поред се отказа все пак  Mr. Green.
Шефа на фирмата ме  Mr. Green. Признавам че го редактирах в по-голяма част от времето, еми всички гнусливи сцени с преяждания-запои и пак запои все на него, но на моменти ме  Joy. Браво на актоьра защото ме възпираше все пак от цалостно редактиране  Laughing.
Обаче нощен гост, нещо героя на Чани не ми хареса как се ориентира по дамските посоки.  Thinking въпросната дама на колегата ѝ я готвех.  Mr. Green
И да свежо се получи това заглавие без редица "обичайните заподозрени" клишета/неща. Тук родителя даже бе свеж и ме  Laughing. Че даже и другия- на ГГ.

Memory
Мда, поредна награда за Lee Sung-Min. Тъй като гледах преди това Misaeng та и за двете  роли трябва да го наградят. Да не се мотаят а да му приготвят наградата отсега  Naughty.
Дамските образи ми куцаха тук като сценарий, което не е новина  Mr. Green. Чак се чудех "таз пък секретарка като как я е написал тоз същия сценарист, на фона на "стерилните" останали. Все пак се  Simple Smile автоматично колкото пъти се появи Park Jun-Keum. Този път поне, макар и само финално, и тя човек игра.  Mr. Green. Една прегрътка м/у съпрузи все пак дадоха  Tired иначе сакън да не им се докоснат дрехите едва ли не.
2в1, последния епизод почна силно. После обаче очаквах още малко трилър но се усети една припряност и умора, хем пришпориха крими моментите хем разляха човешката част. Малко му куцаше ритъма на тоз финален епизод. Но както казвам "това да му е проблема". Направо си му пиша 5,5  на заглавието по кор.сериалните ми критерии.
Нещо девалвацията ме хвана напоследък с оценките на кор. фронт  Thinking.

Последна редакция: пн, 09 май 2016, 15:25 от Шошулчо

# 128
  • София
Връхлитам тук само, за да изгрувицам от радост, че открих Love me if you dare и се изгледа за тези почивни дни (не че от много хубаво, че бяхме болнави вкъщи и не пътувахме никъде)! Много красив, много интересен, мащабен! Чак да им се неначудиш на китайците. За кастинга да не говоря  Heart Eyes

# 129
Всички тези сериали ги започнах , после ги спрях и сега ще изгледам последните серии Laughing

Единствения сериал ,който все още гледам е Happy Home, но  от 25 .04. няма превод  дори на английски.

2в1 беше споменала за механичен превод. Как става и трябва ли да тегля някоя приставка?
Предполагам ,че по ще се разбира отколкото на корейски Mr. Green

# 130
pavlinaio, субтитрите са от сайта на darksmurf, но трябва да се регистрираш, за да можеш да теглиш. Можеш да гледаш и онлайн при тях, но може би и за това трябва да си регистриран потребител.
Неприятното е, че ако субтитрите не са минали редакция, на моменти са леко объркващи. Определено са далеч от свестен превод, но пък и не са на нивото на гугъл преводач. Ако си навлязла в историята на сериала и английският ти е на едно средно ниво, няма проблем да схванеш за какво става на въпрос.

# 131
  • MJF
 Laughing отварям dramabeans  и от воле виждам снимката - http://www.dramabeans.com/2016/05/kim-sung-oh-joins-kang-ye-won- … hee-has-returned/   и първо чета "chameleon-like Kim Sung-oh" а после "who’s now a lonelyheart who sells cabbage" и се сетих за ..............реколтата ни от зеле дето ни отгледаха в Корея преди 1-3 сезона. нощен гост, трябва да се сетиш  Mr. Green . Ясно че съм зрител  Mr. Green

# 132
  • BG
Сещам се, шоши, и за зелето от Modern farmer, и за лошкото от онази приказка, дето с интерес я гледахме. Но тази драма чета, че ще е само 4 еп., твърде малко ми се струват. А съм тъкмо на 15  еп.  на Чани , търсят сега тайната книга и аз се хиля с тях, голяма работа е този сериал, много ще ми липсва.
2в1, главния от Amazing не ти ли прилича на Ким Су Хьон?

Днес се ядосвах пак с абсурдите в спирита, ако продължат в същия дух, съвсем няма да останат потребители да пишат.

# 133
2в1, благодаря!
Регистрирах се и гледах две серии. Установих ,че разбирам корейски Mr. Green Joy

# 134
Гостче, на пръв поглед наистина си приличат и вероятно тази прилика е съвсем умишлено търсена. Но като се загледаш по-внимателно приликата не е чак толкова явна.

Kim Sung Оh дано да е понапълнял за новата си роля, че заради последния си филм Missing You беше заприличал буквално на скелет.

Общи условия

Активация на акаунт