Дискова херния - 13

• 131 673
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Винаги, когато съм имала болки, са ме пращали най-малко на рентген. Само с преглед не ми е поставяна диагноза. А от рентгена не се вижда ДХ, само шипове. При мен.

# 136
Здравейте, от днес започвам инжекции  Discus Compositum N Mit Kalmia  може ли някой да каже точно как се слагат през колко време. Ако някой има опит да сподели!

# 137
Здравейте, от днес започвам инжекции  Discus Compositum N Mit Kalmia  може ли някой да каже точно как се слагат през колко време. Ако някой има опит да сподели!

Аз съм ги правила първия курс през ден,втория и третия курс през два дни,мускулно!Курсовете ми бяха през 3-4 месеца и сега мисля да правя всяка есен по един курс през два дни профилактично (дано всичко да е наред). Praynig

Последна редакция: чт, 19 май 2016, 15:44 от kiki1000

# 138
Аз се опитвам  да проуча  около тези инжекции , намерих това :
http://bg-fitness.com/discus-compositum-n-mit-kalmia-cena-59-lv- … kova-herniya.html

http://lokidefer.jimdo.com/2015/12/12/%D0%B4%D0%B8%D1%81%D0%BA%D … 1%82%D1%83%D0%BC/

В няколко аптеки  не са  чували за тях , личната ми лекарка  също  не  ги знаеше , но се произнесе снизходително ...
Изобщо в България  има ли лекар , който  да ги препоръча ?

# 139
Ели-фен - Това са два различни варианта на Diskus. Първото е Discus Compositum N Mit Kalmia и мисля,че само с 3-ри съставки вече ги има и в България. Второто е чистия вариант само DiscusCompositum с 37 съставки  за който казват, че е по-добър. Проверявах в Германия казват, че е спран от производство. Но виждам че се предлага в Украйна и Русия и е около 70-80лв за 10бр.ампули. Също така в Италия и Англия се предлага Ledum-Compositum за който пише, че е със същите съставки като DiscusCompositum.

# 140
За България  ги препоръчвали спортните лекари и някой кинезотерапевти (инфо от нета).

# 141
joro,
преди 20 дни приключих първият от трите курса които смятам да направя и се чувствам много добре.Не знам дали си прочел всичко във форума, но едно момче (физиотерапевт) препоръчваше да се поставят НЕ мускулно , а възможно най-близко до увреденото място, разбира се от компетентен лекар.Така ефектът бил с пъти по-голям.Аз си платих(5лв. на инжекция) на един ортопед и той ми ги би в зоната на кръста.
Имах болки в десния крак и изтръпване на стъпалото - пета и възглавничка. Куцах ка то пенсионер.След първата серия си възстанових походката и нямам изтръпване, като след последната инжекция не пия никакви лекарства!!!!.
Първият ми курс беше интензивен - всеки ден инжекция.Трябва да си прецениш състоянието.Ако не е много остро може да започнеш със класическата схема - през ден (както пише във линковете които е дала Ели-то).
Ами това е засега .Ако те интересува още нещо и мога да ти отговоря , питай...

# 142
TerminatorL5-S1 , Joro77  bouquet БЛАГОДАРЯ !

# 143
Valpan,
благодарим ти за страхотния репортаж от Хисаря!!!
Наистина мястото е чудесно, ходил съм много пъти , за съжаление все по работа.
Тази година може да почна борбата за някоя клинична пътека и дано ме огрее...
Хубава вечер на всички

# 144
TerminatorL5-S1
Да четох за въпросния кинезотерапевт, но аз не мога да се движа и моя позната ще ми ги прави в къщи и може би няма да стане в кръста. Колко броя направи в първия курс 10бр. Имаше ли усилване на болката след първите инжекции защото казват,че е възможно в началото след 3-та 4-та болката да се усили.

# 145
Чел съм такива отзиви , но при мен не усетих влошаване и болка. Очевидно е индивидуално.
След като не може да ти ги поставят на кръста, тогава мускулно(10 дни поред).Тъй като са хомеопатични аз елиминирах кафето , ментата и шоколада.Не знам дали си чел, но тези храни са противопоказни при хомеопатично лечение. Много хора омаловажават тези ограниечения, но аз реших да ги спазвам както си е в класическата хомеопатия.Ако можеш прави някъкви упражнения - йога или петимата тибетци , или други подходящи.Аз правя йога сутрин и вечер.

bouquet и за Ели Hug

# 146
TerminatorL5-S1
Да ще спазвам диеата. А колкото до упражненията, при мен са невъзможни не мога да се движа.
Току що ми сложиха 1-та инжекция надявам се да има ефект.  Laughing
Благодаря ти за информацията и на всички който се включиха. bowuu

# 147
Кураж joro
ще се оправиш и аз страшно се бях отчаял, че имах страхотни кризи през 10 дни по три дни не знаех къде съм от болка по 72 часа без да мигна.Но всичко мина и при теб ще е така!!! Peace

# 148
А откъде купувате ампулите- не разбрах има ли ги в България или се поръчват от чужбина?

# 149
Rainbow Dust
Аз мойте ги поръчах от Германия за 24 евро 10бр. но вече ги има в България по 59лв. с безплатна доставка ето тук http://bg-fitness.com/discus-compositum-n-mit-kalmia-cena-59-lv- … kova-herniya.html  вчера се обаждах казаха, че ги имат налични.

Общи условия

Активация на акаунт