Магията на изтока - тема 46

• 44 977
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • MJF
Като сме на новини  Laughing да не се цепя : Kim Myung-min продължава да снима кино а Kim Sun-ah може да "цъфне" скоро на малкия екран.

The State of Union / Kazoku no Katachi 3 изгледан. Ще се "разбера" с тоз сериал. Вече се  Simple Smile с тез родители. Във всеки епизод провокират доста двамата главни герои и мен  Whistling  Mr. Green
Boku no Yabai Tsuma още не съм го "нападнала".  Thinking имам 3+1 текущи японски.
Видях торта, ама дори и аз не ща такава   Stop- суха, бяла, тежка  Mr. Green

freedoms , ще "нападнеш"  Sekai Ichi Muzukashii Koi ! Ех този Рейджи  Joynewsm66 преводача.  

Последна редакция: ср, 15 юни 2016, 12:04 от Шошулчо

# 601
  • София
2в1, то хубаво за Бини, но поне да беше сериал, ама и така става.Дано да е интересен този проект newsm78.

Ох Огури, ох Шун!!! Страхотен мъж! Two Hearts

Шош, засядам сега над  Sekai Ichi Muzukashii Koi, надявам се да си заслужава Laughing

# 602
Това лято явно ще се наслаждаваме на И Джун Ки не само в предстоящата драма Scarlet Heart: Ryeo, но и в китайския филм Never said Goodbye (Under the Sicily Sun). Сърцераздирателна история за корейски студент, на който му остават 6 месеца живот, но се влюбва в една китайка, докато е в Шанхай. Част от снимките са протекли в Италия.

И трейлърът на още едно предстоящо китайско филмово заглавие с участието на Мими -  Bounty Hunters.

# 603
  • MJF
Becky's Back

Явно с правилна настройка го изгледах и ми хареса. Умеят го този жанр и често им се получава добре. В него дори и " wc- ексцесиите им " се връзват на целия фон пародия. Има си атмосфера и на кино и на тв поредицата Drama Special. Като се даде възможност да играят актьори, те са във вихъра си! Музиката в стил диско, съответния гардероб ме  Simple Smile. А  Joy в последния епизод на сценката с музика от "Карибски пирати". Почна и завърши със секунди кадри на Lee Yong-Nyeo , което бе съвсем в унисон с останалото. Много добра работа на сценографа и изобщо на всички.
От този режисьор не е да не помня и Jin-Jin
Доволна съм.

freedoms
, дано ти допадне хумора в Рейджи и сие.  Mr. Green. Направо ти завидях че тепърва го почваш. Аз чакам поредния преведен след като на екс минах с  Joy Joy наличните. Сетих се сега за триото + шефа на другия хотел и автоматично се  Simple Smile

# 604
  • София
Шоши, на един дъх изгледах първите 4 серии и не спрях да се смея и забавлявам с Рейджи и компания Joy.Главната е сладка, само че не ми харесва как я обличат  ooooh! - с едни широки и не много дълги панталони, като понякога дори си има и къси чорапки #Crazy.Останалите мацки са си добре облечени.Не знам, с това искат да покажат невинността и ли, не ми е ясно. Но вече съм свикнала с това. Иначе всичко  е леко и забавно, няма драми, а само усмивки. Обичам такива офисни японски сериали, интересни са ми отношенията по между им.Музиката също ми харесва.  Сега малка почивка и продължавам  с останалите серии.
Следващото ми японско, с което мисля да продължа след Рейджи е сериала Family's Form. И разбира се да чакам с нетърпение новите серии. Laughing

# 605
pavlinaio, благодаря за препоръките  Flowers Rose   Ще пресея подходящите и достъпни, че някой ги няма за изтегляне и могат да се гледат само онлайн, а мамето не е много на "ти" със съвременните технологии  Neutral Face
freedoms, Secret Garden на мен ми допадна. Хьон Бин може и нея да омае  Mr. Green

Като ви чета колко различни сериали едновременно следите и свят ми се завива  Shocked Аз ги карам един след друг. Успоредно някак си не ми се получава. Преди гледах по няколко от американските, но честно казано се уморих и отегчих. А и засега азиатските са ми някак новички и не съм им се наситила Simple Smile
В момента съм на Last Cinderella. От предстоящите смятам да прегледам Beautiful Mind с Чанг Хьок. Последното, което гледах с него беше Thorn / Innocent Thing. Доста особен ми се стори.

# 606
  • MJF
 Simple Smile
Kniaginiata , да поясня за гледането на 1+ ..... едновременно. То е по -правилно за се каже текущо. Това са излъчвани в момента сериали или в процес на превод в момента. Та при корейците са по 2 / 1 епизод на седмица, при японците е още на по-големи периоди. Та така хем не губим време, хем сме текущи, хем си тренираме търпението  Mr. Green  и може да се засечем с едни и същи заглавия.

freedoms, напълно те разбирам. Включително за гардероба на ГГ.  Mr. Green
2в1, ако видиш нов преведен епизод ми кажи, че гледай какви номера ми спретват сайтовете дето гледам  Crossing Arms

# 607
Simple Smile
Kniaginiata , да поясня за гледането на 1+ ..... едновременно. То е по -правилно за се каже текущо. Това са излъчвани в момента сериали или в процес на превод в момента. Та при корейците са по 2 / 1 епизод на седмица, при японците е още на по-големи периоди. Та така хем не губим време, хем сме текущи, хем си тренираме търпението  Mr. Green  и може да се засечем с едни и същи заглавия.

Е, да Simple Smile Така вече е друго. Мисля, че аз така гледах Oh My Venus и Twenty Аgain (той вече беше излъчен, но май чаках за превода).

# 608
Шош, за Рейджи са преведени 9 от 9. За Love song и Our house чакаме превода на последните епизоди тези дни.

Княгиньо, текущите са все едно си гледаш телевизия. Разликата е, че нашите телевизии дават всяка вечер епизод на един и същ сериал, а  корейците дават различни сериали с по два епизода на седмица комплектовани по дни понеделник-вторник, сряда-четвъртък и уикенда. И като им хванеш ритъма е все едно си гледаш телевизия. Японците са с по един епизод на седмица, така че и там не е проблем да ги следиш.

Проблема с тегленето можеш да решиш, ако теглиш от руснаците (rutracker). Там винаги има сийд, а българските субтитри обикновено пасват на тяхното видео. За там обаче ти трябва регистрация, ако все още нямаш.

# 609
  • MJF
 Crazy smile3544 отивам да търся 9, който явно се е "загубил" както 8.  Crossing Arms ще трябва явно другаде да следя а не там където сега обичайно а ме .... мързи  Embarassed  Crossing Arms

2в1Hug Hug. Бягам крос  към  Laughing.

# 610
Разбрах. Предполагам, че за да се гледат, все се изчаква току-що излезлите серии да се качат в някой торент тракер (а вероятно и за някакъв вид субтитри също /руски, английски или други/, защото азиатските езици не са особено широко разпространени сред нас).

2в1, благодаря за полезния съвет  Hug  Нямам регистрация там, защото не мислех, че бг субтитрите съвпадат с каченото там. Ще се регистрирам.

# 611
Здравейте,

Много се радвам ,че изгледах Ловци на роби / CHUNO , страхотни  актьори, музика, гледки

https://www.youtube.com/watch?v=64x-NthPhVg

# 612
Kniaginiata, епизодите са налични за сваляне до час-два след излъчването им, а английските субтитри поне за корейските драми се появяват няколко часа след това.

eva6516, Чуно е омаял доста хора. Един от малкото корейски сериали, които впечатляват дори и мъжката аудитория. А, според мен, Чанг Хьок прави най-добрата си историческа роля.

Тайванският Refresh Man отива на приключване. Аарон  Ян е казал, че след това ще си вземе почивка от драмите и филмите и ще се отдаде на учене. Сериалът е типична бозичка, но едно не може да му се отрече на Аарон Wink .... прави сигурно едни от най-дългите целувки в азиатските сериали Mr. Green.

Последна редакция: ср, 15 юни 2016, 23:46 от 2в1

# 613
  • София

eva6516, Де Гил ми е един от най-любимите герои, а музиката в сериала е страхотна. Наистина, който не го е гледал, а обича исторически сериали, да поправи грешката си. Тук Чанг Хьок е уникален Embarassed

Oще една прекрасна песен от сериала Hug

# 614
Добро утро!
Хм, явно съм пропуснала да гледам Чанг Хьок като Де Гил Rolling Eyes Като изгледам Такуя ще му обърна внимание Flutter

Общи условия

Активация на акаунт