Магията на изтока - тема 46

• 44 958
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Шош, Oh ще приключи другата седмица.

Boku no Yabai Tsuma си е такъв до края. Основна цел - парите, а откачалките с лопата да ги ринеш.

Преводът на Рейджи завършен. Търси го по твоите източници.

# 646
  • MJF
 Hug ок , търся.

Не знам защо Oh силно ми заприлича на Big  Whistling Но саундтрака добре и инди песента в него. Сетих се за инди-хорцето в It's ok,.......   Laughing

# 647
Beautiful Gong Shim

Още от началото ми беше някак на кантар, но с напредването на епизодите ми става все по-скучно. Може би, защото още от началото знаеш истината за "голямата конспирация" по отвличането, кой го е направил, кой е изгубеният внук и т.н. На всичкото отгоре любовният триъгълник е скучен и предвидим, та дори и подлата сестричка е някак вяла и безинтересна. Имаше някаква свежест в главната в началото, но сега дори и това изчезна. Ще го добутам до края, но не се надявам на някаква значима промяна.

Днес започва Wanted.

# 648
# 649
  • MJF
Damarcus , мерси, ще потърся това заглавие.

Boku no Yabai Tsuma бързо се гледа.  Mr. Green то едни пари само се дебнат и прехвърлят. Останалото не е и низки страсти ами си е психиатрия, отдавна минало пределите на психологията. Ще го догледам заради актьорите. Гледайки Issei Takahashi си спомних че съм го гледала в някой добър филм, сериал май свързано с Хирошима,  Thinking но в жега ме мързи да ровя  Blush.

Поздрав с 2 изпълнения, които "отидоха" във фонотеката ми :
The Black Skirts - Wait More https://www.youtube.com/watch?v=uG2se-8-BzE
Jung Seung Hwan - If It Is You https://www.youtube.com/watch?v=-apCngnP_DE

Sekai Ichi Muzukashii Koi 10 още се мотае за мен, но мързеливо ще изчакам.

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 13:40 от Шошулчо

# 650
Покрай всичките ненужни локуми и изсмукани от пръстите драми във втората половина на Oh саундтракът му остава почти незабелязан при мен. Добре Шош, че поне ти му обръщаш внимание, а покрай теб и аз Hug. С удължаването на епизодите съвсем се замотаха в излишни пълнежи и действието направо спря. Нищо съществено не се случва Tired.

# 651
Таблета не отваря и двата линка. Пише internal error. A team of highly trained monkeys is working on it......  Laughing

# 652
  • MJF
Да , има някакъв проблем с тубата периодично от сутринта.

Аз от It's ok, That's Love не съм харесвала толкоз саундтрак на кор. фронт.
Ben-Just Like A Dream https://www.youtube.com/watch?v=Gng_QRRobkU също е във фонотеката.

Oh- много лошо продуценство. Текст са нямали явно за 16 епизода и са били съответно напълно готови да го "бутат" като слънчогледи, според накъде грее слънцето  ooooh!. Големия автогол са виденията на единия главен герой. По нелепост конкурират тези в Big.  Mr. Green пълна пародия са. Бас че ще си останат финално нелепи.
 Изведнъж печелят още 2 епизода екранно време и до там. Тотално издихание на творческия екип. Да не ровя до кой епизод точно бяха в тоз момент, но бе до когато гледах с интерес и се  Laughing тук. Ясно се видя че нито текст, нито нещо заснето за следващите 2 серии имат и се ...... омотаха меко казано. И от тогава рязко по нанадолнището. Мъка ми стана чак за каста.  Основните 2 образа + историята отиде у ряката.
Критики големи и към агентите на актьорите в каста, че не са си отваряли очите като хората и са набутали подопечните си в такъв неорганизиран проект. Язък.

# 653
  • DE
Сина ми имаше проблем по обяд с тубата на смарт телевизора, но след рестарт се оправи  Thinking
Клиповете на Шоши отварям в хром с приложение вид прокси. В опера отварям само единият. Да не са започнали и за БГ да цензурират  newsm78

# 654
  • MJF
Аз в момента отварям всички през Mozilla под Ubuntu  Thinking. Но от сутринта на няколко пъти ми се изписа това което е споделил Damarcus  а и за да тръгне нещо няколко пъти рестартирах браузъра. Туб-проблем си е.

# 655
Маймунките са свършили работа (поне към момента).

# 656
Doctors и Beautiful Mind бяха доста бързо преведени от рускините.

Първия епизод на Докторите ми напомни на американски филм в частта с побоя в болницата. Можеха да бъдат само двама телохранители ,за да не е толкова смешно .
Красивия ум ми харесва повече, въпреки, че око ренген на доктора , ми е също в сферата на фантазията.

Beautiful Gong Shim го оставих и чакам  за последната серия.

Oh го зарязах след първата серия и се отказах и от последната Simple Smile

# 657
  • MJF
A Man and A Woman / 2 2016
Добър филм. А и подходящ за жеги  Wink. Стила/ атмосферата на филма ми напомни за предишната творба на Yoon-ki Lee - Come Rain Come Shine  2011
Филм без излишни думи. Забележки нямам. Жалко че по сайтовете не виждам инфо за саундтрака- хареса ми и той.
Май отдавна не съм гледала сносен кор- филм. Гледам че след дългата пауза режисьора е снимал и нещо друго.
Покрай каста забелязах един филм , който ми отлежава в списъка - Way Back Home
И двамата главни актьори гледам , че са се запътили към малкия екран,  Thinking дано пък имат късмет  Whistling. Без текст такива актьори са мъка.

Sekai Ichi Muzukashii Koi 10 го погледнах също, но нещо със сайта не се разбрах и още веднъж ще го изгледам както трябва. Тогава и похвалното слово.  Laughing. Факт е че и 10 до финала зяпах с  Laughing.

# 658
  • DE
Така с изпълнение на кавър на Зейн Малик(бивш член на 1D) - PILLOWTALK

Няма да казвам на кого изпълнението ми харесва повече  Grinning
И разбира се невероятното изпълнение на Hello - Adele  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 23 юни 2016, 13:52 от дането

# 659
Wanted

Ако са ви омръзнали захаросаните романтики и сополивите мелодрами този сериал може би ще ви предложи нещо по различно. Добре започна, с добър каст, от който може да се очаква добра игра. Липсват изслъскани идолчета, лигави кифли и досадни родителски тела. Макар, че още в началото има подсказки какво да очакваш, това не пречи на желанието да видиш какво ще се случи и как ще продължи историята. Има загадъчност, има напрежение, има действие, така че който е на подобна вълна може да го пробва и сам да реши дали да го гледа.

Общи условия

Активация на акаунт