Магията на изтока - тема 46

• 44 999
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
А, така -ще се възползвам от предложенията,благодаря! bouquet

# 556
  • DE
Тц, 2в1 тия нямат вкус.

Монстъра няма да го  коментирам щото ще хейтя  Flutter само ще кажа претоплен обяд и копиране на сцени от чужди клипове  Peace  newsm51
Все пак "Lucky One" не е лоша, може би защото звучи ретро  Grinning обратно в 80те

МноУ яки гащи  Mr. Green

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 01:37 от дането

# 557
  • MJF
2в1 , мда, ГГ в Ох е голяма тема  Whistling.

Снощи забелязах качен Our House 9  и го отворих. Е много прозрачен епизод. Признавам че превъртах. Всичко ясно но такова "оглозгано" и в същото време театрално поднесено не ми е хич по вкуса. Даже ми е трудно да го формулирам. Време е да свършват  ooooh!.
 smile3520 с похвалите за преводите щото от кога чакам Рейджи  Crossing Arms. Тренда не се сменя-  newsm66

Концерт сте спретнали  Simple Smile

# 558
Шош, последният епизод 9 на Our House още не е излязъл, за 8 сигурно говориш. Честно казано и аз превъртах на 8. Не схванах поведението и реакциите на Алис. Просто до момента беше изграден съвсем друг профил на нейната героиня, а сега беше като някаква истеричка, коренно различна от предишните епизоди. Не ми се върза тази крайна промяна.
Рейджи се излъчва в сряда и субтитрите за 9-ти епизод трябва да се появят днес-утре.

# 559
  • MJF
 Blush да 8 е.
То с тази аритмика на японския фронт бъркам и цифрите. Laughing
Рейджи понеже видях 2 епизода raw че има вече -8 и 9.  Simple Smile
Our House честно казано изначално е по ръба ми. Защо? Ясна концепция но как е поднесено - на моменти губят мярка/ избрения от начало тон. В началото мислех че ще се върви към по-конструктивна комуникация но дори и това някъде се загуби от 1-2 епизода. Дребните ясни но "големите" са тези които са непораснали.

# 560
За Рейджи 8 има субтитри от няколко дни.

# 561
  • BG
шоши, ти хареса ли Монстъра, според мен може даже и на леда да ги пуснеш Laughing

# 562
  • MJF
 Crazy аз щото гледам това - http://dramacool.to/drama-detail/sekai-ichi-muzukashii-koi
 Crossing Arms ще търся къде се е загубил преведения 8.

Да гледам "подскачащи скакилци" на сцена е близо до абсурд но за прослушване - още не съм последния концерт тук.  Simple Smile

Намерих го. Не са актуализирали статуса. Значи днес  Laughing довечера с Рей-сан.

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 11:23 от Шошулчо

# 563
Лека подсказка какво да очакваме от предстоящия корейски сериал Wanted.

Синът на популярна актриса е отвлечен. За да го спаси, тя трябва да изпълнява мисии поставени й от похитителя, като всичко това се показва на живо по телевизията като някакво откачено риалити шоу. В помощ на отчаяната майка (Kim A Joong) са нейният бивш (Uhm Tae Woong) и един детектив от полицията (Ji Hyun Woo).

# 564
 Wanted-интригуващо ,поне за мен.И понеже е петък-само да има превод ще го погледна ,пред вид ръста на главните трима Joy
Нещо като за петък да покажете Wink

# 565
Сосче, ще изчакаме още десетина дни да почне пък ще видим как са го докарали. Поне е нещо по-различно като сюжет от драмите напоследък.

# 566
Да, по сюжет ми допада,но определено ще е с източен аромат Laughing
Малко китайско пътешествие  -за обща култура Laughing
Това за джапанките в университета най-ми допадна Wink

# 567
Boku no Yabai Tsuma

Леле Dizzy Face, в тази дорама всички са някакви ненормалници ooooh!. Завист, алчност, обсебеност... направо си е психарска история от всякъде.

# 568
  • MJF
2в1, не съм почнала Boku no Yabai Tsuma. Да не настана  horror ?  Mr. Green. Погледнах сценариста. На кой епизод си?  Simple Smile
То посочените от теб категории японците "умеят" да ги напишат/ покажат, как да кажа  Thinking, в най- чистия/първичния им вид, дето тръпки да те побият. Както казвам аз оглозгано показана психология и така се движат по ръба на зрителския ми интерес
То това в Our House го има по отношение на обсебеност го има баш в последната, да не сбъркам пак  Mr. Green, 8-а серия.
Ще прочета  за обща култура  Simple Smile китайското пътешествие. Рационалност и практичност може винаги да се попие от далекоизтока.

# 569
  • DE
Какво изобщо намират в тоя кпоп  newsm78 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт