Магията на изтока - тема 46

• 44 956
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Сосче, миналогодишното е I'm Home. Коментирахме го тогава в темата текущо, че го гледахме май няколко човека.

pavlinaio, позна за бившия съпруг в Happy Home...
Скрит текст:
Има мозъчен тумор и му остават 6 месеца.

# 631
Благодаря,ще го пробвам.!
I'm Home-започнах го даже остава да прочета и какво сте си думали за него.Интригуващо нчало Grinning

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 14:13 от Sause baus!

# 632
  • MJF
Петък а. Огледах  searchMr. Green
The State of Union 6 изгледани и съм доволна. Препоръчвам. Лек за гледане. Без големи драми. Хумора в по-голяма част приятен. Продължавам. Главния герой ме  Mr. Green. Завалията голямо съчуствие от мен има. Ама как не го оставят да си живее живота. Mr. Green

# 633
Entertainer приключи.

Добра идея, лоша реализация. Сценарист и режисьор не си свършиха работата. Джи Сънг колкото и да се стараеше нямаше как да компенсира посредственността при представянето на историята. Няма как през повечето време да караш актьорите си да циврят с някакви първосигнални сърцераздирателни истории, с които се опитваш да трогнеш зрителя. Можеше и да се получи, ако не прекаляваха с излишния трагизъм, което водеше по скоро до досада, от колкото до съпричастност. Неподходящата изпълнителка на главната женска роля също беше част от разочарованието. Нищо лошо против девойчето, но не беше за тази роля. Разбирам, че агенциите им гледат да се възползват от моментната им слава и да ги пробутат навсякъде, където успеят, но това не винаги им прави добра услуга.

Другата седмица на негово място започва Wanted.

Lucky Romance обаче се оказва доста приятен сериал за момента. Слава богу главната я озаптиха в сравнение с първия епизод. Добра комбина се оказаха с главния. Тя вярвяща във всякакви шамански истории, той рационален и прагматичен до крайност.

# 634

pavlinaio, позна за бившия съпруг в Happy Home...
Скрит текст:
Има мозъчен тумор и му остават 6 месеца.

...и на всичкото отгоре любовникът е мозъчен хирург. Mr. Green

Скрит текст:
Много започна да ме дразви ГГ. Не мога да разбера ,защо се прави на умряла лисица ,като види бившия. Напъва се да кара кола ,но изпада в паника ... Ами ,като си гъска не се качвай ,опасна си за останалите хора... Оставам с впечатление ,че артистката не е за тази роля. Амплоато й е да бъде унижавана и да бяга.   Готвачката я харесвам . Бори се за децата си ,въпреки че не разбирам този закон ,който й ги отнема... Shocked Бившия й е пълен клоун или може би трябва да напиша ,че е умствено изостанал.  На 30+ години е ,а живота му е застинал около 12- 15. Другите не ги гледам ,защото са пълнежа ,с който сериала да стигне 50серии.

Бягащите ги оставих ,че ми поомръзнаха. Малко да мине време и ще стигна серия 300. Simple Smile

Чакам да започнат Докторите, защото ще ги превеждат регулярно рускините и няма да се мъча с английски и корейски Mr. Green

Lucky Romance и  Beast’s Beauty ги следя ,защото са леки и не те натоварват.

Който харесва китайски- младежки  сериали ,може да погледне Whirlwind Girl http://doramatv.ru/whirlwind_girl . Спорт и романтика.

# 635
Може и да е добър http://theasiancinemablog.com/cinema-of-south-korea/memories-of- … der-movie-review/

както и https://vimeo.com/149148800

Сигурно е крейзи stuff http://www.imdb.com/title/tt0079182/

More crazy stuff http://www.imdb.com/title/tt0073841/

Последна редакция: нд, 19 юни 2016, 19:36 от Damarcus

# 636
  • MJF
The State of Union / Kazoku no Katachi изгледан. То до края стана малко като "оркестър за сватби и погребения" ама то така в живота са редуват нещата. Хареса ми. Доволна съм. Близо до human drama но малко по -обрано от класическа.  Thinking нещо такова го определям, да речем. Никакви забележки. Остана ми приятно чувство след гледането а и с правилни послания бе заглавието. Чисто 6 му пиша.

# 637
Damarcus, Memories of Murder е направен по действителен случай, който остава неразрешен и до днес. Има и две драми направени по същата история - Gap Dong и Signal като вторият тази година спечели наградите за най-добра драма, най-добра актриса и най-добър сценарий. Филмът също има куп награди.

В петък започна Squad 38. Вече е преведен и на руски.

Днес започват Doctors и Beautiful Mind.

# 638
  • DE
Чудя се от два дена "This is the moment" оригиналът на която е на английски и корейците използват в мюзъкъла "Джекил и Хайд" дали е от такъв английски/американски  newsm78

# 639
  • MJF
 Coffee внимавайте с жегите.
Our House
Изгледан. Първите 8 от 10 епизоди гледах почти без проблем. Но последните 2 костваха усилия. Но факт е че го изгледах. И все пак избрания стил на много места "преливаше" в граничната ми зона на търпимост/интерес. Постфактум мога да кажа че е прекалено "аниме" това заглавие като стил на разказ. Притегателната сила бе избрания неяпонски персонаж, гледах до края за да видя какво са измъдрили за него.

# 640
  • София
Това име  звучи ли ви като немско?Стефани Михова- немски модел?

http://www.showasia.ru/archives/458402?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

# 641
  • DE
В издирване на различни версии от различни изпълнители на една и съща песен попадам на интересни неща.
Lee Jong Hyun(CNBLUE) - "I love you" обаче песента е на корейски, но пее в Япония. Песента мисля, че е японска, но защо човек говорещ японски и пеещ японска песен ще я пее на корейски в Япония, дали не е корейска песен и аз да не знам newsm78
Боже какви за какви глупости разсъждавам  ooooh!

# 642
Приличен първи епизод на Докторите. Общо взето запознанство с главните действащи лица и миналото им. Надявам се да се получи нещо интересно.

Добри първи епизоди и на Squad 38. Ма Донг Сок е данъчен инспектор и всеки ден става свидетел на това как законът е слаб пред богатите и жесток към бедните данъкоплатци. Отчаянието от системата и непредвидената среща с един измамник го карат да преосмисли действията си. А симпатичният измамник е Гуки.

Стабилен старт и за Beautiful Mind. Малко завъртяно, загадъчно, отиващо към трилър. Как ще продължи още не мога да определя.

# 643
Ох,ох,ох покрай Кимура Такуя ако знаете докъде стигнах Grinning Изтупах от архива ей това:
Asunaro Hakusho,освен ,че по модата на дрешките ме върна в миналото столетие ooooh! историйката си я бива-всички са влюбени в някого ,но пълно взаимност няма, е не са си озболи очичките,въобще цари пълна толерантност на любовния фронт.

# 644
  • MJF
Sause baus! , гледай , гледай  Laughing. Романтичните им драми и мелодрами от 90- те са класически за разлика от тези в следващите декади. Сега романтиката е мираж. А пък Рейджи-сан що труд хвърля за една келява прегръдка и 9 епизода  Mr. Green Laughing.

2в1
, почнах Boku no Yabai Tsuma
 Thinking, не знам защо ме избива на  Mr. Green. Пълна психиатрия. Парата та парата.  Mr. Green

ooooh! абе Oh  още ли продължава?! Това заглавие ще остане при мен само с приятния ost. Останалото ........

Последна редакция: вт, 21 юни 2016, 20:16 от Шошулчо

Общи условия

Активация на акаунт