Магията на изтока - тема 46

• 44 958
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • MJF
Снощи изгледах Рейджи 9 и сега се  Laughing като се сетих за някои сцени.
Скрит текст:
Спрях картината да се посмея на спокойствие на сцената шефа на другия хотел- Рей-сан в гората. По -точно бурната реакция на шефа като усети, че могат да го лишат от толкоз интересно/ забавно нещо като любовните трепети на Рей- сан. Ама напълно се съгласих с него!  hahaha. В първата част направо съчуствах на шофьора и секретарката как се измъчиха- то колела, то птици , то мрънкане от страна на Рей-сан  Whistling Mr. Green
Мен сценариста до тук не ме убеди да съм фен на ГГ. По - скоро виждам онагледено - любовта е много сляпа. Язък такъв уж ексцентрик да се "закопае" с такава праволинейност.  Peace

# 616
Шоши-сан Grinning, напълно съм съгласна с теб за ГГ и Рейджи. Винаги малко ме е стряскала тази праволинейност и рационалност при японките, когато става дума за чувства, любов, взаимоотношения.

Our House и Love Song - приятни заглавия без да са шедьовъри, но пък стават за разпускане и забавление.

Доволна и от Becky's Back. Въпреки, че приличаше на пародия, зад комедийното и забавното се прокрадваха и доста сериозни моменти. Ким Сънг О беше такъв сладур. Харесва ми да го гледам в такива по-забавни роли. А малката Jin Ji Hee определено е пораснала и е станала една млада дама. Показа, че вече може да излезе от ролите, в които играе само детските години на някой герой.

# 617
  • MJF
2в1, нали. Секретарката в това отношение ми харесва много повече.

Аха, значи и ти приключи Becky's Back. Тез така наречени пародии им се отдават на корейците- където преплитат любимите си мело-драма - теми  в пародия ако мога така да го кажа. Сега като се сетих за музиката и цветовете-дрехите ми стана  Laughing. Ким Сънг О след всички камео дето ми причини най-накрая в нещо повече, добре че 4 серии та сборно му се получи екранно време  Whistling. Кеф. Останалите кино-муцуни също. Jin Ji-Hee много добре, сега като я спомена,   не се сещам от къде съм я запомнила, но не е ново лице за мен. Цял тийн си е.

Шоши-сан ви поздравява с нещо със  звуци на шамисен, към които има слабост. 2в1Hug Hug че ми припомни туй име. Харесвам си го.
“Storm” - https://www.youtube.com/watch?v=OphjxaNBvPc

# 618
  • DE
Две съкровища от Париж. Едното с ужасна прическа и английски другото все така прекрасно  Heart Eyes
FTISLAND - "Shape of my heart"

Нещо не е наред на Хонгстар гласа  Thinking добре, че бе Джеджин накрая да живне малко песента...

# 619
Аз да си кажа пак за Чуно
Да,  Чанг Хьок е страхотен , но на мен много ми хареса  и  Сонг Теа/ О Джи Хо- мъж и половина,
Лошичкият  също си го биваше, страхотна игра направи и  болната дъщеря,и всички останали
Много ми се иска преводачите да дават по-подробна информация за музиката, защото в корейските сериали тя е страхотна, дори да ползват   чужда музика, тя е така  подбрана , че  да ти влезе под кожата
Как ми хареса да чуя Алън Парсънс в Карнавал на безчестието...

# 620
Boku no Yabai Tsuma (My Dangerous Wife)
Бих го определила като леко нетипичен сериал. Игрички, надлъгвания и неочаквани обрати до последната минута. Действието се развива бързо и не те оставя да скучаеш.

# 621
Гледали ли сте ''красиви като ангели'' и ''1000 паунда красота'' ?

# 622
Catalinaa, Ангелите сме ги гледали повечето от нас. А другото заглавие да не би да е филма 200 Pounds Beauty, защото за друго подобно не се сещам.

# 623
Catalinaa, Ангелите сме ги гледали повечето от нас. А другото заглавие да не би да е филма 200 Pounds Beauty, защото за друго подобно не се сещам.

Точно ,обърках името преди години го гледах ,честно казано не знам дали има друг сериал като ангелите ,те ми бяха любими и само тях съм гледала

# 624
  • DE
Сериали като "Ангелите" с лопати да ги ринеш  Mr. Green
Момиче облечено като момче - "Hanazakari no Kimitachi e", "Ouran High School Host Club" - японски.
"Hanazakarino Kimitachihe" - тайвански, "To the Beautiful You" - корейски.
"Sungkyunkwan Scandal" - корейски.
За тези се сещам на първо четене, вероятно има още. Младежки, луди, забавни.....

# 625
Малко по-дълго превю на предстоящия Doctors

# 626
Хм, не можах да я позная Park Shin-Hye,много ми се струва промена.ена в лице,пък и тези ритници-съвсем ново амплоа.Поне на пръв поглед.

# 627
Така е Сосче, доста е отслабнала и като че ли излиза от зоната на традиционните за нея роли. Поне така изглежда от трейлъра. Ще видим дали това ще се потвърди.

Петъчно  Twisted Evil

Скрит текст:

да ви замирише на море...

Кафето ще го пропусна, че много водняво ми се вижда Mr. Green...

Но пък господинът изобщо не е за пропускане Wink. В края на годината ще имаме шанса да му се насладим в Goblin

А до тогава, аз лично Blush, мисля да се порадвам и на това хлапе Mr. Green, което ще участва в Докторите.

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 12:31 от 2в1

# 628
  • DE
Петъчно разгорещен Джунсо  Mr. Green

Много неудачен избор за панталон  Grinning

# 629
О, хубаво ,че Дането се сети ,че е петък,че с тези делнициии Mr. Green
Панталонът ще го преглътна.
Продължавам си маратона с Такуя Two Hearts Той нещо ново тазгодишно или ланско за гледане не  е ли сътворил? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт