Магията на изтока - тема 46

• 45 011
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • BG
нощен гост, Heroin в нищото ли свършва след налагането на цензура? Чудя се дали да го започвам въобще.
Свършва там където приятелката на  Bai Luo  се появява, тя постоянно му звънеше по телефона да му реве, и  Gu Hai естествено веднага изревнува, тя веднъж като му звъня и  Gu Hai беше вдигнал телефона му и я пита кой звъни, тя му казва " аз съм приятелката му", а той и отговаря " аз пък съм неговия приятел" и и затвори  Joy опасни са двамата, влез в темата на сериала и ще видиш, че който го е гледал в повечето случаи го е повторил,  там е описано и какво става по-нататък в новелата. Рускините и са полудели, във вконтакте голямо обсъждане е, голямо нещо.

ПП забравих да добавя, че доста от пикантните сцени са изрязани, така че ги изгледай някъде, за да ти е по-ясна ситуацията.

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 10:10 от нощен гост

# 166
  • София
Благодаря ти  Hug

Баш в нищото звучи, но пък главните са симпатяги. Изкушава доста!

# 167
Бря, то и аз се изкушавам като ви чета ,да взема да погледана за що иде реч newsm78
Пък и днес петък 13-ти Wink Heart Eyes

# 168
Заради всичките тези коментари за Heroin го изгледах и аз. Но явно съм от изключенията, които не са се впечатлили от драмата. И не е заради сюжета и засегнатата тематика, а просто не успя да ме грабне.

# 169
Е,добре че писа 2 в 1,вече се чувствах много изоставаща ooooh!

# 170
Е,добре че писа 2 в 1,вече се чувствах много изоставаща ooooh!

+1. Не мога да се насиля ,да се впечатля. Дори ми ставаше гадно  ,особено като прочетох спойлерите в спирита.
Скрит текст:
Голяма любов и да те изнасилят  Sick

# 171
  • BG
Хм, интересно, вие сте първите, които не са харесали драмата, поне от тези, които са се включвали в темата на сериала Laughing трябва ни арбитър, шоши, почвай го  Joy
pavlinaio, лакорни гледала ли си?

# 172
  • MJF
 Embarassed аз и за арбитър не ставам. Като почна на нещо с критиките и го правя на пук и прах  Mr. Green. Сега ще ме накарата да проверя за какво говорите, че мързела в мен линк не видя, ама схванах че говорите за нещо корейско, кратко и май гейско. Нещо на кратките форми съм 50/50.

# 173
  • DE
Шоши, китайско е  Grinning
След вашите коментари категорично няма да го гледам  Naughty Каквато и химия да има.

Петъчно, сладурско от мен. Любим изпълнител с песен от любим филм  Heart Eyes

Дали да не взема да го изгледам отново на роден език  newsm78

# 174
Хм, интересно, вие сте първите, които не са харесали драмата, поне от тези, които са се включвали в темата на сериала Laughing трябва ни арбитър, шоши, почвай го  Joy
pavlinaio, лакорни гледала ли си?

Това ,че сме първите ,не значи и единствени.  Mr. Green Peace

нощен гост, гледала съм . Подскажи ми за кой става въпрос .
 С гей-тематика съм гледала само корейския филм A Frozen Flower .

# 175
  • MJF
Ахааа значи, нощен гост ме праща на лакорн. Китайски  Thinking. Помня че с Tuon страним от тематиката как е представена по корейското кино, там трудно се навиваме след редица проби. По лакорни таз тематика си е като част от пейзажа. Ще прочета де информативно, щом даже работи спирита.  Simple Smile

# 176
  • BG
Брей, как ме изненадахте, сигурна бях, че шоши ще откаже, затова си бях приготвила пo-реалистичен вариант- да навия дането, пък то стана обратното.
Шоши, не е лакорн, а уеб драма, не се  притеснявай, не знам с какви суб го предпочиташ, затова ти давам линк към темата http://www.easternspirit.org/forum/index.php?showtopic=12561 там има и руски и англ, 15 еп са от по 20 минути са, но целувките, с изключение на една са изрязани, там в темата съм сложила клипче, ако ще гледаш, виж го.
pavlinaio, питах те за лакорните не заради гей тематиката, а заради темата за изнасилването, защото в тая част на Азия имат малко изкривено понятие по този въпрос, в повечето лакорни, които съм гледала, дори в един от любимите ми китайски сериали Sealed with a kiss изнасилването не се възприема като нещо недопустимо и ужасно, а по-скоро... не знам и аз как точно да го определя като израз на страст и определяне, че тя принадлежи на Него, хаха , това ми дойде на ум в момента в главата най-общо казано Joy показателен е факта, че героинята   винаги се влюбва в насилника си и остава с него, както и си разбрала  oт спойлерите, че в Нeroin  Bai Luo много лесно му прощава  въпросната случка на  Gu Hai  и това не е причина за промяна на отношенията им, напротив те стават още по-влюбени и близки вероятно Wink

Помощ, някой да ме спаси от B.A.P- слушах  песента на Бекс и K. Will, пуснах си минито  на У Хьон, но спрат ли пак One shot кънти в главата ми.

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 18:12 от нощен гост

# 177
  • DE
Явно на изток е силно развит стокхолмският синдром  Grinning  ooooh!

Всъщност в "Замръзналото цвете" доста добре бяха представени отношенията.

# 178
Е, има нещо като мазохизъм в случая с изнасилването и то пред момичето .Bai Luo  припада от болка и го вкарват в болница . Има тежки увреждание на чревната стена и опастност от инфекция. Припада още четири пъти ,докато го лекуват .
 Мисля ,че изнасилването е отвратително и унизително ,както при жените ,така и при мъжете.
Не го разбирам ,а май и не искам. Предпочитам любовта да е между различни полове. Simple Smile

# 179
Нямам проблем с гей-темата. Любовта си е любов независимо от пола. Стига решението да е и на двете страни, да има някакво уважение на мнението и желанията на човека срещу теб. Не приемам, че насилието в каквато и да е форма е начин да покажеш обичта си. Преди време гледах No Regret и филма не беше лош. Ако не се лъжа там интимността дойде, когато и двамата бяха готови за нея. А в Замръзналото цвете си беше любов с голямо Л, поне от страна на краля. Но в Heroin нито историята ме впечатли, нито видях къде е тази голяма любов между двамата герои.

Днес започват Mirror of the Witch и Dear My Friends.

Общи условия

Активация на акаунт