Магията на изтока - тема 46

• 44 995
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Шош, 6 епизода изгледах. Няма хорър, но са едни игрички на нерви, едни извратени взаимоотношения, едни надлъгвания... като някои го правят заради пари, други от чиста завист, а трети, за да постигнат някакви си техни цели.

Какво изобщо намират в тоя кпоп  newsm78 Mr. Green

hahaha hahaha hahaha

# 571
Как на човек да не му се дояде пица Mr. Green.

Аз и само скаридите ще съм доволна да хапна, ако е в компанията на тези двамата newsm08.

# 572
  • MJF
 eat

Sekai Ichi Muzukashii Koi 8 изгледан пак с  Simple Smile и  Laughing. Първо Рейджи- Шефа на другия хотел  Joy и каква завист породи накрая Рейджи у него с тоз масаж  Joy Joy, после татко му и целия мисловен процес относно Maiko - дясната му ръка. Има една бяла блуза Maiko , която много ме разсейва, точно такъв модел си търся/харесвам за под сако. Хем за топло, хем да няма нужда от фишута за пазане на яката на саката. Ама мноооого ми харесва модела.
Скрит текст:
ГГ прадължава да е праволинейна до  Whistling но поне ѝ го казаха в очите и я провокират да направи нещо по въпроса.
Не съм го коментилала в предишните епизоди. Но сцената дето Рейджи я уволни си бе напълно на място. А коментара ѝ в момента  ooooh!. Какви сигнали, какво направи до този момент тя за да поощри близост?! Нищо. За капак и позиция пълен сфинкс 2 пъти  Tired Mr. Green. Да не е на заколение/ жертвен олтар?! Или пък Рейджи някакъв насилник?!
Та така отиде в черния списък ГГ тотално  Mr. Green. Абсолютно "за" отворен финал!  Laughing
Да видим.

Love Song 1  и 2 изгледни. Как се пелтечи на японски ми бе интересно да видя. На този фон всички други говорят скороговорки направо. В нашия език не ми изглежда толкоз крайно. Както и да е. В първата серия видях едно явно камео участие познато  Laughing-  първата дама , която дадоха на консултация при нашия главен герой. Сега не ми се рови. Иначе чудесно изградени и "живи" образи в първите 2 серии. Зрител  bowuu

# 573
То обедно време вече,но ни пица,ни скариди-само компанията на тез двамцата ви стига Two Hearts

# 574
  • София
Много ми харесаха новите песни на EXO, за танците с лъскавите панталонки да не говорим Embarassed

Сосче, I Come with the Rain с Кимура Такуя съм го гледала два пъти , потресе ме този филм, мисля пак да го гледам.  То каквото и с Кимура да хванеш, особено от по-старите, всичко ще ти хареса. Мога да ти предложа нещо по-нестандартно с него - http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=735873 - лично на мен ми направи голямо впечатление този сериал. Ако искаш да не теглиш, можеш  тук да гледаш - http://doramatv.ru/one_million_stars_falling_from_the_sky. А Кимура е голямата ми японска любов txtloves Two Hearts.

И една негова песен, която много харесвам Simple Smile

2в1, възползвах се от вашите коментари за японските сериали и ще започна два от тях.

Последна редакция: нд, 12 юни 2016, 18:47 от freedoms

# 575
Подкарала съм го наред Такуя-сега съм на
Moon Lovers
.Осен него и останалите четирима пъртниращи актьори са супер Peace Ryoko Shinohara,
Lin_Chi-Ling,Keiko Kitagawa и Shota Matsuda Heart Eyes В Гордост и Промяна ,някак си само Кимура се открояваше ,а тук и другите си светят със собствена светлина Flutter

# 576
  • MJF
Аз съм в крак с преведените епизоди на Love Song. Не е шедьовър но се гледа. Спор няма, че образите са причинно-следствени. Да видим до финала как ще. Не че знам колко остава  Laughing, но така е по-добре, особено на яп-сер. фронт.
Виждам и други на тоз фронт. Така, така  Simple Smile

# 577
  • на кого му пука
Дането,ние може да не пишем ама четем в компроматната.Жива да си ,че ме светна за Уолъс Хо /Хуо.
Не го намирам толкова за красив ,колкото някак си спиращ дъха.И мацката много сладка.

