Магията на изтока - тема 46

• 44 972
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • MJF
 Laughing Joy Sekai Ichi Muzukashii Koi 10
Скрит текст:
Пак по едно време трябваше да спра картината за да се посмея на спокойствие.  Laughing
Първо отчета на Рей-сан пред Майко за бастионо и джудото  Mr. Green. После цялата сценка с посещението на земята на ГГ,  Whistling изпоти се Рей - то плевене, то целувки, то букет  Mr. Green. Разговора със Майко за планините  Joy hahaha Joy. Цялото гостуване на Yozo - сан , кой е по-голяма скица -сина или бащата е труден въпрос. Шофьора как се оказа виновен с онова изобретение с леглото  hahaha....Бившия шеф на сдругия хотел как се уреди за сватбата  Mr. Green..... И кулминация накрая знаменитото триото както си трябва и цялата финална сценка с включването на ГГ по телефона  Joy hahaha Joy
Не е да не видях адаша Шо   Mr. Green. Той явно загубена кауза, раздава го телевизионер. Да не забравя да го изклюкаря на Tuon като се върне.. Вече цели 2 пъти ми се мярка в тази му роля.  Thinking

Sekai Ichi Muzukashii Koi
Само похвали ми останаха. Дори стилиста на ГГ ще пропусна да порицая  Mr. Green. 6+ за хумора на който бях свидетел. И благодарност на преводачите.

# 661
  • София
Wanted

Ако са ви омръзнали захаросаните романтики и сополивите мелодрами този сериал може би ще ви предложи нещо по различно. Добре започна, с добър каст, от който може да се очаква добра игра. Липсват изслъскани идолчета, лигави кифли и досадни родителски тела. Макар, че още в началото има подсказки какво да очакваш, това не пречи на желанието да видиш какво ще се случи и как ще продължи историята. Има загадъчност, има напрежение, има действие, така че който е на подобна вълна може да го пробва и сам да реши дали да го гледа.
Тъкмо сега почвах първата серия.На 38 Task Force първите две серии ми харесаха.Дано да е от тези,които харесвам, а не като Детектива вампир.

Последна редакция: пт, 24 юни 2016, 13:26 от Тайна

# 662
  • MJF
Boku no Yabai Tsuma догледан.
Не е от най "гледам" жанровете и само това ми е мърморенето  Mr. Green-  Thinking психотрилър? Нищо като забележки. Края май беше предвиден да е от типа "разкази с неочакван край" но при мен нещо не се получи. Някак си "прeумора" от всички герои настана у мен.
Скрит текст:
Героя на Kuranosuke Sasaki  го "загубихме" след началото и бе твърде очевидно че ще се появи финално. Всичко си остана с тез пари и застраховката  Mr. Green. За нея се избиха хора, перколясаха хора, нараниха се физически и психически хора, волно,  извършиха се бая морални и съдебни простъпки.
Не лошо заглавие. Факт е че го изгледах и то бързо.

# 663
Тайна, то Детектива вампир не беше нито толкова детективско, нито толкова вампирско. Така и не разбрах какъв вампир беше И Джун като освен, че стана малко по-силен и имаше някакви откъслечни видения на местопрестъпленията, нищо друго вампирско нямаше в него.

38 Task Force ми намирисва повече на разследвания на корупция и финансови далавери от колкото на криминални случаи, но ще видим как ще продължи. Може нататък да се намесят и други престъпления.

# 664
  • София
А аз пък все още не мога да стигна до края на Sekai Ichi Muzukashii Koi и Boku no Yabai Tsuma, тъй като на първия чакам руски превод на последните три серии, а на втория - последната. И двата ми харесват.

Детектива вампир така и не го догледах, беше ми безинтересен. Едва добутах  Другата О, една идея по-интересен ми е  Entertainer , къдетоглавната актриса така и не можах да я възприема, а Beautiful Gong Shim ми е също скучничък, но заради моя любимец Нам Гунг Мин ще го догледам до края. Иначе искрено се забавлявам с шефчето от Lucky Romance, това момче не съм го гледала другаде, но се справя страхотно с ролята си, а главната тук не ме дразни, по-малко пие и по-малко вика.

Сега мисля да се пробвам с Wanted и 38 Task Force - обичам такива жанрове, а и актьорите си заслужават гледането.

# 665
  • плевен
Здравейте,имам една молба към вас,опитвам се да намеря песните на два сериала но така и не успявам,сигурно не са качени,пробвах в азията и руския сайт но там ги няма,ако някой знае и други сайтове да ми каже.Сериалите са Jackpot и Entertainer.

# 666
rozelin, пиши в гугъл "името на сериала ost mp3" и ще ти излязат места с линкове за сваляне. Другият вариант е, ако знаеш конкретно името на песента+изпълнителя+mp3 или песента+името на сериала+mp3 и пак ще ти излязат.
Третия вариант е от да си конвертираш някой клип с песента от youtube.

freedoms, ти не гледа ли Reply 1988 Thinking. Главният в Lucky Romance играеше и там.

# 667
  • плевен
2в1 благодаря,и аз си мислех за този вариант,ще пробвам да ги изтегля една по една. Peace

# 668
  • София
2в1, гледах го и даже много ми хареса. И сега, като ми напомни, веднага се сетих Hug. Ами  забравих newsm78 Сега ще видя къде другаде  е играл, може нещо да ми хване окото, че напоследък това трудно ми се случва.

