Магията на изтока - тема 46

• 45 008
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • MJF
Tuon толкова липсва тук, че даже заглавията бърка/забравя  Wink Hug  Hug
Джи Хуан как не може да се пъхне в нещо по- гледаемо за мен, вече не помня от кога  ooooh!
Cho Jae Hyun значи продължава със "злодейските" роли. Thinking
Настройвам се за филмова фаза.  search

# 151
Шош, можеш да хвърлиш едно око и на двата сериала, ако не си го направила вече. Поне за момента не са зле. Погледна ли Another Miss Oh?

# 152
  • BG
Вие влизате ли в спирита, че при мен нещо ми стана и не мога да вляза.

# 153
  • София
И аз не мога да влезна от едно време днес.

# 154
  • MJF
 Blush нещо лежерно ми се гледа и така тези с отмъщения, законови бъркочи и сие нещо не са ми таргета към момента.
Ха , Another Miss Oh го виждам за първи път. Kim Ji-Suk ме  Laughing със снимката. Seo Hyun-Jin не ми се е мяркала след "кулинарните запои"  Mr. Green. Ще взема да го пробвам. Цветно на вид поне. Пък и Ерик като гледам от снимката трябва спешно да го  #Silly. Виждам tvN, невиждам заветен брой, виждам .

Не влизам и аз там сега.
нощен гост, ти се трудиш ама ще вземат да те и измодерират  Mr. Green Wink Hug ooooh! Hug

# 155
  • BG
Не влизам и аз там сега.
нощен гост, ти се трудиш ама ще вземат да те и измодерират  Mr. Green Wink Hug ooooh! Hug
Дали  Joy
Вчера си поговорих с един от админите, исках да разберат, че те, т.е. модераторите им са косвено виновни за всички хора, които напуснаха форума. А днес реших да пиша в темата на KNK и тамън натискам бутон media и хоп- forbidden Mr. Green
Ама ще те поздравя с едно прекрасно изпълнение на KNK теб, шоши, само да не го пропуснеш Wink

пък после като разрешат достъпа, ще го добавя и в спирита.

# 156
Тюон се появи bouquet Hug
Спиритът е в почивен ден днес Joy Joy Joy
Не съм му почитателка,ама да напиша Wink

# 157
  • MJF
Докато слушам баладата и виждайки Harpalike се сетих нещо. Harpalike , пробвала ли някой от филмите по писанията на Amélie Nothomb?
Брей, баладата кратка, взе че свърши. Мерси нощен гост  Hug. Еми изненадани явно тук няма по спиритната тема  Mr. Green

# 158
  • София
Шошулче, не съм гледала филми по нейни романи, но я харесвам като писател! Благодаря ти за подсетката  bouquet
Тя е живяла дълго време там, така че има гледната точка на Чужденеца, който все пак познава достатъчно добре хората и културата. А и е хитруша (в хубавия смисъл на думата).

# 159
  • MJF
Мда, скица е Амели.

Another Miss Oh-прегледан. Първите 2 серии на рекап. Ориентрирах се и вторите 2 на видео  Mr. Green. Кор-сериална трагикомедия от видяното ще е това заглавие. Двамата главни в ролите - Seo Hyun-Jin и Eric са интересни като образи и добре играни съответно. Комедийната част бива- за мен е предимно тези двамата + родителите и най- вече майката на ГГ  Joy  hahaha Joy . "Чиния-бутилка- wc" комедийната част не е по мой вкус, еле пък да е комедия, та там са голяма част от останалите замесени герои. Но поглеждам от тук от там чрез мишока и тези моменти заради Kim Ji-Suk и Ye Ji-Won. Сценария занапред подозирам че е ясен  Mr. Green, но може да се получи и нещо прилично като за кор-сер. фронта . Но рискове има бая  Mr. Green- има "вечната втора "  Tired и една камара герои за лични драми  Tired. Та .... да видим до къде ще стигнат с комедията.

# 160
  • София
Ама тези хора пак една и съща къща ползват в два филма - в единия е къщата на бащата на Суон от "Прощавай, мистър Блек", в другия е къщата на майката на психопата от "Госпожа полицайката 2".Поне да бяха изчакали да мине време, а не да я снимат в два текущи.

# 161
  • BG
Тези дни освен, че изгледах още два пъти Heroin( голямо пристрастяване се оказа тази уеб драма) гледам Danson Tang в Dandelion Love, който се появи чааак към края на 9 или в 10 еп. голямо размотаване и предистория беше, голямо превъртане от моя страна Laughing
Мисля да гледам също и Another Miss Oh , няма как да пропусна Ерик просто  Wink
Юн Ши Юн се е пъхнал в историческо, от което много ме е яд, пък и като видях коя му е партньорката, онази малка девойка от High school: love on, не знам какво ще се получи между тях, не ми се струва много подходяща, но ще му хвърля един поглед.
И другото, което е- тази дни много слушам B.A.P, уж си викам да чуя пак няколко пъти Ангела им, че не съм си я припомняла отдавна, но после се прехвърлих и на други техни парчета и не мога да се спра,  Joy Този Bang Yong Guk какъв глас вади само, направо и Луцифер може да му завиди, хаха. Пък и Дехьон ми е много симпатичен, засега само тез двамата ги запомних кои са Grinning

Да пусна и един муз. поздрав.

# 162
  • MJF
Юн Ши Юн  след като го мернахме в Ms. Temper & Nam Jung-Gi от "шапки" почва. Класика   Tired.
нощен гост, гледай кво става!  Продължаваме с дружното гледане значи. Тъй като имаш за гледане и слушане може да изчакаш излъчените да станат 6 епизода на Another Miss Oh , та тогава да го "нападнеш".
Те някои къщи на изуст ги знаем с все мъзета и тавани  Mr. Green.

# 163
  • BG
шоши, и ти ли ще го гледаш Ерик? Много се радвам, че с теб пак сме на един клон, тъкмо ще свърша този на Danson Tang докато се насъберат 5-6 еп. и го стартирвам Peace

И относно B.A.P ( да ви върна някоя година  назад), но исках да кажа, че толкова добро видео- единствено с It's war на MBLAQ мога да го сравня.

# 164
  • София
нощен гост, Heroin в нищото ли свършва след налагането на цензура? Чудя се дали да го започвам въобще.

Общи условия

Активация на акаунт