Обаче тука хвърляте сериали на кило и човек няма как да ви настигне.
Мъж ми вика-Айде ,няма ли да свършва тоя корейски сериал?Колко серии е? hahaha
Изобщо не ги различава. hahahaМисли че гледам едно и също.

# 578
  • MJF
 Laughing ами де да знае човек, не е ли един и същ сериал.

За да не прекаля с текущите по превод японски, наредих и един излъчен и преведен до края като за мен. Имам предвид на английски. Иначе тепърва ще го пробвам дали е за мен- Kazoku no Katachi 10 епизода.

# 579
................
Мъж ми вика-Айде ,няма ли да свършва тоя корейски сериал?Колко серии е? hahaha
Изобщо не ги различава. hahahaМисли че гледам едно и също.
Joy Joy Joy

Споко Случи, всички сме минали през тази фаза. В един момент се примиряват, че просто скоро няма да свърши Laughing.

Една приятна песничка за добро начало на седмицата - YOUNHA - Get It? (Feat. HA:TFELT, CHEETAH)

И едно изпълнение от King of masked singer, където единият изпълнител е популярен повече като хубавото лице на групата си от колкото като добър певец, но ето, че тук опровергава този предразсъдък. А кой е той ще откриете тук.

Шоши, ще чакам коментар, че Шинго Катори не съм го гледала май от Цветния магазин.

# 580
  • MJF
Kazoku no Katachi 2 серии изгледани. Ще продължа. Показаните родители и на мен ми вдигнаха кръвното, но като наблягат на забавата/поднесено с  Wink - бива. А и има накъде да спрат с дразнението тез образи  Mr. Green. Иначе в центъра темата за брак/не брак, деца/не деца, семейство/ не семейство с 2 героя в центъра сингъл- по 1 от двата пола.
2в1,  Шинго Катори е в централна роля. Може и аз да не съм го мяркала от Flower Shop Without Rose  Thinking. Героя му е интересен.
Заглавието от двете серии отговаря на посочения жанр- семейна комедия. То с Toshiyuki Nishida и  YosiYosi Arakawa няма как да не е  Laughing, особено като са  в комбинация в една сцена.

# 581
Само да кажа,че ми липсвате.
 Hug
Нищо не гледам.Ама нищо,нищичко.
Искам си у дома,искам.

# 582
 Two Hearts Hug
Видях ,чи си писала и  bouquet

# 583
Мерси Шош Hug. Ще го погледна по-нататък. То, наближава новият сезон при японците. Да видим какво са ни подготвили за лятото и най-вече как ще вървят преводите в отпускарския период.

Приключи Vampire Detective. Нищо кой знае какво, но става за едно гледане. Оставиха си вратичка за евентуалено продължение. На негово място започва 38 Task Force.

Днес е последния епизод на Jackpot. Вървеше добре, но като че ли много му дойдоха сериите и забуксуваха върху едно и също. Но пък каста и играта на всички си заслужават отделеното време. На негово място другата седмица започва Doctors.

Опонент на Докторите ще е Beautiful Mind, който също започва следващия понеделник.

Поредният секс скандал в корейския шоубизнес включва името на Пак Ю Чон (JYJ). Някаква госпожица го е обвинила в сексуално насилие. Не ми се иска да го вярвам, но полицията е тази, която ще трябва да каже дали е истина или не.

Tuon, и ти ни липсваш Hug.

# 584
  • DE
Tuon се появи  newsm51
Не знам къде е това у дома, но искрено ти го желая да е по-скоро  Hug Липсваш в темата.

Малко да ви разсмея по темата вкъщи Grinning
Аз вече стягам куфарите, а мъжа ми каза, "Внимавай че сме с кола, не с камион"  ooooh! Whistling Mr. Green

Гледам "Wu Xin: The Monster Killer" - леко фентъзи, леко романтика, леко исторически.... Странно приятен е, определено е различен. Хубави и можещи актьори.

Шоши ме подсети, че бях започнала с Шинго "The Marriage Counselor" но съм забравила до кой епизод стигнах  Blush трябва да проверя и да го довърша. Вероятно не е много интересен щом нямам ясен спомен, а бе скоро newsm78

Общи условия

Активация на акаунт