Изгледах първите две серии на Wanted, хареса ми, че е толкова динамичен, таткото - ужасен. Ще го гледам!
В 38 Task Force актьорите са супер, но защо ли първата серия ми се стори малко скучновата?! Може би съм очаквала нещо по-друго или не съм била в подходящо настроение.Освен това го гледах онлайн с едни дребни руски субтитри и не сварвах всичко да прочета и разбера и накрая се изнервих и го оставих.Сега ще търся други субтитри и мисля да  му дам шанс. Sad

# 669
  • София
 http://doramatv.ru/heaven_s_promise свърши на 102 епизод, а уж щяха да са 104.Ще ми липсва.
Скрит текст:
Много сладникав финал. Всички и правят лошо, дори детето и убиха, но тя накрая си даде бъбрека на злобарката, която и отне любимия и е дъщеря на злобарката, която и отне майка и, и за малко и нея да убие... Малко по-друг финал очаквах, всички злобари да си получат заслуженото.

# 670
  • MJF
freedoms , дано не се туткат много преводите на руски на Sekai Ichi Muzukashii Koi и Boku no Yabai Tsuma.

Otosan to Yobasete/ Let Me Call You Father-In-Law 5 изгледани серии. Защото толкоз готови за мен има към момента. И тез да не спират да "мърдат"  newsm66
 Blush първите 2-3 серии се чудех малко дали не го гледам заради чудесния каст предимно. Но не. Схванах стила и проблеми няма.  Психологията е на ниво и очаквам до края на 9 да е така.
Появата "по поръчка"на Toru Shinagawa ме избави от питанката къде съм гледала Issei Takahashi скоро- в чудесния Dakara Koya. Героя на Toru Shinagawa и кучето Торо са ми любимите герои  Mr. Green, опасни са. Втория вие като вълк когято е недоволен а първия не пропуска да си поръчва по нещо от кандидат зетя - опасен отбор са  hahaha. След тях е героя на Kenichi Endo. Kenichi Endo и Atsuro Watabe във вихъра си. Ацуро и Emi Wakui за пореден път заедно на екрана ми. Misako Renbutsu mродължава да нацелва заглавия стигащи до екрана ми, браво.

# 671
  • София
Шош, изгледах последната серия на Boku no Yabai Tsuma без субтитри, тъй като исках все пак да разбера какво се случва накрая.Почти всичко разбрах, но в края на серията Кохей подписа някакъв документ.Ако може да ме осветлиш по въпроса, че ме човърка какво е подписал. Ей, завистта и алчността в какво превръщат хората.Хареса ми сериала.

Сега започнах  Sayonara Watashi с Фуджики наохито. Сюжета ми е интересен и вече съм на четвърта серия.Сериала е от любимите ми "Human drama" - за живота на три приятелки, двете омъжени и домакини, а третата - свободна и успяла в професията си. И между тях се случват някои неща, които правят сериала интригуващ, поне за мен.

# 672
  • DE
"Sayonara Watashi" - класическа драма която зарязах в момента в който се появи болеста с която имам челен сблъсък. Не, благодаря. Нямам нужда допълнително да си натоварвам психиката. Когато има личен елемент погледа е маааалко по-различен.
Гледаше ми се Наохито Фуджики в различна роля, но и той явно не може да избяга от рамката в която е вкаран.
Обаче се заплеснах по "Lan Ling Wang" - с герой съществувал реално. Един от най-красивите мъже в древен Китай. Като са намесени един изключително харизматичен император в лицето на Daniel Chan който срещам за пръв път, но съм силно впечатлена  Heart Eyes и дежурната жена за която се водят войни в лицето на Ариел Лин, която отново прави страхотна роля.

# 673
Като шеги с проблем, който не ти е чужд. "Не, мерси".

# 674
  • MJF
freedoms , само накратко ще ти отговоря/подскажа за да не ти развалям изненадата напълно. То края е така замислен че да  Crazy Shocked зрителя и да ги върне с героите към кота нула.  Blush
Скрит текст:
Кохей към края е със съпругата и адвокат/застрахователен агент. Тогава Кохей е уведомен, че той е получател на 1,6 билиона йени според застраховка сключена в миналото за отвличане на ГГ. В случай че това стане, родителите ѝ са били бенефициенти но след смърта им , съпруга на ГГ е такъв, според точка 31 в договора. Това автоматично включи лампата в главата на Кохей  Mr. Green. И така на финала в ресторанта със съответното многозначително вино и всеки с емблематичната си любима храна. И с двете се тровеха уж напред в епизодите  Mr. Green. Та се върнаха  в началото - има едни големи пари, още повече- предишните бяха "някакви си " 200 милиона  и вече повече информация у всяка от страните. Още по-опасно  Rolling Eyes Mr. Green
Спирам. Не казах всичко  Naughty.  Simple Smile Hug. Тъпрение до готовата финална серия.

Във фонотеката ми папка "Корея" преля направо последните дни. Сценаристите са ..... но музиките по сериалите са на ниво към момента.
OST Dear My Friends
Kevin Oh - Baby Blue - https://www.youtube.com/watch?v=d3MoxJv6rMI&list=PLiXUJTLP70 … 5HzFj&index=1
LYN-Want To Be Free  -  https://www.youtube.com/watch?v=MJym9hB74C8&list=PLiXUJTLP70 … 5HzFj&index=2
Lucky Romance OST
진심을 너에게 - Sweetpea- https://www.youtube.com/watch?v=ozTJDdZBpNY&index=3&list … C9h5NbPrOAhwr9e0f
Soyou - Tell Me - https://www.youtube.com/watch?v=ZBTZePlmy2s&index=5&list … C9h5NbPrOAhwr9e0f

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 11:02 от Шошулчо

Общи условия

Активация на акаунт